Co studiujecie, gdzie pracujecie, co zamierzacie???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 11 cze 2008, 00:18

hehe to i ja podziele sie swoimi planami ambicjami ,w chwili obecnej nie stac mnie studiować dziennie wymarzony kierunek ,więc pracuje i ucze się zaocznie , ale chciała bym w przyszłości idąc na macierzyńskie wkońcu pujśc na swoje wymarzone studia medyczne ,i zrobić specjalizację z chirurgi :) heh nie widomo czemu plastycznej xD ewentualnie chirurgia urazowa :) ale niesety to tylko marzenia , puki co utrzymuje sie sama i po cichu marze ,ze kiedyś mi sie uda
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 11 cze 2008, 01:03

nikolettkaa pisze: ale chciała bym w przyszłości idąc na macierzyńskie wkońcu pujśc na swoje wymarzone studia medyczne ,i zrobić specjalizację z chirurgi :) heh nie widomo czemu plastycznej
hehheh fajnie by bylo miec znajomego chirurga plastycznego :mrgreen:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 11 cze 2008, 14:47

przyszłości idąc na macierzyńskie wkońcu pujśc na swoje wymarzone studia medyczne
podobno aby rozśmieszyc Boga trzeba mu opowiedzieć o swoich planach ;-) studia medyczne na macierzyńskim to chyba jakieś nieporozumienie :roll:
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 11 cze 2008, 14:49

Zrobienie specjalizacji z chirurgi, a potem jeszcze z chirurgi plastycznej praktycznie graniczy z cudem, w naszym kraju bez znajomości, a nawet z tym jest ciężko- no chyba że na zasadzie wolontariatu ;-) No może gdy jest się naprawdę suuuuuuper zdolnym to jest jakiś cień szansy, ale czasem nawet to nie starcza...

Też chciałam być chirurgiem, też plastycznym- marzyła mi się chirurgia bardziej rekonstrukcyjna niż kosmetyczna, ale to się mieści pod tym samym pojęciem. No ale cóż... Resztę przemilczę... :-? :evil:
nikolettkaa- przemyśl to dobrze... Zresztą kochana macierzyński to ci na takie studia plus specjalizację nie starczy- no chyba że chcesz urodzić 10 dzieci ;-) Ale o marzenia się walczy, więc próbuj jeśli czujesz, że to naprawdę to.

Szpaczku- myślę, że po prostu nikolettkaa nie do końca może zdaje sobie sprawę jak to wszystko wygląda i ile trwa i jak bardzo jest czasochłonne, szczególnie przy dziecku. Przy pewnej dozie nieświadomości ciężko jest realnie mierzyć siły na zamiary.

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 12 cze 2008, 00:28

a ja jestem w kropce studiuje zaocznie ,nigdy nie bylam na zadnej rozmowie kwalifikacyjnej o prace,znalazlam miejsce na staż w prestizowej firmie - wydawnictwie;) i tutaj jest szkopul chca zebym wyslalam CV - potem pewnie zadecyduja co dalej...
ok wysle ale co potem wezma mnie na rozmowe ja juz panikuje ze sie zblaznie ,ze to za wysokie progi ,gdzie ja startuje

dodam ze juz raz nie poszlam na rozmowe z tych samych powodow co teraz - mysli...

pelno mysli natretnych ktore mnie blokuja

i CV nie wyslalam... :cry:

moja wymarzona praca,staz i chyba nie odwaze sie wyslac:(

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 12 cze 2008, 01:17

A co masz do stracenia?

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 12 cze 2008, 01:49

chyba tylko nerwy :roll: czego nie moge cholera byc pewna siebie i robic to czego pragne :roll:

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 12 cze 2008, 10:57

jaaa- do odważnych świat należy. Musisz sie w końcu przemóc. Przecież tutaj chodzi o twoją przyszłość :!: Nikt tego nie zrobi za Ciebie, także tak czy siak Cię to kiedyś czeka... Po co to odwlekać skoro teraz nadarza się jakaś szansa?

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 12 cze 2008, 15:19

wiem:( ale to silniejsze ode mnie
dalej cv nie wyslalam ,bo boje sie nastepnego kroku -rozmowy

czy jak nigdy nie mialam jeszcze zadnej rozmowy dam rade odrazu na gleboka wode isc w miejsce tam gdzie mi zalezy na pracy/stazu?

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 12 cze 2008, 15:28

Chyba musisz przede wszystkim zmienić swoje nastawienie. Myślę, że wszystko jest możliwe, musisz tylko w to uwierzyć, uwierzyć w siebie i pokazać swoim przyszłym pracodawcom, że jesteś pewna swoich kwalifikacji i umiejętności...
Zawsze możesz wysłać CV gdzieś jeszcze i tam najpierw pójść na rozmowę, żeby mieć pierwsze koty za płoty za sobą :-)
Wyślij to CV bo potem będziesz żałować, że tego nie zrobiłaś.
Powodzenia :-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”