PRZYJAŹŃ - między kobietami, między kobietą i mężczyz

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
małgośka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: małgośka » 28 kwie 2005, 17:38

No właśnie :!: Ja nie przeczę, też się przyjaźnię z moją mamą, ale teraz od 5 lat nie mieszkamy razem i mamie wszystkiego nie mówię a po drugie mogę być pewna, że moja mama nie poleci do mamy mojej koleżanki i nie będzie jej doradzać, co ma córuni powiedzieć, nawet jeśli mamy się znają. A tu wyszło tak, że ja się zwierzam kumpeli z problemów, ona te problemy rozpatruje z mamusią i potem jej mamusia wyciąga swoje wnioski i doradza mojeje mamie co i jak :shock: No bez przesady :!:
Skupin, 09.06.2005. anatmiczne 350 cc - s± piêkne!!!

Awatar użytkownika
greta
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: greta » 28 kwie 2005, 19:30

ja jak paula przyjaciółke mam w siostrach dwóch a przyjaciela męża.przyjażń damsko męska hymmm...nie bardzo wierzę przeważnie któraś ze stron myśli o czymś więcej.nie przeszkadza mi to mieć jednak kolegów co do kolezanek to jestem bardzo ostrozna wiele wycierpiałam i prawie nikomu nie ufam.nie mam poza siostrami takich osób którym moge powiedziec wszystko a zreszta pewne sprawy zostawiam tylko dla siebie.wiem że kiedy jest źle mam wielkie oparcie w rodzinie i to jest dla mnie najważniejsze.moja mama nie jest mi przyjaciółką jest zbyt wielką osobowościa ja też 8) i chociaż ja kocham to niestety w wielu sprawach mam inne zdanie niż ona dlatego nie zwierzam jej się zbyt często żeby nie popadła w depresje kogo wychowała :wink:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 28 kwie 2005, 20:47

Chcialabym jeszcze tylko dopisac,ze moja mamusia jest moja najlepsza przyjaciolka. I mimo,ze mysli czasami troche inaczej niz ja-zawsze moge na niej polegac. Pomogla mi wiele razy i zawsze wierzyla we mnie-nawet jak robilam cos nie do konca madrego...

Co do ludzi tutaj, w Niemczech...Moze i potrafia wszystko zaakceptowac ale nie licza sie z innymi... Akceptuja, bo maja d***, co robisz,jak zyjesz,itd. Jak potrzebujesz WSPARCIA I POMOCY, TO TEZ MAJA TO GLEBOKO W D***
No coz, nie raz przejachalam sie i moge smialo powiedziec: POLACY GORA !!! :lol:
Jesli nikt nie jest zmuszony(finansowo np.)wyjezdzac z Polski, to lepiej niech tam pozostanie...-(wiem co mowie...)

Awatar użytkownika
kik@
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: kik@ » 28 kwie 2005, 21:21

Własnie. Wydaje mi się, że na zachodzie jest tak z tą tolerancją, że ludzie Cię akceptują bo w zasadzie mają w dupie to co robisz i kim jesteś- czysty EGOIZM. Dlatego denerwuje mnie takie odwoływanie się do zachodu, że tam jest tolerancja i w ogóle lepiej...ja nie wyjechałambym z Polski na stałe.
Taka czasem mnie myśl nachodzi :roll:
kika -> 08.2005/07.2006 op. noska - dr Latkowski 8-)

NIE MODERUJE JUZ FORUM od 02.12.07

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: megi » 02 maja 2005, 18:18

moją najlepszą Freundin jest moja siostrzyczka :) kolezankę super miałam..ale kokietowała faceta,ktorego kochałam i się skończyla przyjażn..ciezko jest mi zaufać kobietom...niestety ..
przed http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=530" onclick="window.open(this.href);return false;

1 dzień po - dr Kasprzyk, 06.06.2013 anatomiczne Silmed Natural - 410XH
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=380" onclick="window.open(this.href);return false;

7 miesięcy http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 72#p809172" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Cleo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Cleo » 02 cze 2005, 19:17

A ja mam super psiapsiólkę ze studiów,nigdy nie możemy się nagadać,zawsze mamy temat.
Jesteśmy dla siebie swego rodzaju psychoterapią,każda każdej się wyżali,każda każdą wysłucha i to jest bardzo dużo.Takie rozmowy dają nam obu wiele,zdradzamy się sobie nawzajem ze swoimi słabościami,za co żadna żadnej nie skrytykuje ,nie jestesmy wobec siebie zakłamane,szanujemy swoje życie prywatne,swoich facetów,rozumiemy swoje ułomności,zazdrości itp.
Mamy bardzo podobne podejście do życia,związku.Oby to przetrwało jak njdłużej:-)))

Awatar użytkownika
Cleo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Cleo » 02 cze 2005, 19:28

A jeżeli chodzi o przyjaźń między kobietą a mężczyzną,to absolutnie nie wierzę.Prędzej czy później któraś ze stron będzie oczekiwac czegos więcej.

Awatar użytkownika
dominica
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: dominica » 02 cze 2005, 21:10

:oops: cleo, nic dodac, nic ujac... :lol:
Az sie wzruszylam.... 8) ale to swieta prawda!!

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 02 cze 2005, 21:31

To prawda co mówicie chyba, że facet jest gejem :wink:

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 02 cze 2005, 21:52

a ja jestem smutna! Wchrzanilam sie w takie bagno, ze nie wiem co zrobic! Z tego wszystkiego strace przyjaciela i nie bede miala faceta :cry: :cry: Przyjazn damsko meska niegdy nie konczy sie czyms dobrym!
ZAWSZE BLACK & WHITE!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”