ostatnio oglądany film...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
anakonda
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: anakonda » 04 cze 2006, 19:53

Widzę, że dyskusja na temat Kodu stąd zniknęła , mam nadzieję, że nie przez moją kłótnię z eweliną. Chociać kłótnia to chyba za dużo powiedziane - po prostu temat wzbudza kontrowersje. Myslę sobie, mimo że się na FF czasem poprztykamy, to na "operacjach plastycznych" wszystkie dziewczyny powinnyśmy się wspierać.

Żeby było na temat- moje ulubione filmy to te, w których zagrał Tom Hanks. No... może oprócz jednego :wink:

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 04 cze 2006, 20:17

a czy ten film który niebawem ma wejśc do kin, o ataku na WTC, będzie z nicolasem Cagem w roli głownej?? bo cos czytalam ze mial grac w czyms takim i sie zastanawiam

a ja love Nick :D ;-P
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 04 cze 2006, 21:31

A czy któraś z Was widziała "Wszyscy jesteśmy Chrystusami" Koterskiego... :lol: :lol: :lol:
dzisiaj miałam taki głupi dzien, że z "Dnia Swira" ciągle jakieś teksty mi się przypominały...np:...tato, odrazu dysgrafia..?!!.. noo, jak tatuś postawi dzióbek to nie ma chu.. :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 05 cze 2006, 07:18

Właśnie wczoraj oglądałam "Wszyscy jesteśmy chrystusami"...jak dla mnie smutny film, ale godny obejrzenia.
Niestety, ale jak w "Dniu Świra" było nawet sporo do śmiechu, to w tym filmie moim zdaniem jest dużo mniej. Ale polecam, warto zobaczyć

Awatar użytkownika
sarenka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sarenka » 09 cze 2006, 12:44

ostatnio obejrzałam sobie "Kill Bill", nie jest co prawda najnowszy ale za to świetny, bardzo mi sie podobał :D

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 09 cze 2006, 12:44

Wczoraj chciałam iść do kina tak z buta i aktualnie leciało tylko "za ile mnie pokochasz" - dlaczego do k...nędzy nie piszą dużymi literami że to jakieś francuskie G.... :!:
Monica Belucci - upadająca roztyta gwiazda, kanon piękna i ucieleśnienie sexu zmieniło się w wielką grubą obleśną babe z giga tyłkiem zasłaniającym cały ekran..... kinowych rozmiarów.... cyc do pępka.... wygląda koszmarnie a sam film żenująca beznadzieja, francuzi to nawet sceny rzygania nie umieją nakręcić..... wyszłam po chyba 20 minutach - to pierwszy film od 2 lat chyba z którego wyszłam, na dodatek tak mnie zniesmaczył że do dziś jeszcze nic nie jadałam :roll: :oops:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 09 cze 2006, 12:47

GAGA pisze: tak mnie zniesmaczył że do dziś jeszcze nic nie jadałam :roll: :oops:
GAGA ale ty delikutaśna :wink: :lol:

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: -asia » 09 cze 2006, 23:57

GAGA pisze: że do dziś jeszcze nic nie jadałam :roll: :oops:
To jeszcze nie tak żle Gaga :lol: Ja zjadłam duży popcorn w kinie i jeszcze jakieś batoniki i było mi autentycznie niedobrze.... z nudow... irytujących nudów.... Pojęcia nie mam o co w tym filmie chodziło :roll: Monica rzeczywiście taka sobie, ale to jeszcze by mi nie przeszkadzało.
Moze ktos mnie oświeci co to było ? historia miłosna z ambicjami :roll: komedia :roll: czy tragedia :roll: nie wiem ....... dla mnie było koszmarnie płaskie i też wyszlam z kina przed końcem.

_Pysia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _Pysia_ » 10 cze 2006, 08:39

ja wytrwałąm do końca, niestety tak mam (ksiązkę jak jest fatalna tez czytam do końca) i powiem, ze niestety nie wiem co to było i o co chodziło... Film był nudny strasznie, scena rzygania faktycznie bezsensowna, muzyka nieciekawa i Monica no cóż wygladająca na 45 lat... Serdecznie odradzam. Jesli jednak ktoś się zdecyduje i zrozumie o co chodziło to niech da znać :) bardzo chciałabym wiedzieć czy ona go wkońcu zdradziła czy nie z przyjacielem
...nie mów nic, nie chce wiedzieæ co naprawdê dzieje siê doko³a nas...

Awatar użytkownika
monikagoc
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: monikagoc » 26 cze 2006, 20:38

Valentina pisze:...właśnie skończyłam oglądać Zieloną milę... i znów poryczałam się jak bóbr... :cry:
Jak czytalam ksiazke to tak wyłam ze nie moglam rozdzialu dokonczyc.

A wracajac do tematu - "Adwokat diabła"
17.05.06 dr Potocki K.
MHP (P)-300 (L)-340

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”