Jestem po przygodach . Wczoraj wieczorem mialam kurs makijazu , nawet fajnie pomalowalam kolezanke , zrobilam fotki to pozniej wstawie . Wracalysmy do samochodu , a tam SZOK

szyba od strony pasazera wybita (samochod ma kilka miesiecy) , miliony drobnych kawalkow szkla rozsypanych na siedzeniach i wszedzie naokolo , brak gps ! Cholerka , nie bylo mi do smiechu , tym bardziej ze bylo juz po 22 giej . Posprzatalam ile moglam i pojechalam do komendy zlozyc deklaracje , potem jeszcze jazda po wstawienie szyby takiej prowizuarnej . Dzisiaj juz bede miala wstawiona dobra szybe . Mam dosyc miasta!
Na wsi mialam spokoj . A wiecie co jeszcze mi sie przydazylo , tez wczoraj , kiedy podjezdzalam pod dom wparowal mi do samochodu jakis facet ( z wygladu Pakistanczyk , albo z Indi) i sie rozsadowil na siedzeniu i nie chcial wyjsc

Nie moglam sie go pozbyc , a ze nie mowil po francusku , to nic do niego nie docieralo , ale jakos mi sie udalo i ...podchodzil do kazdego samochodu i probowal otworzyc drzwi , bref niezly cyrk !
Dzisiaj mam kurs wizazu , az sie boje jechac

Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026