Wakacje -hotele,pensjonaty,fajne miejsca..

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
kejsii
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Re: Wakacje -hotele,pensjonaty,fajne miejsca..

Post autor: kejsii » 25 cze 2011, 14:23

malutka to odradzam jednak (giggle Ten hotel jest właśnie polecany jako idealny dla rodzin z dziećmi (giggle Pełno ich wszędzie było (giggle No ale my właśnie z córką jechaliśmy malutką (rofl
15.12.2010 Dr Kolasiński 375hp Okrągłe Piękne maleństwa

Awatar użytkownika
malutka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malutka » 25 cze 2011, 15:28

oj to nie...
mi nerwy puszczają i robi się nie miło (giggle
2006 525cc McGhan dr Kuna
2014 CKN i korekta uszu - dr Kuna
2016--> pęknięcie implantu, wymiana na Sebbin 645cc- dr Kuna :)))

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 26 cze 2011, 11:14

Polaecam w takim razie Grand Ontur. Niewielki, spokojny, z klasą. Miła, kulturalna obsługa. Na plaży lezakow do woli, są też wielkie łoża pod baldachimami ( dodatkowo platne) na ktorych mozna się fajnie zrelaksować popijajac drinki (sun mało dzieci. Mozna zrobic sobie wypad do Grecji na wyspę oddaloną o 15km.
Bylismy tam w ubiegłym roku na typowo odpoczynkowym wypadzie, jestesmy bardzo zadowoleni. W tym roku chyba też sobie tam pojedziemy na taki krótki tygodniowy wypoczynak.

Awatar użytkownika
malutka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malutka » 26 cze 2011, 13:58

a zasługuje na te 5*?
jak jedzenie, drinki?
rzeczywiście nie ma żadnych animacji, dyskotek? (thinking
to akurat byłoby wskazane (giggle

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 26 cze 2011, 20:33

Naszym zdaniem tak. Jedno z miejsc do którego chcemy wrócic.
Animacje są ale gdzies za hotelem, nigdy tam nie dotarlismy. Dyskoteka pod hotelem, nie przeszkadza. Nie ma krzykliwych włochów, rosjan, cmokajacych i sliniacych amantów damskich wdzieków.Nkt nie wrzeszczy, nie biega Ci nad glową. Ogólnie - kultura. Kolacje raczej w strojach wieczorowych, przy romantycznej muzyce fortepianu w restauracji lub tarasie przy basenie. Wieczorem do drinka akustyczny koncert tamtejszego barda który wraz z dziewczyną spiewa przeboje Vaya Con Dios, Elwisa itp. Super, czasem brakowało stolików.Jest tez kino. Chyba jakies spa ( niepamietam)
Hotel mały, wlasnie dla dwojga na romantyczny pobyt.
Jedzenie smaczne. Na plazy tez bardzo smaczne dania obiadowe w porze lunchu. Drinki OK. Dobre piwo Efes.
Ew. z cała odpowiedzialnoscią na romantyczny pobyt polecam Indonezję.

Awatar użytkownika
malutka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malutka » 27 cze 2011, 00:45

Quer pisze: Hotel mały, wlasnie dla dwojga na romantyczny pobyt.
jedziemy ze znajomymi, z którymi ostro drinkuje się od rana (giggle
zero romantyzmu (rofl

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 27 cze 2011, 09:18

no to w sam raz bo tw łoza na plaży są 4 i 6 osobowe :)
ty jest sporo zdj. hotelu.
http://www.fostertravel.pl/hotele/turcj ... ria-zdjec/" onclick="window.open(this.href);return false;
w drugiej lini są takie bardziej zabudowane
http://www.panoramio.com/photo/46367767" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
dyduska
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dyduska » 15 lip 2011, 12:41

Ja byłam na Teneryfie dopiero co. Bylam na Costa Adeje w hotelu Guayarmina Princess. Hotel fajny, jedzonko tez, niestety nie maja tam opcji all inclusive. Ja głupia myślałam, ze full board to to samo i taka opcje nam wzięłam czego pózniej zalowalam bo to tylko strata kasy. Napoje i tak musiałam oddzielnie kupować a na lunch i tak zawsze byliśmy gdzieś poza hotelem. Plaża na Teneryfie mnie osobiście nie odpowiada bo piasek jest czarny a w wodzie mozna sobie rozciac noge o kamienie, które się gdzie niegdzie pojawiają.
Na Costa Adeje jest największy w Europie park wodny, Siam Parque - POLECAM NA 100%!!! - jest tam nawet sztuczna plaża z żółtym piaseczkiem i sztucznymi falami. Jest wiele zjezdzalni o różnym stopniu trudności, jedna to nachylona pod katem 70stopni, chyba 30 metrowa. Poszłam i powiem ze nigdy wiecej ale musiałam spróbować (giggle co by nie żałować do końca życia ze stchorzylam. Kolejna atrakcja, która polecam jest Loro Parque, znajduje się na północy wyspy ale podróż autokarem zajmuje jakieś 1,5 godziny. Maja tam wiele niespotykanych gatunków zwierząt, pokazy delfinow, orek i Lwów morskich. Ja się zakochalam w leniwcu, który ku naszej radości wybudzila się na chwile ze swego snu i nawet zrobił kilka kroków, popozowal nam do zdjec i znowu zasnął (rofl
Fajnie jest tez wynająć auto i objechac cała wyspę bo ta zmienia się z każdym kilometrem. Ja z kumpela objechalam wyspę w jeden dzien. Bylysmy na Teneryfie tydzień i było ok ale na drugi raz bym tam nie poleciała.
6.05.2010 - lip lifting - dr Broma - super!!!
25.10.2012 - powiekszam piersi :-) - dr Broma - juz po - Natrelle 410 MX - pojemność 370

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 16 wrz 2011, 10:38

Chciałam napisać sporostowanie mojej wczesniejszej opinii do hotelu Grand Ontur. Pojechalismy w tym roku na tydzień no i niestety to juz nie to co było. Niby OK ale napewno nie jest to juz hotel dla "wymagających". Itaka podpisała stały kontrakt, wiekszosc to wczasowicze z PL. Plusem są animacje w polskim języku, ale krótko pisząc: o ile hotel stara się utrzymać standard to turysci skutecznie go zaniżają (envy

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 11 mar 2013, 16:05

Poszukuje namiarow na samodzielna kwatere z wyposazona kuchnia lub domek na wakacje dla 4 osob nad Baltykiem . Moja serdeczna kolezanka chce spedzic jeden tydzien nad morzem ktorego nigdy nie widziala (wyjechala z Polski jako mlodziutka dziewczyna ) Dobrze by bylo gdyby byla to miejscowosc z ladna plaza , w miare blisko ,( ale nie koniecznie) Trojmiasta do ktorego chce skoczyc na zwiedzanie z rodzina . Beda samochodem wiec dojazd nie bedzie przeszkoda . Czy ktos moze mi cos polecic , a jesli nie to przynajmniej podac ciekawa miejscowosc ?. Tak by jej maz belgo-wloch byl oczarowany naszym morzem . (sun
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”