gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
ghostdog
- Uzależniona Beauty

Och Elcia :D :D :D Nie ma jak to oko na kims przystojnym zawiesic

Dokladnie Kiciu, niech mu sie troche zielono zrobi

2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)
-
elajustyna
- Rozmowna Beauty

skup sie na studiach!!!! twoja przyszlosc jest najwazniejsza! jak bedziesz miala brytyjski dyplom to swiat stanie przed toba otworem!nie ma sytuacji bez wyjscia...wiem jak sie czujesz i jakie masz obawy...tylko pomysl o tym jak dobrze,ze wychodza teraz takie problemiki kiedy jeszcze nie macie dzieci.faceci to egoisci.pamietaj Ty jestes najwazniesza...jak Ty sama o siebie nie zadbasz to kto ma to zrobic?...a i on kiedys zrozumie i doceni...
zadzwon do tej laski i powiedz jej zeby nie pisala tych smsow bo robi to akurat w momentach kiedy macie plomienny sex i te jej smsy troche cie rozpraszaja :D :D :D :D ...dasz lasce do myslenia...bo przeciez to ty z nim mieszkasz i spisz!
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"
-
ghostdog
- Uzależniona Beauty

oj lece po kabaretki i jakies body , wysokie obcasy(ze strychu-bo taakie wysokie)i pojde pouprawiac ten plomienny sex w butach

2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
-
elajustyna
- Rozmowna Beauty

i tak trzymac :D :D :D :D
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"
-
eve
- Rozmowna Beauty

Quracze Ghostdog, pzrykro mi czytac to, co napisalas... :? Nie jest kolorowo faktycznie.. Jesli dalas mu ostatnia szanse teraz, to faktycznie musi to byc juz ta OSTATNIA bo jesli znow znajdziesz cos co sie wiaze z ta z Gadu to wedlug mnie za dlugo to bedzie trwac..KONIEC i JUZ...i te slowa ze chyba sie odkochal.. jejku;
Ty taka fajna dziwczyna jestes i laska ze bez problemu znajdziesz kogos kto bedzie bardziej trwaly w uczuciach! A na studiach to juz w ogole!
Wiem doskonale ze latwo mowic, ale mam kolezanke ktora po 7 latach zwiazku w koncu sie zdecydowala na rozstanie; najpierw samotna przez jakis czas, pozniej troche sie wyszalala az w koncu jest teraz z facetem z ktorym jest o wiele szczesliwsza! Nie zaluje tamtego zwiazku, bo duza ja on nauczyla, ale widac tak musialo byc ze sie rozstali..
kazda historia jest jednak inna i Ty RAZEM ze swoim Misiem musicie zdecydowac sie na ktoras z drog.. a moze zapytaj sie co on mysli o rozstaniu? zobaczysz jego reakcje..z tym ze musisz sie liczyc z kazda jego odpowiedzia...buziaki Slonko, trzyaj sie cieplutko, a ja trzymam za Ciebie kciuki - zebys byla szczesliwa, z kimkolwiek u boku by to bylo..
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!
-
ghostdog
- Uzależniona Beauty

Buziaczki cmoktaczki i caluski pieguski dla Was moje kochane

Kabaretki sie przydaly 8)

A ja od slowa rostanie trzymam sie na dystans...dlatego ze po tej piatkowej rozmowie, kiedy to stwierdzilismy ze dalej bedziemy starac sie polepszyc zwiazek,-juz do tego nie wracamy...we will see
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
-
Mia
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
ghostku kochany! tak mi przykro, wracam z Polanicy a tu takie smutne wieści od Ciebie
jeśli mogę coś to powiedzieć, to IMHO jesteś ZA DOBRA! to nikomu nie wychodzi na zdrowie

... nie możesz okazać złego humoru?

