plotki,ploteczki cz.4

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 11 kwie 2006, 15:30

na portalu o2.pl pisza, ze gazeta Fakt ma zasponsorowac operacje nosa Agnieszki Frykowskiej ,,Frytki" :shock: w sumie to i moze szczesciara z niej ..

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 11 kwie 2006, 15:43

:shock: ale jaja :lol: ciekawe czy to prawda a jesli tak to kto bedzie operowal

Awatar użytkownika
lena83
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: lena83 » 11 kwie 2006, 15:57

dr szczyt ma jej robic :)
21/12/2005 Skupin <okrÂągÂłe, 325cc pod miĂŞsieĂą>

Awatar użytkownika
Aquarell
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Aquarell » 12 kwie 2006, 12:17

Merlinka pisze:jesssssssu ludzie powiedzcie mi ze to nie jest prawdziwa fotka :!:

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... after1.jpg
jeny, ale potwór.....strach się bać :shock:

Awatar użytkownika
Aquarell
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Aquarell » 12 kwie 2006, 12:28

gracja pisze:To te świry i psychole nie wiedzą, że odseparowanie dziecka od matki w pierwszych godzinach życia i nie mówienie do niego spowoduje traumę, którą ciężko będzie potem naprawić??????Dziecko w ciąży otoczone jest dźwiękami z każdej strony(słyszy swoją matkę) a po porodzie kiedy wydostaje się z bezpiecznego brzucha niewiadomo gdzie i nie zostanie przytulone przez matkę ani nie usłyszy jej głosu spowoduje ogroooomne szkody w jego psychice!!!!!!
Na coś muszą zrzucić winę za ewentualne niepowodzenie, bo nie wierzę, że Katie przez cały poród nie wyda ANI JEDNEGO DŹWIĘKU

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 13 kwie 2006, 20:30

Jeszcze o TomKat:

"Katie respects Tom's dedication to Scientology. She is devoted to him and wants to bring up the child the Scientology way."

Respektując Toma poświęcenie scjenologii, w pełni oddana mu Katie chce ( i zobowiązuje się ) wychować dziecko w zgodzie z naukami kościoła.

O ciszy podczas porodu już było. O zachowaniu milczenia w obecności dziecka przez kolejnych 8 dni ( pierwszą dobę dziecko spędza w izolacji od matki ) też. O zakazie przeprowadzania badań medycznych wspominałam. Dozwolone wyłącznie witaminy. Nawet w przypadku choroby nie będą podawane żadne leki. Jeśli Katie będzie stricte przestrzegać zasad diety wg Hubbard' baby formula ( nazwa od twórcy scjentologii ), nie będzie mogła karmić dziecka piersią ( mleko współczesnej zestresowanej matki ma szkodliwy wpływ na rozwój dziecka :shock: ). Zamiast mleka matki dziecko będzie karmione mieszanką przygotowaną z mleka w proszku, glukozy i wody ( począwszy od pierwszego dnia ). Woda jest zdrowsza... :roll: Idealnie jednak jest podawać barley water ( woda z ugotowanego w niej wcześniej jęczmienia z dodatkiem syropu kukurydzianego ). Hubbard poznał tę formułę, gdy przebywał w Starożytnym Rzymie ( w poprzednim życiu czy wcześniejszej swojej postaci, jakoś tak :idea: ).

Co jeszcze... A, po porodzie dziecko będzie szczelnie ( żeby nie powiedzieć: ciasno ) zawinięte i tak sobie będzie leżeć przez tydzień. Katie będzie miała bardzo ograniczony przez ten czas dostęp do niego. Nie będzie mogła go brać na ręce, a w późniejszym okresie w ogóle nie wolno jej będzie przytulać dziecka.
Rozpieszczanie jest zabronione. Wg scjentologii, dziecko to niewyrośnięta jeszcze postać dorosłego, dlatego ma być od początku traktowane jak dorosły. Jeśli jest przygnębione czy przestraszone, ma te negatywne emocje wypłakać ( albo wykrzyczeć ) pozostawione samemu sobie. Jeśli np. uderzy się w głowę, Katie nie będzie mogła dziecka przytulić czy pocałować; zamiast tego ma mu powiedzieć, żeby przyłożyło głowę do przedmiotu, o który ją uderzyło, a ból przepłynie z głowy do "sprawcy" bólu... :shock:

