Co Was obrzydza?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
OMEGA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: OMEGA » 17 lip 2005, 03:40

Link po prostu swietny :D Tak się śmialam, że aż mnie brzuch rozbolal :D:D:D

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 11 paź 2005, 13:10

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... smiewa.gifhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... smiech.gifhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... zezlzy.gif jezuz az mnie brzuch bol...jestem pod niezlym wrazeniem...chyba sie zastaowie czy z kims zaczac mieszkac :?
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
Kasienka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Kasienka » 11 paź 2005, 13:29

a mnie ostatnio obrzydziła facet...

stoje sobie przed kościałem na mszy, a za mna "zbiera" flegmę, nie 1 czy 2x ale co chwila, myślełam, że zwymiotuje, odwróciłam sie i spojrzałam na niego groźnie i na szczęście sobie poszedł, c za ochyda!!!!!!!!!!!!
http://s34.photobucket.com/albums/d127/ ... 417064.jpg
Konie to stworzenia wprost z Edenu...

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 11 paź 2005, 13:52

mnie brzydza muchy , bleee własnik kilka mi tu lata az, mi sie jesc odechciewa toilette takie małe owocowki

Dodano po 7 minutach:
o matko ! po przeczytaniu tego topiku to dzisiaj nic nie przełkne jefume
MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 03 kwie 2006, 12:05

brzydza mnie niewyregulowane brwi u kobiet... :x zwlaszcxza takie szerokie brrrr

Awatar użytkownika
Josie M
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Josie M » 03 kwie 2006, 14:31

dzisiaj w busie siedział sobie taki koles, lat mniej wiecej 25, wszystko miał czyściutkie - białe spodnie, czysta jasna kurteczka, buciki wypastowane na błysk... a sam był brudny jakby sie z miesiąc nie mył, pazury miał czarne jakby wczoraj łapami w ziemi grzebał...
a najgorsze ze w tym busie zaczął sobie ten brud zza paznokcji zjadać...
myślałam, że pawia puszczę na niego...
Jesli cos za bardzo udoskonalasz, na pewno to spieprzysz.

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 07 kwie 2006, 11:20

haha Josie M nie wierze :lol: o fuuu ja bym sie na niego zrzygała, że tak brzydko powiem, może by sie umył wtedy :lol:

a swoja drogą Ciebie jako przyszłego lekarza chyba mało rzeczy powinno obrzydzać :lol:

a wiecie co mnie obrzydza, nie wiem czy to juz gdzies pisalam ale ja nigdy nie siadam w autobusach bo sie brzydze, czasem widze jak takie msrody siadaja na te fotele bleee a potem inni na te zagrzane smierdzace miejsca siadaja i wycieraja swoimi ciuchami ten brud :?

obrzydza mnie tez jak jade busem ktory ma zaparowane szyby a ludzie marzą po tych szybach całymi dłoniami fuuu normalnie nawet nie chce myslec ile syfu maja wtedyna rekach, a jak sie nie daj boże złapie za uchwyt to jak wysiadam to lece co sił w nogach do szkolnej toalety żeby umyc ręce, bo nie wejde wczesniej na wyklad zanim rąk nie umyje :?

wiecie co :oops: raz nie zdążyłam i musialam leciec prosto na aule, nie umyłam rąk po złapaniu sie rurki w busie i nic na wykładzie nie notowałam bo nie chcialam dotknąć mojego piekneo dlugopisu brudną ręką :oops:

ktoś mi powiedział ze mam jakąś chorobe maniakalna :roll: :oops:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 07 kwie 2006, 15:11

Nie martw sie Dominikana we wszystkich kwestiach o których piszesz - mam to samo. Raz widziałam jak pijany facet " zlał "sie w autobusie - wszystko wsiaknęło w siedzenie.fuuuj.

Albo jak ludzie z egzemą na rekach dotykają uchwytów, klamek. Normalnie szok - zaraz wszystko mnie swędzi i myslę, że to śwństwo na mnie przejdzie.

Ami
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Ami » 07 kwie 2006, 15:15

Jedyn plus zimy, że trzeba nosić rękawiczki i wtedy mniej o tym myślę, ale jak mam się złapać w autobusie to zazwyczaj robię to przez rękaw :lol:

Awatar użytkownika
malaczarna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: malaczarna » 22 kwie 2006, 08:39

No nieeee:D:D ja dopiero teraz tego linka znalazlam i normalnie padam ze smiechu. A najgorsze jak mozna wytrzymac z takim paskudztwem w domu??? Komora gazowa pod koldra, smierdzace łapy, masakra. Mnie osobiscie obrzydza, jak ktos smierdzi, wlasnie sie robi cieplo i bedzie znowu to samo. Czasem mi sie zdarza jechac zatloczonym autobusem i powiem wam, ze wrazenia bywaja full extremalne ( i to wcale nie tak rzadko). No bez przesady, mamy XXI wiek i nieuzywanie wody, mydla i antyperspirantu to po prostu niedbalstwo. Ja osobiscie znalam jednego typa, ktory uwazal, ze dezodorant jest zbyteczny, wystarczy prysznic z rana. Ale po kilku godzinach zalatywalo mu spod skrzydelka konkretnie, a jemu jakos to nie przeszkadzalo :/ Co do innych obrzydliwosci, to wszelkie charkania, plucia, obsikane toalety,oo, i psie kupy -najgorzej jest na starym miescie, tam po prostu leza na chodnikach, bo wlasciciel wychodzi z pieskiem tylko pod brame, zeby sie samemu nie przemeczac... bleee. Pracuje w centrum, to znam to, czasem sie czuje jak na polu minowym:D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”