Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: marena103 » 30 maja 2011, 11:42

sabrinko w takim razie juz i skleroza mnie dopadla
wszystko sie sypie nawet glowa
co to bedzie w przyszlosci
a z meza to powinnas byc zadowolona ze jeszcze4 go krecisz i zechce w moim srodowisku jak widze i slysze to bardziej ccha dziewczyny a faceci niekoniecznie no chyba ze z mlodszymi to tak
mnie zreszta tez cos sie ostatnio porobilo ze mi sie nic nie chce, seksu tez nie,(w kazdym razie znacznie rzadziej niz kiedys) jak w tym kawale o 50 latkach
spotyka sie dwu gosci przy piwie i jeden do drugiego mowi
- wiesz slyszales moze podobno 90 procent mezczyzn w naszym wieku ma problemy z seksem, nie moga
- na to drugi
co ty mowisz o ja to moga codziennie nawet pare razy dziennie tylko ze mi sie nie chce

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 30 maja 2011, 12:12

marena43 pisze: spotyka sie dwu gosci przy piwie i jeden do drugiego mowi
- wiesz slyszales moze podobno 90 procent mezczyzn w naszym wieku ma problemy z seksem, nie moga
- na to drugi
co ty mowisz o ja to moga codziennie nawet pare razy dziennie tylko ze mi sie nie chce[/quote
(yes) (yes) haha w głos sie roześmiałam.Dobry kawał.
Ja zauważyłam zmiane tak od 3 lat,ale taką juz całkiem kolosalną to od roku. Przechlapane,bo ja o sexie nawet nie myślę,no ale niestety mążmi co parę dni przypomina.
Tak czy siak swoje lata mam i moze mi sie juz nie chciać bo raz ze spadek hormonów a dwa,ten sam facet od ponad 20 lat,ale wspólczuje młodym dziewczynom i ich mężom jak czasem zerkam w tematy młodych dziewczyn.
Po tabletkach nie maja całkiem ochoty na sex,po urodzeniu dziecka też....No jest to powazny problem w wieku 20 paru lat. Ja bylam szatan całe zycie i dla tego mąż nie moze sie z tym pogodzić,a ja go męcze,ze w wieku 50 lat tez mógł by juz sobie odpuscić haha (no)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 30 maja 2011, 22:53

Sorki, faktycznie pomyliły mi sie miesiace. Oczywiscie od 1 czerwca a nie lipca. Ale już wiem jak i co w srode kupie sobie bilet w Sopocie mam byc planowo 17,07

Oj dziewczynki dziewczynki uprawiajcie sex to bardzo dobrze robi na wszystko. Na narzady płciowe kobiety /nie zanikają i nie flaczeją/ Ja jak przeczytałam o tym to jestem bardziej skora do sexu ale nigdy az taka leniwa nie byłam. Raz w tygodniu to norma i tego sie trzymam (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle

Marena

Działeczka już mnie tak nie fascynuje jak kiedyś ale lubie sobie rowerem jechac, kawke wypic przy okazji cos popielic na słoneczku i poopalac się. Strasznie duzo mi pomarzło w tym roku. Poza tym nic nie sadze bo jadę na dwa tygodnie na wczasy do Egiptu Do Sharm El Sheike z męzem i 11 letnim wnukiem, to kto to bedzie podlewał te kwiatki.

Jestem ciekawa jak to bedzie, czy wnusio sie spisze czy bardzo b ede musiała sie nim zajmować. Ale czuję,że bedzie mnie ciagał po wszystkich zjezdzalniach bo jedziemy do hotelu ze aqua parkiem. Mam troche stracha przed tym wszystkim ale chyba jakoś się ułozy.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 30 maja 2011, 23:06

no to Ci zazdroszczę. Możesz poszaleć na tych zjeżdżalniach {dozwolonych do lat 18-tu} pod pretekstem opieki nad dzieckiem. Jak byłyśmy nastolatkami, to tego w Polsce nie było i mam niedosyt. Już się cieszę, że niedługo poszaleję w lunaparku (giggle (giggle i na oślej łączce.... (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 31 maja 2011, 05:53