Biedne to dziecko będzie. Jak coś jeszcze znajdę na temat, dopiszę.
A, jeszcze to. Są już dorosłe okazy dzieci wychowanych w duchu scjentologii i wg jej zasad. Danny Masterson, Erica Christensen i Beck. Z tej trójki znam tylko Beck'a.
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 13 kwie 2006, 20:47

ja pierdziele, masakra :!: :!: :!: :roll: za takie sekciarstwo powinno sie do kryminalu wsadzać :evil: przeciez to dziecko wyrosnie na jakiegos psychola, pozbawione miłości w wieku 10 lat będzie małym ćpunem :roll: oby nie....ale dla mnie Ci wszyscy scjentolodzy to chorzy psychicznie ludzie....za nic w świecie nie uznam tego za religie :!:

swoja drogą aż dziwne ze tak wygodni, bogaci, zblazowani ludzie potrafia sie dostosowac takim rygorom :roll: mi jest czasem ciężko ruszyc tyłek do kościoła, nie jeść mięsa w piatek....a co dopiero takie coś :!:

teraz nie dałabym rady a co dopiero jakbym była rozpieszczoną celebrity :wink:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
sylwik
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: sylwik » 13 kwie 2006, 21:01

wolność wolnością, ale ich powinni zamknąć w szpitalu psychiatrycznym conajmniej, żeby nie stwarzali zagrożenia dla innych nie mówiąc już o sobie! Tylko kto ich poda... widziałam wiele filmów amerykańskich na faktach, gdzie dziadkowie zabierali przez sąd dzieci od rodziców z bardziej prozaicznych powodów... szkoda gadać! Co za ludzie :(
470/520 McGhan 410 anatomy 6.03.2006 Dr. TK
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 13 kwie 2006, 21:08

Dominicana pisze:ja pierdziele, masakra :!: :!: :!: :roll: za takie sekciarstwo powinno sie do kryminalu wsadzać :evil: przeciez to dziecko wyrosnie na jakiegos psychola, pozbawione miłości w wieku 10 lat będzie małym ćpunem :roll: oby nie....ale dla mnie Ci wszyscy scjentolodzy to chorzy psychicznie ludzie....za nic w świecie nie uznam tego za religie :!:

swoja drogą aż dziwne ze tak wygodni, bogaci, zblazowani ludzie potrafia sie dostosowac takim rygorom :roll: mi jest czasem ciężko ruszyc tyłek do kościoła, nie jeść mięsa w piatek....a co dopiero takie coś :!:

teraz nie dałabym rady a co dopiero jakbym była rozpieszczoną celebrity :wink:
Im wyżej w hierarchii high life, tym bardziej skłonni do skrajności skrajnie w strone ascetycznych zachowań. Nie reguła to, ale też nie rzadkość ( dziwactwa Macho Jacko, buddyjskie zapędy Richarda Gere itp.)

W drugs może dzieciak nie wpadnie, bo skoro ma poznać wyłącznie działanie witamin...chyba, że sięgnie jak po największe tabu.
Tom mówi, że zna sposób na całkowite wyleczenie się z nałogu narkomanii. Chętnie przetestuje na kuimś detox scjentologiczny. Po 3 dniach terapii jest się wolnym od nałogu...yeah, right.
Od
15
XII
05

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 13 kwie 2006, 21:25

Scjentologia jest legalna w USA, i wszystkie praktyki zwiazane z kultem religijnym również, nestety. Nikt nie może więc im zarzucić szkodliwości takich praktyk, bo nie ma na nie namacalnych dowodów, które w końcu się kiedyś pojawią. Niech no tylko pokolenie dzieciaków Toma dorośnie ( ta adoptowana przez niego i Nicole dwójka też jest wychowywana w zgodzie z scjentologią ).
Od
15
XII
05

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”