Typ figury - jaki podoba się facetom ???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
vitez
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: vitez » 02 lut 2008, 20:29

Rina pisze:
Michitka pisze:...jaka musi być i każdy by do niej wzdychał?
Moj pan i władca , którego o to zapytałam, odpowiedzial:

"Dama na przyjeciu, kucharka w kuchni a dziwka w łozku "
I najlepiej by te trzy się nie znały ;)

mozg pisze:Sądzisz, że pewnie jestem przystojny i masz rację, a przynajmniej nie można powiedzieć, żebym był brzydki. Tylko co mi z tego, jak wysoki przeciętniak i tak jest atrakcyjniejszy od przystojniaka średniego wzrostu.
"Nie ot ładne co ładne ale co się komu podoba" .
Tak więc niepotrzebnie generalizujesz.
Dla jednej będziesz przystojny dla innej okropny. Dla jednej wysoki facet będzie atrakcyjniejszy, inna zdecydowanie woli niższych. Więc po co te uogólnienia?

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 02 lut 2008, 21:05

mozg pisze:karolinka chodzi mi o to, że pewnie nie przespałabyś się z niskim, brzydkim facetem nie mówiąc już o związku z nim, a mogłabyś mu zaoferować tylko przyjaźń, nawet brzydziłabyś się go w policzek pocałować. Sądzisz, że pewnie jestem przystojny i masz rację, a przynajmniej nie można powiedzieć, żebym był brzydki. Tylko co mi z tego, jak wysoki przeciętniak i tak jest atrakcyjniejszy od przystojniaka średniego wzrostu.

wiesz co, ja nie sypiam z nikim od tak, nawet gdyby byl to ktos najseksowniejszy na swiecie i kazdej lasce sie podobał

seks jest bardzo wazny, zajebi..e wazny, ale zarezerwowany dla mojego chłopaka, gdy nikogo nie miałam nie było to wazne, i jesli znow kiedys bede sama, tez nie bede sie zastanawiac czy ktos pojdzie ze mna do łózka z powodu mojego wyglądu itd

jesli szukasz seksu, ale wydaje ci sie ze nie zdobedziesz tego przez swoj wzrost to ja juz nic nie rozumie, masz duze wymagania, zwłaszcza od siebie

albo jestes bardzo mlody, albo czas juz ci ucieka i boisz sie ze zadna z toba do łózka nie pojdzie

zostaw to, samo przyjdzie ;) i bedzie zaje..cie

....jak załoze szpilki to jestemy prawie rowni z moim chłopakiem, uwielbiam to, moge go pocałowac w usta, objąc za szyje i sie nie nadwyrezac, mówic mu cos do ucha idąc, itd itd

moj poprzedni byl wysoki, ale nie wyszlo, nie pokochałam go, a on rozpaczał pozniej rok po mnie, wydawalo mu sie ze mial najcudowniejsza kobiete

bardzo generalizujesz, daj na luz ;)

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 02 lut 2008, 21:53

vitez pisze:
Rina pisze: Moj pan i władca , którego o to zapytałam, odpowiedzial:

"Dama na przyjeciu, kucharka w kuchni a dziwka w łozku "
I najlepiej by te trzy się nie znały ;)
hehe http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... na/tak.gif http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /oczko.gif

Kazda kobieta zawsze chce byc ta naj...wspanialsza kochanka, kucharka, przyjaciółka i żona. Staramy sie byc hurysami i stworzyc naszemu wybrankowi raj na ziemi (tylko z tym wiecznie odnawialnym dziewictwem bylby problem ;)). Czasami zdarza sie, ze hurysa owa po podpisaniu cyrografu, przemieni sie w gderliwa sekutnice... Zalotny trzepot rzęs zastepują zmrużone oczy w stylu "Ty świnio". I zamiast witac swojego męza w szpilkach i szacie cesarza - to przyodziewa sie w papiloty, kaolin i anygwałtki.. a za plecami w scisnietej piąstce zamiast berła jak przystało na królowa króla swego, ma wałek - choc to tez berło, moze tylko troszke bardziej wyraziste i trwoge budzące http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... abelek.gif.
Piszac ostatnie zdania przyszła mi na mysl jedna bajka disneya, w której daisy tak witała donalda :p . Aaaa - jej z kacika ust jeszcze leniwie wystawał kawałek kiepa 8-) .
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mayka87 » 03 lut 2008, 01:16

