dziewczyny bez przesady. Nie wy pierwsze się zastanawiacie czy będziecie dobrymi matkami , nie pierwsze sie bólu boicie. Ale gdyby z tego powodu wszystkie z ciąży rezygnowały to dawno byśmy wyginęli. Tyle kobiet rodzi i wychowuję dzieci, więc nie jest to jednak niemożliwe. Nigdy nie będziecie, nie będziemy

idealnymi matkami bo takie nie istnieją. Zawsze nasze dzieci w końcu coś nam wypomną, ale w końcu wy też macie coś swoim mamą do zarzucenia, ale jednak oprócz nielicznych wyjatków matka to najważniejsza dla was osoba.
Dziecku tez nie są potrzebne najdroższe zabawki czy ciuszki. Potrzebne jest mu bezpieczeństwo i poczucie miłości, także nie musimy być super bogate. Mam narazie mało lat, jestem kilka dni po ślubie, ale zastanawiamy się nad dzieckiem, tak w ciągu trzech lat postaramy się o powiekszenie rodzinki. Nie chce czekać do 30, czy 40. Boje sie bólu strasznie, ale w koću da się urodzic dziecko i dalej funkcjonawać , czego przykładem są nasze mamy i my. Zawsze jest możliwośc powikłań czy nawet tragedii, ale czy nie jest tak również przy znieczuleniu ogólnym przy op plastycznej. Nie wiem też czy będę dobrą matką, ale wiem, że bede się starać i będę kochać maleństwo, nie wiem nawet czy zawsze w stanie będę utrzymać dziecko. Ale gdybym tylko o tym myslała, to powinnam w domu siedzieć i czekać na śmierć, bo przecież nie wyjdę na dwór bo mnie coś rozjedzie, nie zjem czegos bo może być z ołowiem..... także trochę luzu i jesli tylko chcecie dziecko to działajcie :)
...nie mĂĆÂłw nic, nie chce wiedzieĂĆÂŚ co naprawdĂĆÂŞ dzieje siĂĆÂŞ dokoĂâÂła nas...