Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
marta nr 1 sliczna panna mloda z ciebie!GRATULACJE! marta nr 2 :) wlosy masz cudne i mama tez!Moja tez ma mocne i grube ja niby mam po niej ale do twoich to mi daleko ...a synus jest przesliczny i jaki do ciebie podobny!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
dziewczyny bardzo wam dziekuje ,jesli chodzi o farbe to wczesniej te jasniejsze co mialam robiłam SAFIRĄ-kaszmirowy brąz,nr. 54 natomiast ten obecny kolor to balsam naturalna czekolada kladziony u fryzjerki,musze jej podpytac jakiej firmy ten balsam to wam dam znać:) misia widac ,że tez masz gęste wloski, są naprawde piekne także mozesz tylko się cieszyć:) mi po ostatniej narkozie znowu się przesuszyły i pewnie z 2 miesiące bede musiała je sporo regenerować i odzywiać maskami no ale trzeba jak się ma długie dbać:)a synek tez moj ma geste takze raczej w mojej rodzinie szybkie wylysienie nie grozi