Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 08 mar 2009, 22:30

Beatko wszytkiego najlepszego!!
Alez Kwiata Kwiat wstawilas ,no piekniejszego nie widzialam :-D

Wczoraj wyskrobalam taki dlugasny post,i bateria siadla w komputerze a post diabli wzieli.
Pisalam wzgledem makijazu permanentnego ,ze podobaja mi sie usta konretnie zarysowane a nie rozlewajace sie po twarzy.
Nie grozi mi na razie ten makijaz bo kasy na niego poprostu brak.
Najwaznejsza rzecz brzuch.
A po brzuchu pojawila sie perspektywa wycieczki w polowie maja na tropikalna wyspe:)
Ta kolo Berlina oczywiscie:),nie prawdziwa.
Poczekajcie na mnie kolezaneczki ze SPA.
Rety! ja w ogole nie bede miec czasu na rekonwalescencje po tej operacji.Po 10 dniach do pracy (nawet nie dwa tyg)
Wycieczka hmm..ani sobie na niej drinknac ,ani potancowac ...chyba ze z tym kolega ze zlamana noga :p dwie kaleki :p
Zla jestem ze zawsze cos wypadnie ze swobodnie nie moge pochorowac .
Teraz tez ...w dzien wyjazdu do Cieszyna moj syn ma bierzmowanie.
A wiec msza jest o godzinie 18..a pociag odjezdza o 19;30
Juz mi w domu przepowiadaja ,ze dziadkowie mnie ubija...
Nie byc na uroczystosci dziecka. :roll:

:?

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 08 mar 2009, 22:43

Ulka to tak juz jest ze wszystko sie gmatwa , no ale nie mozesz miec wszystkiego (szkoda) brzuch najwazniejszy , troche glupio wychodzi z tym bierzmowaniem , ale bedziesz myslami z synkiem . A ja planowalam ze przyjade do Polski w Wielkanoc i od dwoch dni chodze zla bo wyszlo ze musze przelozyc termin na letnie wakacje :evil: Okazalo sie ze prof mojego synka zapisala go na tygodniowe podszkolenie sie w angielskim , konkretnie w wielkanocne wakacje, wlasnie wtedy kiedy chcialam wyjechac grrrr . Nie wytrzymam do lata !!!
dziekuje za zyczenia :-)
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 09 mar 2009, 13:01

beata-malgorzata, naj-, naj- i jeszcze raz naj- lepszych botoxów, naj-lepszych zabiegów medycyny estetycznej i innych upiększających. [smilie=mylove.gif]

Beatko ale dziewczyny pisza że w poczatkwym okresie jak z niemego filmu te brwi. oh(m1 Prawda to, czy zalezy od kosmetyczki ? Brwi mi płowieja i pełzna. Zapominam o farbowaniu ich. I wogóle łatwiej by mi się żyło z narysowanymi brwiami. W grę wchodza wyłacznie "włoski".

Ulli, noż nie waz się z Nałęczowa uciekać. Chcę Was widziec osobiście. I wszystkie Wasze blizny :-)

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 09 mar 2009, 14:02

Muflon wiesz,ze ja patrze na swoje kurze łapki,ze troszke mało tego botoxu zostało wstrzykniete.
Tak sie wyprostowały w jakichs 70%. Jak zrobilam fotki i smieje sie to jeszcze widać.
Nie wiem czy dostrzyknąc, czy dac spokoj, ale chyba poczekam.
Siostra własnie wchodzi do gabinetu na wstrzykniecie volumy w policzki, ma mi dac znac jak wyjdzie. Wieczorkiem Wam opisze jej wrazenia i efekty.

