Miejsca, które warto zobaczyć cz.II

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ladykate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: ladykate » 21 sty 2009, 23:29

Michitka a tego to nie wiem, ja miałam aktualne;
ale jak bedziesz w ambasadzie składac papiery to ci kobieta powie jak bedzie złe ale nie powinno byc bo przyklejasz zdjecie na wniosku a wize wklejają w paszport i czasem przewodnicy z biura podróży przychodzą i mają kilkanaście paszportów dla wycieczki załatwiaja i dają juz wypełnione wnioski ze zdjeciami a przeciez nikt nie sprawdzi jak naprawde ci ludzie wyglądają (bo w paszportach tez czesto sa stare zdjecia bo wazny jest chyba 10 czy 12 lat)
Nie odk³adaj zycia na póŸniej!!!!
dr BrzuchaĂąski - juÂż po! applaus
http://ticker.7910.org/an1cCAcNw360010M ... anV6IA.gif

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 22 sty 2009, 12:47

Samanthii pisze:michitka... inny kolor wlosow w niczym nie przeszkadza... :-)
(jak fotka nie jest za stara...to mozesz jej uzyc...)

ja do wizy mialam inny nos ,usta i wlosy...i jakos "przeszlam" ... :badgrin: ;)
Sam --a powklejaj parę fotek z Tajlandii --proszę zrób to dla Michitki ;)
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
ona23
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: ona23 » 03 lut 2009, 18:29

Moja ostatnia podróż to Majorka, piekne piaszczyste i skaliste plaże , urocza wyspa i tubylcy, ale jak ktoś lubi masy turystów i wieczne imprezy to coś właśnie dla niego.

Polecam również Tunezję - piękny kraj, bardzo odbiegający od naszej tadycji i kultury, turystów też sporo ale nie takie tłumy jak na Majorce, no i tubylcy - przemili i bardzo sympatyczni. Bardzo ciekawy karj, myślę że jeszcze tam wrócę.

Natomiast coś z bliższych odległośi to polecam zamek na Litwie w Trokach. Możliwiość zwiedzania zamku otoczonego fosą, gabloty z przedmiotami z tamtych lat, kuchnia i muzyka. Naprawdę watrte zobaczenia.

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 23 lut 2009, 22:03

dziewczyny czy była ktoras w paryzu i mogla by polecic jakies tanie noclegi? albo pod paryzem- bede jechac autem i zalezy nam tylko by bylo gdzie przekimac w miare Ok warunki nie jakies super bo to zaledwie 2 nocki ;)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 05 mar 2009, 07:08

Parę dni temu wróciłam z Tajlandii i Malezji i muszę powiedzieć, że zakochałam się właśnie w Malezji. ;)

Bangkok -miasto które ma swój urok, ale naprawdę trzeba się przyzwyczaić, duży tłok, specyficzny klimat, ale mają boskie różowe taksówki; i to bieganie na przejściu dla pieszych gdzie nie ma świateł-polecam :badgrin:
Krabi -cudowne plaże z piaskiem złotym lub białym, tropikalna przyroda, wody Morza Adamańskiego. Tutaj można zobaczyć mnóstwo lagun, w których wyrastają wapienne skały. Raj dla nurków-piękne rafy.
Miejscowe wyspy słyną z bajecznych krajobrazów; tutaj znajdują się jedne z najpiększych plaż świata: Maya Bay --tu kręcili "Niebiańską plażę" z DiCaprio, "Błękitną Lagunę" oraz na wyspie James Bond "Człowieka ze złotym pistoletem"
Malezja --natomiast bardziej egzotyczna, bardziej duszny klimat i bardziej wilgotny niż w Tajlandii. Dużo tańsza od Tajlandii
Kuala Lumpur -po prostu zakochałam się w tym mieście, może dlatego, ze ma bardziej jakby europejski charakter, choć upalnie, chętnie bym nam została na dłużej
Langkawi --archipelag który składa się z 100 wysp (tam kręcili Robinsonów), boskie plaże z białym piaskiem, lazurowa woda --po prostu raj na ziemi
wyspa Penang -była brytyjska osada, zajmuje 2.miejsce na świecie pod względem najlepszego jedzenia na ulicy
Co do kuchni --chińska, tajska, malezyjska ---każda przepyszna.

A wracałam przez Moskwę -- Iłem --było to było niezapomniane przeżycie :roll:

Tak jak mówiłam zakochałam się w Kuala Lumpur i Malezji --stała się ona jednym z moich ukochanych miejsc na ziemi
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
gosiam
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: gosiam » 05 mar 2009, 20:07

Michitka dawaj fotki!! ja ostatnio myślę o Malezji, więc wklej jak znajdziesz chwilę :-D
Podniesienie piersi 01.12.2005. dr Szczyt
9 luty planowane podniesienie z powiększeniem, dr Charytonowicz

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 05 mar 2009, 22:35

Michitka, ja szukam miejsca mna urlop wklej jakies fotki z Malezji ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
katelg
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katelg » 07 mar 2009, 19:57

Ja się prawdopodobnie wybieram z przyjaciółką w wakacje na podróż autem po stanach, któraś z Was była i może polecić fajne miejsce?
23 MARCA 2009 Dr Skwiercz anatomy mentor cpg333 545 i 485:)

W planach wymiana na okrągłe, nosek, usta i lipo :)

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 07 mar 2009, 22:14

katelg, zależy, jak długo będziecie podróżowały, każdy stan jest inny i w każdym jest coś ciekawego. Polecam forum o USA, znajdziesz tam tematy o podróżach:
http://www.forum.usa.info.pl/index.php
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”