Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 19 mar 2009, 12:27

Muflon no co tam pytać w zasadzie wszystko jest napisane.

Zapytaj moze kiedy nalezy rezerwowac,zeby nie byc zaskoczonym brakiem miejsc. Mam nadzieje, że jednak jakas grupka nas sie zbierze, minimum 10 babeczek. Wszystkie po lifcie obowiazkowo, no i te przed liftem też.

Moim zdaniem to w kwietniu powinno się juz zarezerwować bo to nie jest zbyt duzy pensjonacik.

Dziewczyny najpierw zdecydujmy na dwa czy trzy dni chcemy, to pierwsze.
Potem piszcie kto chce jechac abysmy wiedziały mniej wiecej na kogo liczyc i wtedy niech kazda rezerwuje indywidualnie bo tam chyba trzeba robic przedpłaty.

Moż e zrobia nam taka wspolna kolacje,zebysmy mogły tak razem gdzies posiedziec wszystkie. A jak nie to sobie same gdzies zarezerwujemy na wieczor sobotni taka małą kolacyjkę, moze byc z muzycka jakas, jak dla mnie.

jeden dzien poswiecamy na zabiegi, co kto chce a jeden na rozpustę.

Muflon powiedz, jak bedziesz dzwoniła,ze grupa jak oni sie na to zapatruja, czy moze jakis rabacik, no zobaczysz jak będa gadac.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 19 mar 2009, 12:37

No juz zadzwoniłam zanim Kwiatka przeczytałam. na razie to co mi sie nasuneło.
1/ Baza.
Są 2 pokoje 1-osobowe i 13 2 - osobowych. To ważne bo ja na ten przykład chrapię (podobno, mąż tak twierdzi, że to dokuczliwe :badgrin: ). Ale nie ma problemu z potraktowaniem 2-osobowego jako 1-osobowy. Płatność wtedy jak za jedynkę
2/ Do kiedy rezerwacja.
Im szybciej tym lepiej. gadka jak zwykle. Mysle, że w kwietniu trza będzie rezerwować. Poczekamy na Ulę jak sobie brzuch zliftuje i wysliczni i wogóle jak się będzie czuła na wyjazd. Ale moim zdaniem w połowie kwietnia by trzeba zarezerwować.
3/ Dieta.
Mnie to 1000 kalorii ineresuje to pytałam. Nalezy dac znać parę dni przed przyjazdem, kto jest chetny
4/ Ile trzeba zabiegów aby 25 % nie płacić
Nie ma wytycznych. Może byc 1 masaż ciała. Byleby cos wykorzystać poza tym, co w pakiecie za free
5/ Zaliczka 200 zeta. Reszta na miejscu. Jak sie zrezygnuje na mniej niż miesiąc przed przyjazdem to zaliczka przepada. Można płacić kartą. Nie spytałam tylko czy kredytowe uwzględniają.
Aha. ja bym jechała na piątek-sobota-niedziela. Ale przecież część może i od czwartku zacząć

O zniżki dla kilku osób nie pytałam, bo mi do głowy nie przyszlo. Ale i tak jadę to o zniżki i inne dopytam jeszcze.
To kto sie pisz NA PEWNO?

Babina, zostaw te dziewczyny młode i jedź z nami :-)

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 19 mar 2009, 13:00

Muflon no to pieknie

Ja tez musze mieć jedynke bo chrapie i nie chce nikogo wkurzać.

Ja licze na: Muflon, Sabrina, Ullrike, Babina, Lianka / prezes, tak ja nazywam/ Anima i ja siodma. Te musza byc na bank, moim skromnym zdaniem.
Szczegolnie te po liftach i planujace lift porządane ale moze kazda przyjechać.
Ekipa od Mamedowa ma szczegolna okazje sie spotkać.

Jeżeli chodzi o czas to faktycznie jak , ktora chce trzy czy dwa dni.

Oczywiscie dwa wieczory dla nas, czyli z piątku na sobote i z soboty na niedziele. Jasne moim zdaniem wystarczy.

