Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Post autor: ullrike » 04 lis 2013, 12:22

Babina tak jak nad dziecmi zwykle nie pieje ,tak wy w komplecie stanowicie naprawdę super widok .A dziewczynki na wybieg dosłownie mode dziecieca prezentować.
Zainteresujcie się tym :) jeszcze by kase male zarobily (clin
Corki mojej młodszej kolezanka na bilbordzie Rezervedu kiedyś "wisiała" ..ale ona mulatka .

Ulla no to rąsia .u mnie dziś 63,9
Nie przezywam swojej wagi ,i specjalnie się nie umartwiam bo mój "mistrzu" od tatuażu powiedzil mi zebym się nie odchudzala,wiec mam swietna wymowke i rozgrzeszenie :)
Lepiej tłustsze ciało tatuować ,a dopiero po wydzierganiu schudnąć ,wtedy obrazek się robi bardziej wyostrzony i ladniejszy.

Beata tak trzymać ,dobrze ze na ciebie działa.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 04 lis 2013, 12:52

rekord na jaglance to chyba jagna zaliczyła w 5 dni 3 kg mniej
ja już na kasze patrzeć nie mogę, na razie stop (puke 3 tygodnie z okładem i starczy
wróciłam dzisiaj do płatków z jogurtem i pomarańczą, teraz na drugie śniadanie zjadłam zupkę ze słoiczka bo stała w firmie w lodówce od 3 miesięcy, a po pracy będzie bigos, bo wczoraj gotowałam, więc jak tu nie zjeść, rozgrzeszam sie tylko tym - że bez chleba, poza tym ja daję tylko mięcho i pieczarki, bez kiełbasy, no a kapusta też jest zdrowa (rofl (rofl
u mnie waga bez zmian mimo światecznego odstępstwa od kaszy 57,7
babinka super laski z was, aż miło popatrzeć, a fotka czteropokoleniowa to na blog o modzie (yes)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 04 lis 2013, 13:44

Dzięki za zachwyty Młodsza reklamowała pieluchy. Każde dziecko fajnie wygląda jak się odpowiednio ubierze.....Córa większość kupuje używanych z H&M na Allegro.
zadowolona

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 04 lis 2013, 13:50

O jejjku jak żałuje,że nie zdązyłam obejrzec Twoich wnuczek babino. No bo jak wiesz to mam tez 5 letnią wnusię. Ale moja jakos nie lubi sie fotografować, wierci sie minki strzela.Babina przyslij mi na meila te slicznosci albo wstaw jeszcze raz, pliss. (flower)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 04 lis 2013, 14:46

Przysślę wieczorem (nawet więcej) tylko muszę dorwać się do kompa.Mam chłopinę na chorobowym i tak się przyssał do mojego laptusia, że korzysram jak wyjdzie do toalety (happy (może coś mu zapodam na przeczyszczenie....
Idzie zwariować w jadnej ręce pikot, w drugiej myszka.Dobrze, że się uparłam na tv w kuchni bo byłabym odcięta od info
zadowolona

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 04 lis 2013, 21:52

sorry ale jesli jeszcze jeden post przeczytam tu o kopiowaniu zwlaszcza osob postronnych w tym temacie, ktore pojecia nie maja o jakie rzecczy i posty chodzi, a zwlaszcza o kulturze administracji (jesli sie komus nie podoba kultura adinistracji lub moderatorow to niech sobie znajdzie bardziej kulturalne miejsce dla siebie) to zapewniam, ze z kopiowaniem jego postow problemow nie bedzie bo zapewnie im calkowita anonimowosc na tym forum a nawet wiecej zupelny niebyt na nim

proponuje aby te tematy poruszac ze mna na pw, chetnie udziele infrmacji jesli uznam to za potrzebne (whew

z marena, sabrina i innymi uzytkownikami ktorzy sa dlugo na tym forum tzw "starymi", mysle ze sprawa zostala zakonczona i dogłebnie wyjasniona - one tez sa na tyle dojrzale ze "mlodocianych na forum" jako obroncow z urzedu nie potrzebuja! swietnie same sobie radza, razem z kolezankami z tematu

proponuje aby powrocic do tematOW lasek po 40 i zostawic im ich temat w tzw swietym spokoju one tu sobie nim swietnie zarzadzaja
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 04 lis 2013, 23:04

marena103 pisze:rekord na jaglance to chyba jagna zaliczyła w 5 dni 3 kg mniej
dobrze, że to przeczytałam, bo chyba tylko dzięki temu nie wyrzucę tego cholerstwa, które dziś ugotowałam pierwszy raz, do śmietnika. Kupiłam jakąś wersję bio za 8 zł, po czym doczytałam, ze Wy kupujecie w porywach za 2zł.
Ugotowałam, jak było pisane, 1 szklanka kaszy na 3 szklanki wody. W garze nie gmerałam, nie mieszałam. Śmierdziało to to zanim się ugotowało. Wyszło coś okropnego, posklejane i ohydne.
Mimo wszystko te 2-3 kg jagny i beaty działają mobilizująco i może dam radę się przemęczyć kilka dni... może... (emo
bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym...

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 04 lis 2013, 23:22

o przepraszam ja kupuje za 4,80 (angel
gotuje szklanke kaszy na 2 szklanki wody z lyzeczka maska
smakuje jak stary zmielony kapec ze zmielonym steropianem - tylko z jogurtm da sie to zjesc
na tym sie faktycznie chudnie, ja na przyklad te szklanke ugotowanej kaszy jadlam tydzien (giggle
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 05 lis 2013, 03:30

pierwsza zasada gotowania jaglanki - sprzarzyć wrzątkiem przed gotowaniem, znika ten papierzany smak
druga - dodać zioła, ja ostatnio koperek dodałam i już smakuje inaczej, na słodko z goździkami i cynamonem też inny smak
poza tym gotowałam z połoweczką kostki rosołowej, z bazylią i rozmarynem, z czosnkiem granulowanym, z curry, z prowansalskimi,oczywiście nie wszystkie zioło na raz (wait
inaczej to faktycznie smakuje jak stara tektura (happy

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 05 lis 2013, 08:32

Od wczoraj na jaglance, ale nie samej.
Na śniadanie z łyżeczką miodu.
Na obiad z rosołem i mięskiem z rosołu oraz warzywami.
Na kolację z miodem i orzechami.

1,5 kg. mniej !!!! (angel Dżizas, wiem że to woda ale i tak się cieszę.
Uzyskać taki efekt u mnie to nie lada gratka. Po kilku dniach przymierania glodem mam czasem wagę wyższą niż wyjściową.
Brzuch jak decha płaski :)))

Ja ugotowałam wg przepisu:
Płuczę kaszę na sicie wodą zimną i wrzątkiem. Potem na gotującą wodę (szklanka kaszy na poltorej szklanki wody)
Po 5 min wyłączam kuchnię i kasza stoi sobie 20 min w spokoju.
Wyszła nawet lekko sypka i calkiem smaczna.
Kasza marki Sante.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”