plotki,ploteczki cz.4

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 06 kwie 2006, 18:02

Dominicana pisze:
tu mi śmierdzi jakimiś prochami :roll: :D Katie chyba przez tą cała ciąże chodzi zjarana bo az sie wierzyć nie chce że mozna takim debilnym ludziom ulec :roll:
Reporterka Parade, Dotson Rader miała chyba podobne spostrzeżenia po programie z nimi:
"Podczas wywiadu Katie wyglądała na oszołomioną. Była bierna i jakby nieobecna. Nawet na moment nie przestawała się uśmiechać. Uśmiechała się też wtedy, gdy Tom opowiadał o swoim ojcu, który znęcał się nad nim fizycznie, i wtedy, gdy Tom wykrzykiwał, jaka jest piękna, dotykał jej i całował jak sztubak. "
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 06 kwie 2006, 18:07

nooo bo to naprawde nie jest normalne żeby tak sie zachowywać :roll: może do tej kawy ze Starbucksa cos jej dosypuja, bo ciągle gdzies ją widze na fotach z papierowym kubkiem :wink: :roll:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 06 kwie 2006, 18:11

To te świry i psychole nie wiedzą, że odseparowanie dziecka od matki w pierwszych godzinach życia i nie mówienie do niego spowoduje traumę, którą ciężko będzie potem naprawić??????Dziecko w ciąży otoczone jest dźwiękami z każdej strony(słyszy swoją matkę) a po porodzie kiedy wydostaje się z bezpiecznego brzucha niewiadomo gdzie i nie zostanie przytulone przez matkę ani nie usłyszy jej głosu spowoduje ogroooomne szkody w jego psychice!!!!!!
Tych ludzi powinno się leczyć psychiatrycznie!!!!!!Jakbym była rodzicem takiej Katie to "porwałabym" ją i wywiozła w bezpieczne miejsce z dala od tego psychola Toma. Wierzyć mi się nie chce, że ten facet ma fanów :roll: :roll: :roll:
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 06 kwie 2006, 18:32

Dominicana pisze:nooo bo to naprawde nie jest normalne żeby tak sie zachowywać :roll: może do tej kawy ze Starbucksa cos jej dosypuja, bo ciągle gdzies ją widze na fotach z papierowym kubkiem :wink: :roll:
Kawa w ciąży? Zaawansowanej? Czepiam się czy rzeczywiście to lekkomyślne ( bo szkodzi )?
Nie mam doświadczeń takich, ale, na zdrowy rozum biorąc, używki powinny być zakazane...
Od
15
XII
05

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 06 kwie 2006, 18:40

tak tak...tylko że...amerykańska kawa to np dla mnie nie kawa :wink:
oni tam zazwyczaj piją mleko z kawą a nie kawe z mlekiem, capuccino, latte itp. więc to pewnie nie jest szkodliwe bo wiecej kawy jest w coca-coli niz w tych "starbucksowych kawkach" :D

może tak gadam bo ja naleze to kawoszy i dla mnie prawdziwa kawa to sypana z 2 łyżeczek albo mocna z ekspresu, z mleczkiem pije tylko nesce i tylko jako juz np 4 w ciągu dnia żeby mi pompa nie stanęła :lol:

aha i wyłącznie w filiżance :wink: jak mi ktoś serwuje kawe w szklance do herbaty lub kubku (w kubku pije tylko nesce- ale kubek tez musi być elegancki) to mam odruch wymiotny a kawa smakuje mi jak siki :shock: :?
tzn haha nigdy nie piłam sików :lol: ale to taka metafora :lol:

taa ale to chyba powinnam napisac w dziale o dziwactwach :roll: :lol:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 06 kwie 2006, 18:48

gracja pisze:To te świry i psychole nie wiedzą, że odseparowanie dziecka od matki w pierwszych godzinach życia i nie mówienie do niego spowoduje traumę, którą ciężko będzie potem naprawić??????Dziecko w ciąży otoczone jest dźwiękami z każdej strony(słyszy swoją matkę) a po porodzie kiedy wydostaje się z bezpiecznego brzucha niewiadomo gdzie i nie zostanie przytulone przez matkę ani nie usłyszy jej głosu spowoduje ogroooomne szkody w jego psychice!!!!!!
Tych ludzi powinno się leczyć psychiatrycznie!!!!!!Jakbym była rodzicem takiej Katie to "porwałabym" ją i wywiozła w bezpieczne miejsce z dala od tego psychola Toma. Wierzyć mi się nie chce, że ten facet ma fanów :roll: :roll: :roll:
Fanów ma już przede wszystkim wśród współwiernych...a że świr świra wielbi, to jego popularność w sekcie jest i bedzie duża. Kurcze, tych scjentologów jest niezła chmara, ok. 8 milionów. W Niemczech i Francji ( w Europie tylko tu ) to legalnie zarejestrowane wyznanie religijne. Przeciwstawienie sie ich praktykom religijnym to naruszanie wolności wyznaniowej, więc nikt nie podskoczy...Póki co, tylko psychiatrzy oskarżają scjentologów o manipulowanie umysłem członków sekty...

Biedny ten dzieciak...
Od
15
XII
05

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 06 kwie 2006, 18:54

Dominicana pisze:tak tak...tylko że...amerykańska kawa to np dla mnie nie kawa :wink:
oni tam zazwyczaj piją mleko z kawą a nie kawe z mlekiem, capuccino, latte itp. więc to pewnie nie jest szkodliwe bo wiecej kawy jest w coca-coli niz w tych "starbucksowych kawkach" :D

może tak gadam bo ja naleze to kawoszy i dla mnie prawdziwa kawa to sypana z 2 łyżeczek albo mocna z ekspresu, z mleczkiem pije tylko nesce i tylko jako juz np 4 w ciągu dnia żeby mi pompa nie stanęła :lol:

aha i wyłącznie w filiżance :wink: jak mi ktoś serwuje kawe w szklance do herbaty lub kubku (w kubku pije tylko nesce- ale kubek tez musi być elegancki) to mam odruch wymiotny a kawa smakuje mi jak siki :shock: :?
tzn haha nigdy nie piłam sików :lol: ale to taka metafora :lol:

taa ale to chyba powinnam napisac w dziale o dziwactwach :roll: :lol:
W dziale o dziwactwach trzeba umieścić Toma z jego kosmicznymi przekonaniami.
Tyle, że dziwactwa są zawsze niewinne i nieszkodliwe, a jego popier... praktyki są gorsze od ptasiej grypy...
Od
15
XII
05

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 06 kwie 2006, 19:40

Dominicana, ja tez jestem kawoszem a kiedyś jak w kawiarni w zakopanem poprosiłam o kawę w filiżance (widziałam, że podawali w szklance) to dostałam w szklance ale na spodku od filizanki.... Dostałam tak głupawego ataku smiechu, że musielismy wyjśc bo sie nam wszyscy przyglądali
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 06 kwie 2006, 19:47

Viki - naz klient nasz pan :lol:

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 08 kwie 2006, 14:02

nigdy nie zgodziłabym sie na taki porod- to tak głupie,ze az nie wiarygodne :shock:
Ju¿ po :) 16.02.06 operowa³ dr Kasprzyk z Krakowa (wk³adki okr±g³e 310 cc McGhan)

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”