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 19 mar 2009, 14:59

Pozdrowienia od Uli macie, bedzie miala jednak mini plastyke, z czego ja ubolewam, jestem przeciwniczka tej operacji... ale wszystko sie okaze na stole operacyjnym. Idzie jako trzecia.
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 19 mar 2009, 15:05

Czemu jestes przeciwna ? Czy to jest zbyt powierzchowna operacja i efekt utrzymuje sie krotko ? Czy moze z jakiegos innego powodu ? Nie znam sie wiec pytam :-)
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 19 mar 2009, 15:05

lianka pisze:Pozdrowienia od Uli macie, bedzie miala jednak mini plastyke, z czego ja ubolewam, jestem przeciwniczka tej operacji... ale wszystko sie okaze na stole operacyjnym. Idzie jako trzecia.
Dziekujemy, Lianka i pozdrów ją od nas wszystkich.
Nie żebym była upirdliwa, ale nie będe przecież wszystkich "brzuchowych" tematów czytać. Co to znaczy że będzie miała mini plastykę? Nie wszystko jej doktor wytnie czy brzuch ma za mały do normalnego ciachnięcia?

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 19 mar 2009, 15:47

mini to znaczy ze ciecie mniejsze jak przy cesarce ale bez przesuniecia pepka a to oznacza ze nie da sie naciagnac brzucha nad pepkiem.
Znieczulenie bedzie mala Ula okolooponowe, w trakcie operacji moze dr zmieni zdanie i zrobi jej pelna plastyke, robi brzusio jej mini przez to ze Ula chciala polokragla blizne a w jej przypadku mogla byc tylko prosta, napewno jutro do nas sie odezwie i sama napisze co i jak.
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 19 mar 2009, 21:23

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ta_1_s.jpg
moje usta dziś po południu. jakby mi przy lifcie tak naczynka pękały to nie wiem. bardzo te wargi moje są posiniaczone. Poprzednio była dolna warga. Teraz kąciki ust do góry (podnoszone troche bo opadały) oraz kontur. Ale z jednej strony (to widać że nierówno). Z drugiej strony jak mi siniaki zejdą.
Siniaki sa nie do zamaskowania. W pracy mnie znowu upominali, że się mażę długopisem. Rano jeszcze jakoś w domu się wysmaruję. Ale w pracy wszystko wyłazi.

Czyli Ulli tak na pół gwizdka. A będzie to-to płaskie?
Wiecie tak se myślę i nawet mówiłam ostatnio Sabrinie, że jakbym miała plastykę brzucha, to bym sobie nie kazała przeprowadzac remodelingu pępka. Byłoby oryginalnie, jak z niechlujnego photoshopa, ale nietypowo :-)

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 19 mar 2009, 21:38

No usteczka fajne, tylko ten długopis wredny jakis, nie chce sie zmyć. Mogłas powiedzieć,ze upadłas albo w wannie przy wychodzeniu posliznełas się i już. Jak w pracy duzo bab nie ma jak kiedys napisałaś to faceci nie sa tacy wscipscy. Oj Wy bedziecie piekne po tych zabiegach.

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 19 mar 2009, 22:23

Muflon,szkoda.że nie masz zdjęcia przed powiększeniem.Mozna by fajnie porównać.A tak nie wiem ,czy jest duza róznica ,czy takie masz swoje usteczka.Tak czy owak-śliiiiczneeeee.... mmmmm ....Nie cukruje-masz takie usta ,jak mi sie podobają.Naprawdę bardzo ładne. 8-) 8-) 8-)

Kwiatuszek,wiesz ,ile moja mama dała Ci lat??? Pokazałam jej Twoje zdjecie,które wkleiłas w wizażu(nic sie nie martw ,mama nie wie co to za forum ani nic o Tobie).Poprosiłam ja ,żeby okresliła na ile lat wyglądasz,bo ja to juz mogę nie byc obiektywna. ;) I mama powiedziała.....że..... na..... 40 applaus Obejrzała buźkę i szyjke i tak powiedziała.Tak,że Sama widzisz!!! A Ty się ciągle czepiasz Swojego wyglądu :roll: ;)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”