jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
sarenka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sarenka » 12 cze 2006, 17:46

pozdrohehe ładnie powiedziane :) kurcze po prostu nie znoszę zawodzić się na kimś :cry: hmm a swojego dnia jeszcze nie miałam i chyba nie będę mieć. heh no chyba że po operacji :wink: pozdro

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 12 cze 2006, 17:52

:D Ten Twój dzień to właśnie operacja, czy raczej dzień odsłony po.

Ja też ciężko przeżywam takie sytuacje, bo chociaż wolno się na ludzi otwieram, to bardzo się przywiązuję i zawsze mi jakby trochę za bardzo zależy. Ale to i tak lepsze niż być zimnym i traktować ludzi instrumentalnie i tak ich po prostu odstawiać, jak Ci się znudzą.
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
sarenka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sarenka » 12 cze 2006, 19:29

heh nie wiem jakim cudem to podro mi sie na poczatku walnelo :D więc jestes zupełnie taka sama jak ja,bo ja też się za bardzo przywiązuje do ludzi i chociaz ta przyjaciolka mnie zdradziła to tęsknię za nią :cry: ehh życie..

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 12 cze 2006, 20:52

Hej Sarenko,

dobrze wiedzieć, że nie jest się jedyną, która tak podchodzi do ludzi, bo możnaby pomyśleć, że to z nami jest coś nie tak.

Dostałam właśnie wzruszającego maila od niej. I nie wiem, co dalej. Chyba zrobimy sobie przerwę na 3 mce (studenckie wakacje:), a potem już nie jako współlokatorki spróbujemy coś z tego jeszcze zrobić. Może z wiekszym dystansem do siebie i naszej relacji.

Nie wiem sama. CZas pokaże. Chyba bym nie chciała, żeby tak zostało, jak jest teraz.

Mam nadzieję, że u Ciebie będzie lepiej, z nią czy bez niej.
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
sarenka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sarenka » 13 cze 2006, 09:37

to fajnie że dostałaś maila od niej, przynajmniej stara się dzieczyna.moja ex przyjacółka nie jest na tyle bystra zeby na to wpaść :lol:

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 17 cze 2006, 19:49

cały dzien nie było mnie w domu...a jak przyjechałam okazalo się że moja 2 letnia córeczka wybiła sobie jedynkę, biegła i uderzyła buzią w betonowy klomb... ząb nie wypadł, ale wbił się w dziąsło tak mocno że była dziura i nie było go widać...moja ciocia dentystka musiała go wyciagać na żywca a mała mocno krwawila, moi rodzice, którzy byli przy niej cali we krwi, Marysia , jak każde małe dziecko strasznie płakała...jedynki nie ma, dwójka pęknieta....dla mnie szok, a na domiar tego, mąż z którym się rozwodze (robi problemy) jest stomatologiem, zadzwoniłam do niego powiedziec mu co i jak...a on mi na to, że w miarę możliwości jutro przyjedzie...poprostu ręce mi opadają na tego ch...

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 17 cze 2006, 20:17

Rutko nie martw się. Niestety dzieciakom takie rzeczy sie przydarzają, ale wszystko na pewno ładnie sie zagoi, mała prędzej czy później zapomni a za kilka latek urosnie nowy ząbek :wink:
Utul małą, bo mama jest jej teraz bardzo potrzebna. Tylko trzymaj sie dzielnie, bo musisz ja swoim spokojem ukoić.
Całusy dla Was

Napisałam Ci tez pm
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 18 cze 2006, 12:11

Rutko spokojnie, mój synek jak miał 2,5 roczku też bardzo mocno uderzył ząbkami i dwie jedynki mu się bardzo przesuneły do tyłu i do góry, krwawił, płakał a ja razem z nim, strasznie te ząbki przeżywałam, u nas po czasie ząbki się naprostowały, ale były już martwe i po roku musieliśmy usunąć bo zrobiło się zakarzenie, horror dwa razy, trzymaj się i ucałuj małą

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 15 lip 2006, 13:41

:( :( :( :( Jest mi strasznie smutno i sama nie wiem czemu. Siedzę i łzy same lecą mi ciurkiem. Jestem już wszystkim zmęczona - moim związkiem, moją pracą - Wszystkim. Mam wszystkiego dość i nic mnie już nie cieszy - nawet muzyka przestała mi się podobać :(
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 15 lip 2006, 13:51

gracja...odpocznij jak masz możliwość, wyjedź...odpręż sie zrób coś tylko dla siebie...ale najlepiej z dala od miejsca w którym mieszkasz :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”