jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 09 cze 2006, 23:07

no kurcze o to mi chodzi. nalezało się chłopakom z ekwadoru. ganiali, kopali, no kurcze próbowali grac na maksa przez cale 90 minut...
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
agulek100
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: agulek100 » 10 cze 2006, 00:03

Jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz. Mnie nie jest żal Janasa, nie trzeba było wystawiać tylko jednego napastnika. Miałam wrażenie, jakby nie potrafili celnie podawać sobie piłki. Jest mi przykro, bo liczyłam chociaż na honorową bramkę. Nawet pomalowałam sobie farbką flagę na ręce...Ech tam :cry:
7 marzec 2006 - new beautiful nosek :)- dr Piotr Skupin

Awatar użytkownika
Eva1
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Eva1 » 10 cze 2006, 00:55

Biało - czerwoni mają dziś zrypany humor, żal, smutek, gorycz...
Zabrakło choć odrobiny szczęścia... :( Wierzyłam, że sobie poradzą, ale trudno :(

Ale musimy pamiętać, że to jest tylko sport. A sport musi być rozrywką...

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 10 cze 2006, 09:05

A ja tak z innej beczki: Smutno mi i już nawet nie mam siły płakać. Pokłóciłam się z moją przyjaciółką, która jest jednocześnie najbliższą mi osobą, jedyną, któej mogę... mogłam powiedzieć wszystko.

Muszę się do tego wyprowadzić z domu, bo wynajmuję pokój u niej.

Czuję się bardziej niż zagubiona. Nie chcę żeby nasza przyjaźń się skończyła. Nie wyobrażam sobie, że nie będę jej codzienni spotykać w kuchni, że nie będziemy przeżywać wszystkiego razem, że zostanę sama. Potrzebuję jej.

i znowu płączę :cry:
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
agulek100
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: agulek100 » 10 cze 2006, 09:25

To bardzo przykre stracić powiernika swoich tajemnic, osobę, której się bardzo ufało. Współczuję :cry:
7 marzec 2006 - new beautiful nosek :)- dr Piotr Skupin

Awatar użytkownika
malaczarna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: malaczarna » 12 cze 2006, 01:18

A ja sie dzis poplakalam, poniewaz wycofuja mi sie ludzie z obietnicy o adopcji kotka... a wlasciwie malej 2 miesiecznej czarnej koteczki, urodzonej i wychowujacej sie w piwnicy. A mogla by tam miec taki wspanialy dom... Ehh, wiem, ze nic na sile i ze inni maja wieksze problemy, ale tak mi zal tej malej, kiedy pomysle, ze ma sie blakac po osiedlu, w narazeniu na samochody, agresywne psy glupich wlascicieli i ludzka podlosc wobec zwierzat, ktora widze na codzien.

Awatar użytkownika
sarenka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sarenka » 12 cze 2006, 13:18

też mi smutno, straciłam właśnie przyjaciólke, nie cierpię ludzi wbijających nóż w plecy.. :cry:

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 12 cze 2006, 13:27

Sarenka,

Bardzo Ci współczuję. U mnie to samo. Ból jakiego nie mógł mi sprawić żaden facet. Tyle lat, tyle wspólnych spraw, pierwsza osoba w moim życiu, której mówiłam o wszystkim, a z natury bardzo jestem skryta. Tyle mi dała, żeby potam tak zranić.

Do tego wyrzuciła mnie z domu. To znaczy szukam mieszkania. Najpierw mnie wyrzuciła, a jak powiedziałam, że ok, wyprowadzę się od lipca, to słyszę jak z chłopakiem kombinuje, żebym została jednak do września, bo im moja kasa potrzebna. Niech na nią teraz zarabia - pasożyt i leń.

Grrrr.... żebym tylko nie zrobiła się zgorzkniała.

Awatar użytkownika
sarenka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sarenka » 12 cze 2006, 17:30

biedaczku, rozumiem Twój ból, czuje dokładnie to samo,tyle że nie miałam żadnych problemów z mieszkaniem, na szczęście z nią nie mieszkam.

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 12 cze 2006, 17:37

Sarenko!!!

Damy sobie radę.

Ktoś powiedział, że żaden facet nie jest wart naszych łez, a jak spotkamy takiego, który jest, to on nas do łez nie doprowadzi - z przyjaciółkami też tak chyba jest. Więc to tylko ból, że się zawiodłyśmy, ale nie żadna strata.

Nos do góry :wink: Już niedługo Twój dzień :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”