po 5 latach ufff... niezła jesteś że tyle wytrzymałaś
spróbuj może trochę odwrócić role: to Ty bądź zmęczona, znudzona i zniecierpliwiona swoim parterem... niech on Cię rozbudza i rozpala... niech jemu zależy, podczes gdy Ty masz dużo atrakcji wokół, uwierz mi to baaardzo odświeżające... no i niech się facet wykaże na co go stać :lol: niech on ubierze się tak i zrobi coś żeby Tobie się chciało
trzymam kciuki za Ciebie kochana, zasługujesz na dużo wiecej...
dr. ĂâÂŁĂâÂątkowski 29 maja'06 - Mentor 250 cc okrĂâÂągĂâÂłe, pod miĂĆÂŞsieĂĆÂą - I feel good :D
-
ghostdog
- Uzależniona Beauty

Dziekuje Myszka

Chyba troche nas tez przytlacza nuda dnia codziennego i zmeczenie ale wlasnie brakuje mi tego by za mna"polatal" i staral sie i nie koniecznie musi nosic przy tym kabaretki

:D
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
-
ghostdog
- Uzależniona Beauty

Dziewczyny.... ja czuje sie jakby ktos mi noz w serce wbijal i przekrecal.....
Dowiedzialam sie ze On utrzymywal kontakt z ta laska przez ostatni rok....teraz mowi ze mnie kocha ale tak szybko jakos nie moze o tamtej osobie zapomniec.Ja na to ze jak zlikwiduje wszystkie pokusy, czyli usunie ja z listy GG i telefonu i raz na zawsze skonczy znajomosc, i zamkniemy te rozdzial zycia z ostatniego roku to zapomni.dobrze zaczelo sie miedzy nami ukladac i ja bede walczyla z ta druga BO KOCHAM i dziewczyny ja bym wyplakala Tony lez ale nie moge bo jak zaczne to w obled wpadne.Nie mam na nic sily , jestem zrozpaczona i wiem jak niektorzy slabsi psychicznie moga popelnic samobojstwo!!!Ja chce byc silna, ja chce byc szczesliwa akle z nim.I on mowi ze mocno kocha ale ze utrzymywal kontakt z tamta osoba to ma teraz balagan w glowie. Ja na to ze ja jestem tutaj, teraz w realu, MY JESTESMY .... a nie jakies wyobrazenia i pisanina, korespondencyjnie to mozna sobie raj wykreowac.Powiedzialam mu ze tylko on musi chciec , bo my juz razem jestesmy, by nie wybieral latwej opcji.... poddania sie i machniecia reka na nasz zwiazek, kiedy bylo nieciekawie.Byly inne wyznania i nie mam sil ich tu opisac....czekam az wroci z pracy i mam nadzieje ze nie powie ze nie moze jednak tego ciagnac.....ja jestem w tak ogromnej rozpaczy i taka osamotniona oh buuuuuuu

Oh jak to boli i rani a ja tak kocham i nie wiem co bedzie, boze....
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
-
syla
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
Kochana ghostdog
Jak mój mąż powiedział mi ze ma taką kolezanke do pogadania i takie tam (akurat) to w ten sam dzien powiedziałam ze ma spadac do kolezanki a ja wnosze sprawe o rozwód.
Dostał kubeł zimnej wody i zaraz było dobrze.
Nie mam problemów ze swoją zazdroscią .moze miec kolezanki z pracy i nasze wspólne które znam i mnie znają. Ale bez jaj wszystko ma swoje granice ja tez mam kolegów .
Wiem ze jak jemu zalezy na Tobie to zrezygnuje z tamtej znajomosci.Ale bądz bardziej stanowcza.
Nie moze facet sypiać z Tobą a wypłakiwac sie przez GG czy sms-y z tą drugą to jest chore a jak on nie może z tym skonczyc to ma problem.
Buziaki
Wiem jak to jest miałam tak ale mój mąż zaraz z tym skonczył. SPRAWDZAŁAM TO

DR. BRZUCHANSKI -plastyka brzucha juz po 15.05.06
12.10 Simka