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 09 mar 2009, 14:22

Muflonku , Tobie tez dziekuje za zyczenia , czuje sie jak w Polsce :-D
Pytasz sie o brwi , moge powiedziec tylko z wlasnego doswiadczenia , bo widzialam raczej brwi robione ta druga metoda czyli szeroka kreska a takich jak moje tylko na fotkach .
Tak wiec moje byly od razu "wyjsciowe" bylam nawet zaskoczona , z gory zaplanowalam ze nie bede wychodzic z domu przez kilka dni, a tu niespodzianka , wygladaly naprawde dobrze , ciemniejsze na poczatku ale nie takie bym miala straszyc ;) Za to jak robilam usta , to byl istny koszmar , usta napuchniete przez pierwsze dwie godziny od zabiegu , kontur w kolorze ciemnym, chowalam sie przed ludzmi, az do czasu jak zeszly strupki i kolor zbladl . Tak wiec brwi to pestka , dla mnie warto zafundowac sobie taki makijaz . Nawet moja prof od makijazu ma zrobione brwi , a to dlatego ze natura obdarzyla ja w brwi ktore koncza sie zbyt krotko i ma dorysowany kawalek .
Kwiatuszku , ja tez raz tak mialam z botoxem , za malo wstrzykniete , poszlam na dokladke . Od tego czasu dermatolog wstrzykuje mi cala dawke w kilka miejsc.
Ciekawa jestem jak tej volumy .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 09 mar 2009, 16:11

Kwiatuszek*, mnie nie wyprostowało wszystkich kurzych łap. Sabrinie tez chyba nie. Jak to Sabrina jest, da sie wszyskie kurze wyprostowac? Zrobiło sie tego mniej, jakieś inne. Ale ciągle się cos marszczy. Nie poszłam na dostrzykniecie, bo mi sie zdawało, że calkiem mnie nie wyprasuje. No albo tepa jestem albo co. Jak mi tego na "zywca" nie pokażecie to sie do śmierci nie dowiem jak to ma docelowo wygladać. Czoło - wiem, bo sie wyprostowało. Wypełnienia-wiem, jest ok i się trzyma. Co do tych łap to już sama nie wiem.

No Beatko tos mnie pocieszyła. Mogę zacząć się przymierzać do brwi. Skonsultuję to przy okazji . Ale to-to kosmetyczka robi tak? a ile temu miałas robione, bo tu technika idzie dość szybko i może już problem jest nieaktualny?

Kwiatuszku koniecznie wolumę opisz. Choć myslę, że to sie musi troche układać w twarzy.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 09 mar 2009, 18:04

Jestem u syna, zajmuję sie mała, narazie śpi więc Wam napiszę nowinę. SIOSTRA ZAPODALA MI PRZEZ TELEFON KROTKO. Nie mia lam volumy, odadził mi lekarz, resztę opowiem ci wieczorem, no nie wiem dlaczego jej odradził, czy cos w ogole zrobiła czy nic.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 09 mar 2009, 18:52

Mi kurze łapki znikneły w 50 % ale tylko na miesiąc potem wszystko wylazło i juz nigdy nie zrobie. :roll:
Kwiatuszku mi lekarka mówiła,że botox można dostrzyknać tylko do 2 tygodni i tylko raz,bo potem organizm sie juz uodparnia na jad i cos tam coś tam.Więc jak masz zamiar robić to leć teraz,bo potem wolno dopiero za 3 miesiace.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 10 mar 2009, 07:55

Muflon,z tymi brwiami to jeszcze zalezy od koloru makijazu.W gre wchodzi nie tylko czarny,który poczatkowo wyglada bardzo intensywnie (przy metodzie malowania jedna kreska).Możesz zrobic sobie grafitowe-wygląda naturalnie lub brazowe.Grafitowe widziałam na zywo-ładnie.
beata-małgorzata,pokazałabys te brwi.Nigdy nie widziałam tak zrobionych,a słyszałam ,że wyglądaja naprawde świetnie.
Moje usta w pierwszy dzień były okropnie napuchniete,ale robiłam wieczorem.Rano bylo ok.Wyglądałm jakbym miała lekko powiekszone -cudo!- i dość mocno umalowane pomadka(kontur sie nie odznaczał).
Babina -maleńka śliczniusia.Jeszcze raz GRATULACJE !!!!

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 10 mar 2009, 08:36

babina7, ładniej jej w zielonym niż w niebieskim ;) wnuczce znaczy. Cos niepodobna do Cię :badgrin: Włoski ma śliczne. I wcale na babcie nie wyglądasz ;-)

Miraabel, jak robie hennę to z reguły grafitową. Czarnej sobie jakoś nie wyobrażam. Przy czym panie dodaja brązowego barwnika, bo to taki naturalny "utrwalacz koloru".

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”