haha Josie M nie wierze :lol: o fuuu ja bym sie na niego zrzygała, że tak brzydko powiem, może by sie umył wtedy :lol:
a swoja drogą Ciebie jako przyszłego lekarza chyba mało rzeczy powinno obrzydzać :lol:
a wiecie co mnie obrzydza, nie wiem czy to juz gdzies pisalam ale ja nigdy nie siadam w autobusach bo sie brzydze, czasem widze jak takie msrody siadaja na te fotele bleee a potem inni na te zagrzane smierdzace miejsca siadaja i wycieraja swoimi ciuchami ten brud :?
obrzydza mnie tez jak jade busem ktory ma zaparowane szyby a ludzie marzą po tych szybach całymi dłoniami fuuu normalnie nawet nie chce myslec ile syfu maja wtedyna rekach, a jak sie nie daj boże złapie za uchwyt to jak wysiadam to lece co sił w nogach do szkolnej toalety żeby umyc ręce, bo nie wejde wczesniej na wyklad zanim rąk nie umyje :?
wiecie co

raz nie zdążyłam i musialam leciec prosto na aule, nie umyłam rąk po złapaniu sie rurki w busie i nic na wykładzie nie notowałam bo nie chcialam dotknąć mojego piekneo dlugopisu brudną ręką
ktoś mi powiedział ze mam jakąś chorobe maniakalna

29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli juĂâÂż po i bardzo szczĂĆÂŞĂâÂśliwa:)