pszczolka831 pisze:i każdy obejrzy się za mną na ulicy
a z tym oglądaniem sie to nie zawsze tak jest że komuś się podobamy jak się ogląda, już chyba któraś o tym pisała (chyba samanta), pszczólka nie bierz do siebie tego ze Cie zacytowałam nie piszę tu o Tobie
owszem czasem chłopaki oglądają się za fajnymi laskami ale nie to powinno być miernikiem atrakcyjności bo nie zawsze oglądają się czy zwracaja uwagę dlatego ze laska jest ładna czasem wręcz przeciwnie....
kiedys oglądałam jakis program o anorektyczkach i była taka jedna koscista wyglądała naprawdę koszmarnie ale nie przyjmowala tego do wiadomosci, wszyscy jej mówili - kolezanki, mama, rodzeństwo ze to nie wyglada dobrze i ze jest chora a ona stwierdziła że oni wszyscy są zazdrośni bo tez chcieliby byc tacy chudzi jak ona i ze ona wie ze jest sexy bo się za nią meżczyźni na ulicy oglądają i zwracają na nią uwagę

ktos z publicznosci powiedział dlaczego sie oglądają (bo wygląda dziwnie, jakby była chora) to tez mu przyklepała ze jet zazdrosny
czasem jak ide z kolegami to tez sie oglądaja za kims i wcale nie z powodu atrakcyjnosci...... np oglądają się za pulchniutkimi z komentarzem "jaka maciora/świnia...." ciekawe czy taka tez mysli ze jest sexy? przeciez nie słyszy co mówią
nie raz tez słyszałam od nich "widzieliscie jaki pasztet poszedł" widziałes jej ryj" itp
wiem nie miłe ale prawdziwe