Moderator: Zespół I
Kurcze to odważna babka z Ciebie że się przyznałaś...wpz pisze:Domyślał się caly czas, a ja niedawno to potwierdziłam mając nadzieję, ze tak będzie lepiej....

UUUUUUUuuuuu, co ty możesz wiedzieć o moim życiu, nie sądze aby to było wstrętne, mam 3 dzieci i przez mojego męża nie jestem im w stanie zappewnić godziwego życia, nie sądze abym była pusta, bo gdyby nie ja nie miałyby co jeść, ani w co się ubrać. Nie wystarcza już miłość, miłością samą żyć się nie da.blondi 222 pisze:Agig...![]()
wstretne jest to co napisalas....jestes straszna materialistka..
jest takie okreslenie ' pusta jak pustak " idealnie do ciebie pasuje..

zgadzam sie ze stwierdzeniem,ze sama miloscia zyc sie nie da...pieniadze sa wazne ale nie najwazniejsze...sprobuj moze cos zmienic w swoim zyciu skoro nie jestes szczesliwa...Agiq pisze:UUUUUUUuuuuu, co ty możesz wiedzieć o moim życiu, nie sądze aby to było wstrętne, mam 3 dzieci i przez mojego męża nie jestem im w stanie zappewnić godziwego życia, nie sądze abym była pusta, bo gdyby nie ja nie miałyby co jeść, ani w co się ubrać. Nie wystarcza już miłość, miłością samą żyć się nie da.blondi 222 pisze:Agig...![]()
wstretne jest to co napisalas....jestes straszna materialistka..
jest takie okreslenie ' pusta jak pustak " idealnie do ciebie pasuje..
Fuuuuujjjjjj, oceń siebie najpierw, zanim obrazisz kogoś, kogo nie znasz.