Allegro, Buyvip ...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
kifka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kifka » 09 sty 2006, 22:38

Wiki Vanistel strasznie zawyza ceny, spotykałam się z nia osobiście swojego czasu i u niej duzo kupowałam, aż któregoś dnia pozamawiałam u niej ciuchy bebe jak spotkałyśmy sie na odbiorze powiedziała mi że na każdej rzeczy musi zarobić minimum 50 zł i że jeżeli mi nie pasuje to zabiera je spowrotem, oczywiście kupiłam bo ciuchy bomba ale byłam strasznie stratna, a te same ciuszki można czasami kupić po niższej cenie u innych użytkowników m. in. właśnie u fufu.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
21.02.2006 - Dr. Skupin 325cc okrag³e

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 09 sty 2006, 22:40

a czy u Vannistel i fufu towar jest w 100% oryginalny?? kilka razy już się przejechałam na allegro

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 10 sty 2006, 08:34

ruta25 pisze:polecam Sara555 :)
Ruta, super te rzeczy u Sara555, ceny nie sa najnizsze, ale mam nadzieje, ze o ile nie sa to orginalne rzeczy, to przynajmniej dobrze " zrobione"

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 10 sty 2006, 08:34

kifka pisze:Wiki Vanistel strasznie zawyza ceny, spotykałam się z nia osobiście swojego czasu i u niej duzo kupowałam, aż któregoś dnia pozamawiałam u niej ciuchy bebe jak spotkałyśmy sie na odbiorze powiedziała mi że na każdej rzeczy musi zarobić minimum 50 zł i że jeżeli mi nie pasuje to zabiera je spowrotem, oczywiście kupiłam bo ciuchy bomba ale byłam strasznie stratna, a te same ciuszki można czasami kupić po niższej cenie u innych użytkowników m. in. właśnie u fufu.
Kurcze a mialas taki sam login na allegro..bo od razu mi sie skojarzylas...chociaz nie wiem :?
Ja wiem,ze ona ma zawyzone ceny,ale ja niestety mam manie kupowania rzeczy i jak mi sie cos podoba to wogole nie patrze na cene.. :roll:U fufu to ja straaasznie duzo nakupowalam i teraz robie nastepne przymiarki do zakupow bo i nigdy nie jest dosc.. :? Ceny zawsze sprawdzam na stronie Bebe albo na innych,wiem ,ze musi zarabiac,i tez wiem ,ze ma wyzsze ceny od Fufu :? a szkoda bo moze wtedy mialaby wiecej chetnych..A teraz ma jeszcze inna dziewczyna te rzeczy Bebe tylko nie pamietam jak sie nazywa,bo napisalam do niej co bym chciala i ma odpisac za ile,ale jest tansza od Vannistel..no ale rzeczy ogolnie sa super..ja jestem chora na te ciuszki Bebe...bo sa naprawde extra

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 10 sty 2006, 08:38

ruta25 pisze:a czy u Vannistel i fufu towar jest w 100% oryginalny?? kilka razy już się przejechałam na allegro
Ja cI to gwarantuje,ze jest oryginalny!!!!! Vannistel siedzi caly czas w Stanach,a Fufu dopiero wrocila,ale obydwie maja oryginalne rzeczy.Nie przejedziesz sie napewno ,a bedziesz zadowolona w 100 % jesli lubisz takie rzeczy.Ja nie nalozylabym podrobek,bo ich nie lubie,wiec spokojnie mozesz u nich kupowac,ja mam bardzo wiele od nich rzeczy..bedziesz naprawde HAPPY :wink:

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 10 sty 2006, 08:57

jeszcze ma fajne rzeczy Dorotka_2004..ja przynajmniej takie lubie :roll:

Awatar użytkownika
kifka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kifka » 10 sty 2006, 13:06

viki1 zgadza się miałam taki sam nick na allegro jak tutaj, wiec pewnie razem licytowałyśmy niejedną rzecz na aukcjach u fufu :) Ja choruje na punkcie ciuchów yej firmy sa exytra tylko teraz mi się schudło :cry: znowu niestety i wszystko mi z tyłka leci, więc na pewne rzeczy nie moge sobie pozwolić. viki ty również miałaś podobny nick ale chyba nie taki sam zgadza się :wink:

Co do rzeczy u fufu to ona kupuje na stronach internetowych i w oryginalnych sklepach obecnie jest tutaj i rodzina dosyła jej paczki z ciuszkami ale wszystko na 100% oryginalne, co do dorotki_2004 jak narazie udało mi sie u niej kupić kilka fajnych majteczek z kolekcji Pam Anderson również potwierdzam ich oryginalność, ciuszki bebe sprzedaje również ania_kontakt u niej również zamawiałam po zdecydowanie niższych cenach również polecam :)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 10 sty 2006, 14:19

dzieki , dziewczynki za namiary na ciuszki BEBE- ja tez bardzo lubie je nosic... PDT_Love_13

Awatar użytkownika
wiki1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: wiki1 » 10 sty 2006, 15:20

kifka pisze:viki1 zgadza się miałam taki sam nick na allegro jak tutaj, wiec pewnie razem licytowałyśmy niejedną rzecz na aukcjach u fufu :)

No wlasnie bylam tego pewna..jak zobaczylam Cie na Beauty to od razu Cie skojarzylam. :wink: Ja nie mialam takiego samego nicku co tutaj,ale ciut inny pewnie od razu by Ci sie skojarzylo...no ale powiem Ci,ze licytowalysmy bardzo duzo rzeczy razem :) :D

No i bierzemy od tych samych osob ,od Ani kontakt tez bralaam..ja mam taka sama manie jak ty :wink: :roll: Zreszta zawsze widzialam ,ze bierzemy takie same rzeczy..no a ty ich bardzo sporo nakupowalas..az nieraz bylam zla bo mnie czasem przelicytowalas :evil: :D

Awatar użytkownika
kifka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kifka » 10 sty 2006, 15:32

oj wiki1 jaki ten internet jest mały :lol: a teraz robimy cycuchy :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”