plotki,ploteczki cz.4

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 26 mar 2006, 12:14

mozliwe całkiem nie bede sie upierac przy tym -poprostu za duzo tego szumu wokól Gorniak w porownaniu do innych gwiazd i wogole intuicja cos mi mowi ze to jakies naciagane ,ale kto wie

a ten pedofil zostal juz skazany?

Awatar użytkownika
greta
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: greta » 26 mar 2006, 12:57

moja intuicja mi mówi to samo co twoja jaaa.sorry dla wszystkich zwolenników pani górniak ale to wszystko jakies naciągane i te jej tłumaczenia.skoro zrobił jej takie świństwo i choć mineły lata jemu powinno zależeć na tym żeby ona milczala.wiec po co ten szantaż?teraz ten gość siedzi w wiezieniu i wiemy tylko to co ona powiedziala w tv.dla mnie ona zbyt rozwleka swoje brudy po mediach nawet jeśli to prawda cała polska nie musiała tego usłyszec przeciez skoro tak jej zależy na prywtności powinna to zostawić w spokoju.jest takie powiedzenie"tylko winni sie tłumaczą"moze prawdą jest ta cała opowioeść p.górniak ale mnie nie przekonuje.

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 26 mar 2006, 13:03

ale przeciez to dziwne...
o gwalcie juz plotka poszla jak wyszla sprawa z matura....
przynajmniej ja to pamietam...wtedy to wywlekli..i co mysla ze jak minelo nascie lat to mozna znow podbajerowac publike???
szczerze mowiac na wywiadzie wyglada jak szmata...jakby zgwalcil ja facet wczoraj a nie kiedys..
greta masz racje...
teraz to juz jest po prostu sztuczne...
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 26 mar 2006, 13:14

angelika pisze: szczerze mowiac na wywiadzie wyglada jak szmata...jakby zgwalcil ja facet wczoraj a nie kiedys..
:shock: Angela ...! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 000003.gif

(... zreszta,kto wie... ? http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /urwis.gif :oops: )

Awatar użytkownika
greta
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: greta » 26 mar 2006, 13:16

własnie.wśród komentarzy pojawił sie jeden który oddaje moje odczucia pozwólcie że zacytuję:"proszę o wyjaśnienia:1.kto szantażuje kasetą na której nagrał przestęppstwo dokonywane przez siebie?2.jeśli ona jest tylko ofiara i nie ma sobie nic do zarzucenia to czego sie bała?przecież to nie ona zrobiła zle tylko ten facet.3.wiadomo ze media to szambo ale ktora gazeta chcioałaby ujawnić sceny gwałtu na kobiecie?przecież tak nisko nikt jeszcze nie upadł."ok moze ją zgwałcił i moze ona tego nie chciała ale na kasecie napewno nie sa sceny gwałtu tylko edyta która sie rozbiera przed obcym dorosłym mężczyzną.miała 15-16 lat nikt mi nie wmówi że nie wiedziała że tak sie nie robi.moze to był jej błąd młodości nie przecze i nie oceniam sama tez dużo głupot w życiu zrobiłam ale za błędy sie płaci a edyta jak zwykle próbuje zrobić z siebie ofiarę.ps.taka traume przeżyła ale do playboya sie rozbierała i nie kojarzyło jej sie to z trudnymi wstrętnymi chwilami?ciekawe :?

Awatar użytkownika
sylwik
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: sylwik » 26 mar 2006, 13:27

niestety nie mozemy stwierdzic, co prawdą jest a co nie jest, nas tam nie było. Ale i tak mi jej szkoda... chocby ze wzgledu na to, ze znowu spotyka sie z takimi komentarzami i opiniami na swoj temat :? z ktorymi pewnie sie liczyla. Nie sadze, zeby byla tak wyrachowana i pusta, zeby bawic sie w takie gierki.
470/520 McGhan 410 anatomy 6.03.2006 Dr. TK
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
greta
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: greta » 26 mar 2006, 13:29

ja nie mówie że to są gierki ona poprostu musiała usprawiedliwic sie przed kamerami z tego ze ktoś miał ją rozebrana na kasecie wideo i miał jej gołe zdjęcia.mogła powiedzieć ze to błąd młodości itp a nie tworzyc jakies historie kosmiczne ale już nie raz pokazała jaką ma bujną wyobraźnie już raz ją gwałcił tancerz z metra i miała narzeczonego paula ktrórego w końcu nie było ona ma jakas zwichrowana osobowość.

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 26 mar 2006, 13:44

greta pisze:ale już nie raz pokazała jaką ma bujną wyobraźnie już raz ją gwałcił tancerz z metra .
no wlasnie o tym slyszalam...
a tu niby takie rzeczy....ze znowu ktos..
i ze niby maz nie wiedzial...
wiem jedno...gwalt to tak traumatuczne przezycie ze raczej mowi sie o tym facetowi z ktorym sie jest...zna plan wysuwaja sie pewne odczucia jak wstret przed dotykiem mezczyzny, przelamanie tego strachu...
jakos to trzeba facetowi wytlumaczyc...bo nie uwierzy ze kobieta bawi sie w niewinna cnotke :roll:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 26 mar 2006, 14:04

ja nie wnikam czy to co mowi to prawda czy nie ale dla mnie sam fakt wywlekania przed calym swiatem swoich prywatnych spraw jest co najmniej dziwny.. nie wiem czemu ma to niby sluzyc, jak chce sie wygadac albo oczyscic ze zlych emocji to niech pogada z psychologiem

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 26 mar 2006, 14:10

a ja mam juz dosyc sluchania ciagle o życiu prywatnym Edzi Górniak, naprawde bardziej interesuje mnie sytuacja na czarnym lądzie niz jej wieczne życiowe problemy z facetami :roll:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”