mozg napisał/a:
Sądzisz, że pewnie jestem przystojny i masz rację, a przynajmniej nie można powiedzieć, żebym był brzydki. Tylko co mi z tego, jak wysoki przeciętniak i tak jest atrakcyjniejszy od przystojniaka średniego wzrostu.
cos mi tu smierdzi narcyzmem :badgrin: o Boze jakie to obrzydliwe :-D

Awatar użytkownika
anita111
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anita111 » 03 lut 2008, 16:32

Mayka87 pisze:Cytat:
mozg napisał/a:
Sądzisz, że pewnie jestem przystojny i masz rację, a przynajmniej nie można powiedzieć, żebym był brzydki. Tylko co mi z tego, jak wysoki przeciętniak i tak jest atrakcyjniejszy od przystojniaka średniego wzrostu.

czy to znaczy ze dziewczyna wolala kogoś twoim zdaniem mniej przystojniejszego od ciebie ale wyzszego i wydaje ci sie ze to kryterium w jej wyborze byl najwazniejsze? nie musisz odpowiadac jesli to narusza twoja prywatnosc ale w koncu tu jestesmy anonimowi :p

Awatar użytkownika
Kalisto87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Kalisto87 » 03 lut 2008, 20:42

Małe piersi obrzydzają?

Ech...miłe to nie było - poczułam się jak kobieta drugiej kategorii...o ile w ogóle można mnie nazwać kobietą :cry:

Zgadzam się z poprzednikami, że szczerość to pozytywna cecha...zresztą przecież forum służy wyrażaniu swoich opinii.

Jednak pragnęłabym zauważyć, że jest to forum dotyczące operacji plastycznych więc chociażby z tego powodu nie trudno się domyśleć, że większość użytkowników znalazła się tutaj z powodu swej fizyczności...kompleksów etc. Dlatego wydawało mi się, że powinna tu istnieć taka niepisana zasada, by ostrożnie dobierać słowa, skoro to forum jest z góry obarczone większym ryzykiem, że przeczyta to bardzo zakompleksiona, nieszczęśliwa osoba szukająca ratunku w operacji plastycznej.

Ja nie mam małego biustu...ja go nie mam wcale. Mam niedorozwój piersi, jestem chora. Cierpię strasznie z tego powodu i taki komentarz jakim uraczył nas mozg po prosty doprowadził mnie do histerycznego płaczu. Czy jestem przewrażliwiona? Być może...ale to nie zmienia faktu, że uważam, iż takie komentarze bardziej "pasują" do forum dla mężczyzn na którym mogliby bez krępacji opisywać ciało kobiet a nie tutaj - gdzie znaczna część forumowiczek trafiła na to forum z powodu kompleksów związanych z sylwetką.

Zawiodłam się trochę :(

BTW: brzydzić to może rozkładające się truchło albo robaki...ale żeby brzydził człowiek? Smutne...

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mayka87 » 03 lut 2008, 23:37

Kalisto87, moja Kochana nie martw sie.. :-) przeczytalam kiedys fajne zdanie, ktore napisala jedna z laseczek(przytocze tak jak pamietam): "Nie dyskutuj z idiotami. Najpierw zniżą Cie do swojego poziomu, a potem pokonaja doswiadczeniem" Nie, zebym kogos obrazala... cytat mi sie podoba poprostu :-D zreszta przeciez forum jest po to, zeby pisac prawde... czasem tylko niektorzy wyolbrzymiaja niektore wartosci, co prowadzi do smutku innych użytkownikow... Kalisto87 nie martw sie... nie wiesz jak to jest? mozg okreslil male piersi jako obrzydliwe, co bylo moim zdaniem nie na miejscu, no ale zobaczmy jego nastepny post... "Sądzisz, że pewnie jestem przystojny i masz rację, a przynajmniej nie można powiedzieć, żebym był brzydki." po 1 jak pisalam wyzej, smierdzi mi to narcyzmem, po 2, to czy ktos jest przystojny i atrakcyjny najlepiej oceni druga osoba, a nie sam wlasciciel domniemanego boskiego wygladu :-D :p

