Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 27 lut 2009, 11:05

Odnośnie cen. to trzeba sie targować ! Ja wytargowałam zniżkę przez to, że zdecydowałam się górę i dół za jednym razem. Sam dół miał kosztować 3 000 { za całość dałam 4000}.Ustaliłam też zmianę opatrunku i wizyty kontrolne darmowe. Nawet panie w rejestracji były zdziwione :p . Przecież dopóki opatrunki nie są zdjęte ,to leczenie nie jest zakończone. Ostatecznie wpłacamy przed zabiegiem pokaźne kwoty , a nie mamy żadnej gwarancji zadowolenia. To i tak wyjątkowe traktowanie, bo jak robimy remont mieszkania, to wpłacamy połowe, a resztę jak sprawdzimy, że wszystko zrobiono zgodnie z życzeniem.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 27 lut 2009, 11:34

babina7, nigdy, przed żadnym remontem nie wpłacałam ani grosza. Mogę co najwyżej zasadnicze materiały (wykładziny, tapety, baterie, flizy) kupić. Bo mają być takie jak ja chcę. Ale wpłacać PRZED? POŁOWĘ ?!!! A jak Ci zwieją z ta kasą? Może mówisz o remoncie dachu. Ale wtedy tez bym osobiście kupiła pokrycie (blachę lub dachówkę) jaka mnie się podoba. Żadnych zaliczek. Rynek już nie ten od dawna.

Fot z ust na razie nie wkleję, bo po pierwsze siniak, po drugie niech sie to ułoży. Dolna warga jest tylko trochę jędrniejsza. Górna przy niej jest troche dziwna, ale zobhaczymy za 10 dni. Jak sie niewiele zmieni to tę górna trzeba ciut-ciut ujedrnić. To wcale nie przypomina tych fot ust, które sa na tym forum. No ale jakbym z takimi ustami jak dziewczyny tu powiekszaja przyszła do pracy to już bym nie dała rady na kwasy zwalić

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 27 lut 2009, 15:52

muflon2121 pisze:No ale jakbym z takimi ustami jak dziewczyny tu powiekszaja przyszła do pracy to już bym nie dała rady na kwasy zwalić
:badgrin: :badgrin: :badgrin:

No własnie,chyba jednak dziewczyny z reguły dosyc dużo powiekszają.

Awatar użytkownika
mmmajeczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

wydzielone z: Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Post autor: mmmajeczka » 28 lut 2009, 08:18

Kobietki, zobaczcie sobie co zrobil lekarz, ktory operowal babine ! Babina patrzac na ten reportaz mysle, ze mialas jak to sie mowi wiecej szczescia niz rozumu. To chyba tylko przypadek, ze Twoj zabieg sie udal i teraz wgladasz normalnie i jestes zadowolona

http://interwencja.interia.pl/news?inf=1265324

program Interwencja byl nadany w srode 25.02 na polsat i polsat2

Przestalam sie dziwic, ze sciaga pacjentki niskimi cenami - jakos trzeba latac dziure w budzecie jak sie partaczy i ludzie zaczynaja o tym mowic! Poczta pantoflowa to potega :)
A te, ktorym na kasie az tak nie zalezy wybiora specjaliste z prawdziwego zdazenia !

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 28 lut 2009, 12:23

Usteczka wyszły fajne.Są troche spuchniete,ale jak sklęsną,to sobie dołożę jeszcze ociupinkę materiały,żeby były takie jak teraz. W sumie dostałam 0.5 mil a dawniej dawał 1ml i podobno to jest za dużo. Gdy da sie jednorazowo za dużo to oprócz czerwieni wargowej po i nad ustami powstaje taki daszek i mi sie to zrobiło ponad dwa lata temu. Wchłonie sie to NAD I POD ustami ale nie wiadom kiedy? Teraz gdy mam ociupinkę wypełnione usta to mniej w oczy rzucaja sie te daszki które miałam iktóre mnie wnerwiały.
Lekarka jest prze super. Bardzo fachowo potrafi doradzić.
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nCE%29.JPGhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nCE%29.JPG
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 28 lut 2009, 12:50

No dzieki za zdjecia, ach Sabrina tylko do całowania teraz te usteczka.

Ja nawet nie mysle o ustach bo priorytetem jest teraz lwia i inne niedoskonałosci.

W kwietniu albo tak ok. 10 maja voluma. Nie wiem jeszcze gdzie w zaleznosci od kaski bedzie. Fajnie byłoby jechac do Warszawy do tej lekarki od Szczyta ale kurcze to kolejne setki złotych wiecej.

Wy dziewczyny z duzych miast macie naprawde o wiele lepiej. Wybor macie duży a u mnie to własciwie jest jedno duże centrum Medycyny Estetycznej i moze jeszcze ze dwa gabinety mniejsze, ktore robia takie rzeczy.

Najbliżej mam do Bydgoszczy 50 km do Bińkowskiego, on już profesjonalista i tam ogłasza,że voluma promocja za 2 tys.

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 28 lut 2009, 14:04

Sabrina,dzieki za zdjęcia,naprawde. PDT_Love_13 Usteczka wyszły bardzo naturalnie,czyli mozna 8-) ,wystarczy ładowac wypełniacza z rozsądkiem.Fajnie wyglądają 8-)

Kwiatuszek ,a ja sobie ubzdurałam ,że Ty z Warszawy Jesteś :?

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 28 lut 2009, 19:52

Nop zrobiła też swoim ustom fotę, ale jakieś krzywe mi wychodzą. Znaczy dolna (wypełniana) jest ok - oprócz strupków (ale to przed zastrzykiem było wiadomo że będą). Wychodzi mi, że górną (miewypełniana) mam niesymetryczną. I jeszcze ją mimiką wykrzywiam :-(
Zrobię fote za następnych parę dni to wam wstawię.
kwiatuszku będziesz doliny łez volumą wypełniać? i takie "pucki" sobie robic?

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 28 lut 2009, 20:04

Sabrinko, fajne usteczka ale ja swoje dałabym odessać {chociaż mam raczej wąskie} w zamian za zniknięcie "nawisów" chomikowych :badgrin: .Ty już po lifcie , to się bierzesz za upiększanie 8-).Czy po takim wypełnieniu znikają zmarszczki palacza? Chyba powinny?

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 28 lut 2009, 20:39

muflon2121 pisze:kwiatuszku będziesz doliny łez volumą wypełniać? i takie "pucki" sobie robic?
Noooooooooooooooo , Muflonku bede na bank.

Po upływie poł roku zrobię, niechem ale muszem. Siostra juz przeciera sciezki u Bińkowskiego. W poniedziałek bedzie do niego dzwoniła i umowi się, wiec zobacze jak jej zrobi. Ona jest zawsze o krok przedemną, a jest młodsza.

Jej Sankowski powiedział,ze po poł roku mozna.

Wiesz Muflon tak o tych dolinach pisałas,że ja juz tak je widze,ze nie moge patrzeć za nic dłużej, ale dopiero w kwietniu. teraz zrobie lwia i moze jeszcze cosik na ile starczy kasy zobaczę, za lwia chce 400 zl, bedzie kwas i botox wstrzykiwała bo sam botox nie da rady tej zmarszcze. A kiedys jej tez nie widzialam prawie wcale.

Babina w zmarczki tez kwas hialuronowy oczywiście.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”