kwiatuszku to tylko pozazdroscic wyjazdu i tego ze taka dobra babcia jestes - zycze ci milego pobytu i zeby cie wnusio nie umeczyl za bardzo, noi zebys sobie troche poszalala uwazaj tylko na arabow jakbys jechala na wielbladzie bo lubia za nozki przytrzymac kazda kobiete i w kazdym wieku ....
a w aqaparku to tylko na to zeby gacie nie spadly....
ja na dzileczce tez nie za wiele mam,trawnik i troche kwiatkow nie piele bo wysypane kora, a tam gdzie nie wysypane nie piele bo cos tam wyrasta i nie wiem czy to nie nowe kwiatki w tamtym roku zasadilam duzo a potem sobie to powyrywalam bo sie guzik na tym znam, wiec teraz czekam jak zakwitnie znaczy kwiatek to reszte mozna obskubac a poza tym chodze tam jak i ty odpoczac poopalac sie wypic kawke czasami piwko, zrobic grilka ,czasami z wnusiami to sobie biegaja i szaleja i tyle
mnie przemarly dwa drzewka rozane jeszcze nie odbily ale mam nadzieje ze odbija wiec ich jeszcze nie wykopalam i jeszcze wisnia poszla precz - zasadziolam w tamtym roku a teraz suchy patyk no to go wyjelam z ziemi bo nawet korzenie odpaly a tak chcialam miec wisnie łutuwke, ale podobno wisnie jest trudno utrzymac moze jeszcze raz na jesieni zasadze tym razem kupie zeby korzenie byly w doniczce a nie tak bez niczego

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 31 maja 2011, 06:57

tak w związku z tym sexem w różnym wieku przypomniało mi się - podział facetów na różne "kategorie"
(clin

20-latek KELNER /rozleje zanim doniesie/
30 -latek DRWAL /rąbie co popadnie/
40 -latek WIRTUOZ /długo stroi, mało gra/
50 -latek METEOROLOG /z przodu opad, z tyłu wiatry/
60 -latek MŁYNARZ /siedzi na worku i bawi się sznurkiem/

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 31 maja 2011, 10:00

kimm pisze:tak w związku z tym sexem w różnym wieku przypomniało mi się - podział facetów na różne "kategorie"
(clin

20-latek KELNER /rozleje zanim doniesie/
30 -latek DRWAL /rąbie co popadnie/
40 -latek WIRTUOZ /długo stroi, mało gra/
50 -latek METEOROLOG /z przodu opad, z tyłu wiatry/
60 -latek MŁYNARZ /siedzi na worku i bawi się sznurkiem/
Haha,dobre (yes)
Byłam wczoraj na takim wykładzie i tak patrzylam po ludziach,to babeczki zaniedbane,nie podmalowane,w jakis workowatych ciuchach,no a faceci po 40 -tce to juz dla mnie antyk. Moze zboczona jestem,ale mnie juz nie kręcą. (no)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 31 maja 2011, 10:03

jescze wzgledem sexu taki kawal
kolega mi pokazal jak facetowi stoi w zlaeznosci od lat na dloni nie wiem czy umiem to opisac i zobrazowac
wiec wyprostowal reke rozczapizyl wszystkie palce a kciuk skierowal do gory i mowi pokazujac na kciuk to 20 lat wskazujacy 30 srodkowy 40 potem 50 i 60 na maly palec...

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 31 maja 2011, 11:15

jest wątek kawałowy.Kiedys przeleciałam cały i najbardziej podobała mi się {anegdota czy kawał) napisana przez Lilinkę....
Para wiesza kryształowy żyrandol....On postawił na stole krzesło i zawiesza, ona stoi na dole i trzyma to krzesło zeby nie spadł.Nagle patrzy , a z nogawki bokserek wysuwa sie takie krągłe jajeczko wiec pieszczotliwie pyknęła w nie paznokciem...On krzyknął i leci....Żyrandol sie rozbija na kawałki i on mówi: ojejku !Tak mnie prąd jebnął, ze aż w jajach poczułem!!!! (niestety brzydkie wyrazy musza być) (giggle )
I drugi: siedzi góral nad rzeką a turysta z oddali woła "Głęboka?" Góral usłyszał "Oka?" Odpowiada "Nie Dunajec" .Turysta wskakuje do rzeki i sie topi, wygramolił się i wściekły mówi " Ja ci dam do jajec".....!!
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 31 maja 2011, 14:50

to jeszcze mnie sie przypomnialo
jak sie mowi o kobietach
20 lat - pszczolka - bo skacze z kwiatka na kwiatek
30 lancia - bo nie do zdarcia