Wroćmy do tematu, ostatnio czytalam gdzies w necie, ze sporzadzony zostal ranking ktora z Pan jest wlascicielka najlepszego ciala, do wyboru byla m.in: J.Lo, Beyonce, Doda i Paris Hilton... co myslicie kobietki, ktora z nich powinna otrzymac najwyzsza note??

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 03 lut 2008, 23:39

Kalisto87,bardzo smutno mi sie zrobilo jak przeczytalam Twoj list i zastanawiam sie za kogo sie uwaza "mozg"zeby celowo doprowadzic kogos do placzu,bo osoba,ktora tak napisze jest plytka,a nick "mozg" zabral chyba dla checy. Nie przejmuj sie nim,luzi takiego pokroju jak on,co w mysli to na jezyku spotkac mozna wszedzie,najczesciej pod budka w parku albo jest po zawodowce dopiero. Zaden dzentelmen nie wypowiedzialby sie w ten sposob o jakichkolwiek czesciach ciala kobiety,bo je szanuje. A mozg ma z tego co widze nasrane w tym mozgu,w dodatku jak o sobie napisal w samych superlatywach a obraza innych,juz mialam z takimi do czynienia :badgrin:
mozg napisał/a:
jesli sadzisz,ze jakakolwiek kobieta wolalaby przecietniaka ale o pare cm wyzszego od przystojnego-jak siebie nazwales,ale nizszego,to jestes w bledzie,kto ci takich bzdur naopowiadal :o juz na twoim watku dziewczyny pisaly,ze nie chodzi tu o wzrost ale o caloksztalt,wiec widocznie nie jestes wcale taki przystojny jak o sobie myslisz... :|
A jakbym miala wyrazic sie Twoimi slowami,to moze ta Twoja dziewczyna brzydzi sie czyms co Ty masz...najpewniej brakiem kultury i niskim poziomem...
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 03 lut 2008, 23:52

Mayka87 pisze:Kalisto87, moja Kochana nie martw sie.. :-)
Wroćmy do tematu, ostatnio czytalam gdzies w necie, ze sporzadzony zostal ranking ktora z Pan jest wlascicielka najlepszego ciala, do wyboru byla m.in: J.Lo, Beyonce, Doda i Paris Hilton... co myslicie kobietki, ktora z nich powinna otrzymac najwyzsza note??
Chyba J.Lopez. Posiada najfajniesza pupe,zreszta Beyonce jest b.podobna. Doda dla mnie jest troche za duza. A Paris? Ona jest w ogole seksowna? A gdzie Scarlet J. ? Albo Cameron Diaz?
I co zauwazylam? Raking jaki byl podany ukazuje kobiety z nieduzym biustem(oprocz dody),wiec o czym to swiadczy??
Ze liczy sie calosc,nie rozmiar cyckow,seksapil nie lezy w staniku.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
Kalisto87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Kalisto87 » 04 lut 2008, 00:19

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa...aż mi się ciepło na serduchu zrobiło :-D
Mayka87 pisze: Wroćmy do tematu, ostatnio czytalam gdzies w necie, ze sporzadzony zostal ranking ktora z Pan jest wlascicielka najlepszego ciala, do wyboru byla m.in: J.Lo, Beyonce, Doda i Paris Hilton... co myslicie kobietki, ktora z nich powinna otrzymac najwyzsza note??

Najlepszego ciała...chmmm.

Paris ma fajną figurkę ale raczej bym ją określiła jako "dziewczęcą" a nie seksowną, więc odpada.
Doda odpada niestety, bo wydaje mi się ciut zbyt mocno zbudowana...brak jej tej kobiecej lekkości.
Pozostaje wybór między J.Lo albo Beyonce...a ponieważ z twarzy mi się podoba bardziej Beyonce, to wybrałabym ją ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”