Moderator: Zespół I

Jak mozna byc z osoba i celowo ja ranic,ja tego nie rozumiem,wnioskuje ze malo mu na Tobie zalezy(przepraszam,ale tak to widze) no bo jak moze facetowi zalezec na kobiecie i robic wszytsko co ja boli,zeby ja stracic! Pisalas,ze on jest swiadom twojego poczucia zagrozenia i zamiast starac sie abys nabrala pewnosci do jego uczuc to robi wszytsko,zeby Cie ranic! I to ma byc milosc?? On doskonale wie,ze nie odejdziesz...sprawdza cie ile potrafisz zniesc??!! Kiedy powiesz dosc? To jest bawienie sie druga osoba a nie milosc!anita111 pisze:tak duzo troche takich sytuacji np na dyskotece na ktorej tancerki tanczyly na podestach ja oczywiscie walnelam focha to on sobie wzial krzeselko i usiadl zeby tak na nie patrzec nawet zdjecia robil. wczoraj zauwazylam ze jak rozmawia z jakas kolezanka i widzi ze ja juz jestem zla z tego powodu to widze jego radosc i pewnosc siebie . /
to do Londyki tak?anita111 pisze: ty masz szczescie, twoj maz na prawde cie kocha i na pewno to sprawi ze juz za jakis czas nie bedziesz miec problemu z zazdroscia.