Marena ja robilam diete tylko pare dni i wlasciwie to trudno piwiedziec zeby to byla dieta bo sniadania i kolacje byly normalne,a na obiad tylko same ziemniaki. Schudłam chyba 1kg ale to raczej byla woda. Waze teraz 59-60 i d mam jak telewizor 40-to calowy

dokladnie ma 100 w biodrach. Nie mam motywacji do schudnięcia. Mi jakos o dziwo az tak strasznie mój tylek przestał przeszkadzać,wiec juz tak bardzo nie szaleje z rozpaczy jak dawniej gdy wazylam 56 kg mialam 96 w biodrach i dramatyzowałam,ze jestem gruba świnia.
młode dziewczyny,jak sa szczupłe to super wygladają,ale babeczki w naszym wieku to nie chudną tylko tak paskudnie sie zasuszaja jak mumie i chyba dal tego moja podswiadomosc przestawiła sie i juz tak nie szaleje,co nie oznacza,ze nie chciała bym mieć mniejszego tyłka.
Następna sprawa. Zauważyłam od 2 lat,ze jak chudnę to tyłek nie jest juz tak wypukły jak dawniej w miejscu gdzie kończą sie plecy. Teraz ma taki fajny, brazylijski, w opiętych spodniach,[goły juz nie taki brazylijski haha]j,a jak schudnie robi sie bardziej plaskawy,wiec to tez ma wpływ, ze juz tak nie szaleje ze duzy
Planuje z dzieckiem wyjazd do Ustki.Byłam tam w zwszlym roku.cudna willa 3 km od miasta. Chodziłysmy codziennie na spacery do miasta promenadą 3 km w jedną i 3 km spowrotem,do tego po plaży,po miescie wiec z 10km codziennie sie uzbierało.Wróciłam z urlopu i wazylam o 3 kg mniej

Za chwile dzwonie tam zapytać czy jest cos jeszcze wolnego i pojade na 10 dni.
Dieta ziemniaczana bardzo oczyszcza organizm i warto jesc same ziemniaki przez pare dni,do tego kwasne mleczko mniam mniam.
Ja ostatnio obżeram sie truskawkami.