widziałyście nowy CKM?

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 13 kwie 2005, 20:03

przeciez juz gdzies pisalam, ze od dawna namietnie powiekszam sobie cycki w photoshopie...
a ratusz rzeczywiscie potrafi zdzialac cuda. wierzcie mi.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Gość

Post autor: Gość » 13 kwie 2005, 21:28

dziewczyny jak się robi te retusze, może polecacie jakiś programik do obróbki zdjęć, bo chciałabym pokombinować :?:

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 13 kwie 2005, 21:39

polecam photoshop cs wersja 8.0- bardzo duzo przydatnych narzedzi. mozesz pobrac wersje 30-dniowa na stronie adobe photoshop, jak chcesz caly program to albo pirat (popytaj znajomych, moze wypala) albo wykosztujesz sie na ladnych pare tysiecy, bo tyle to cudo kosztuje. jak juz bedziesz miala probram to polecam ksiazke "biblia photoshopa"-okolo 1000stron zupelnej podstawy w obsludze programu. ewentualnie przeczytaj wstep do programu- dzial hepl, lub nekaj na gadu gadu osoby majace program w domu i potrafiace juz cos niecos. ja ucze sie od roku i efekty sa coraz lepsze (pryszcze znikaja jak w reklamach, cycki rosna jak po zabiegu a ja chudne jak po diecie).
Próżność to mój ulubiony grzech...

Gość

Post autor: Gość » 13 kwie 2005, 21:49

dzięki mara za info, musze trochę poszperać w necie, bo to fajna sprawa z tymi retuszami, ale bym sobie poprzerabiała od A-Z :lol: :lol:

Ewinia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Ewinia » 13 kwie 2005, 21:50

szkoda ze tak live nie mozna szybko przerabiac :?
I will be perfect

Gość

Post autor: Gość » 13 kwie 2005, 22:28

ach szkoda szkoda Ewinia , a fajnie by było , jednego dnia jak się idzie na impręnp; mieć piersi w rozmiarze D , a do gimnastykowania w rozmiarze B. Ja lubię w ogóle się zmieniać i ciągle coś kombinuję, najczęściej z włosami-miałam chyba już wszystkie możliwe kolory włosów. Chciałabym z powrotem blond, jeszcze w wakacje miałam :roll: :roll: :roll: :

Ewinia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Ewinia » 14 kwie 2005, 10:36

ooo tak ...zmieniac sie ...ja to bym tak zrobila mojemu facetowi zeby srpawdzic go :twisted: :lol:
I will be perfect

Awatar użytkownika
mary
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: mary » 21 paź 2005, 17:57

Czy widziałyście może nowy CKM z Ewa Sonnet w roli głównej? :P
moze macie mozliwosc zeskanowania zdjec tutaj na forum ...z chęcia popatrzyłabym , jak tam wyszła .. :lol:

Awatar użytkownika
mary
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: mary » 21 paź 2005, 19:13

paula :D dziekuje :!: moze przyjemnosci mi nie sprawi, ale zaspokoi ciekawosc :lol: :lol: chcialam zobaczyc , coz oni wymysla :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”