Moderator: Zespół I
jeny, ale potwór.....strach się baćMerlinka pisze:jesssssssu ludzie powiedzcie mi ze to nie jest prawdziwa fotka![]()
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... after1.jpg
Na coś muszą zrzucić winę za ewentualne niepowodzenie, bo nie wierzę, że Katie przez cały poród nie wyda ANI JEDNEGO DŹWIĘKUgracja pisze:To te świry i psychole nie wiedzą, że odseparowanie dziecka od matki w pierwszych godzinach życia i nie mówienie do niego spowoduje traumę, którą ciężko będzie potem naprawić??????Dziecko w ciąży otoczone jest dźwiękami z każdej strony(słyszy swoją matkę) a po porodzie kiedy wydostaje się z bezpiecznego brzucha niewiadomo gdzie i nie zostanie przytulone przez matkę ani nie usłyszy jej głosu spowoduje ogroooomne szkody w jego psychice!!!!!!

Im wyżej w hierarchii high life, tym bardziej skłonni do skrajności skrajnie w strone ascetycznych zachowań. Nie reguła to, ale też nie rzadkość ( dziwactwa Macho Jacko, buddyjskie zapędy Richarda Gere itp.)Dominicana pisze:ja pierdziele, masakra![]()
![]()
![]()
za takie sekciarstwo powinno sie do kryminalu wsadzać
przeciez to dziecko wyrosnie na jakiegos psychola, pozbawione miłości w wieku 10 lat będzie małym ćpunem
oby nie....ale dla mnie Ci wszyscy scjentolodzy to chorzy psychicznie ludzie....za nic w świecie nie uznam tego za religie
![]()
swoja drogą aż dziwne ze tak wygodni, bogaci, zblazowani ludzie potrafia sie dostosowac takim rygorommi jest czasem ciężko ruszyc tyłek do kościoła, nie jeść mięsa w piatek....a co dopiero takie coś
![]()
teraz nie dałabym rady a co dopiero jakbym była rozpieszczoną celebrity