No juz zadzwoniłam zanim Kwiatka przeczytałam. na razie to co mi sie nasuneło.
1/ Baza.
Są 2 pokoje 1-osobowe i 13 2 - osobowych. To ważne bo ja na ten przykład chrapię (podobno, mąż tak twierdzi, że to dokuczliwe

). Ale nie ma problemu z potraktowaniem 2-osobowego jako 1-osobowy. Płatność wtedy jak za jedynkę
2/ Do kiedy rezerwacja.
Im szybciej tym lepiej. gadka jak zwykle. Mysle, że w kwietniu trza będzie rezerwować. Poczekamy na Ulę jak sobie brzuch zliftuje i wysliczni i wogóle jak się będzie czuła na wyjazd. Ale moim zdaniem w połowie kwietnia by trzeba zarezerwować.
3/ Dieta.
Mnie to 1000 kalorii ineresuje to pytałam. Nalezy dac znać parę dni przed przyjazdem, kto jest chetny
4/ Ile trzeba zabiegów aby 25 % nie płacić
Nie ma wytycznych. Może byc 1 masaż ciała. Byleby cos wykorzystać poza tym, co w pakiecie za free
5/ Zaliczka 200 zeta. Reszta na miejscu. Jak sie zrezygnuje na mniej niż miesiąc przed przyjazdem to zaliczka przepada. Można płacić kartą. Nie spytałam tylko czy kredytowe uwzględniają.
Aha. ja bym jechała na piątek-sobota-niedziela. Ale przecież część może i od czwartku zacząć
O zniżki dla kilku osób nie pytałam, bo mi do głowy nie przyszlo. Ale i tak jadę to o zniżki i inne dopytam jeszcze.
To kto sie pisz NA PEWNO?
Babina, zostaw te dziewczyny młode i jedź z nami