Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

joanna peers
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Post autor: joanna peers » 25 paź 2011, 21:06

Kwiatuszku a co z tym peelingiem migdalowym? jakie to stezenie? i jak czesto to trzeba powtarzac i czy naprawde
widzisz natychmiastowe rezultaty?

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 25 paź 2011, 22:29

http://www.youtube.com/watch?v=Atd8NcIs_n0" onclick="window.open(this.href);return false;

prosze bardzo poogladaj i już będziesz wiedziała.

Joanno, to jak wszystko działa ale cudu nie bedzie zaraz po tym. Jednak robienie mikrodermabrazji, pilingow itp. w rezultacie daje potem wrażenie skory wypoczetej i zadbanej.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 29 paź 2011, 11:30

Chwalicie, to kupiłam też < mikrodermabrazja diamentowa > za 39 zł {na grouponie}. To mój debiut u kosmetyczki! Nigdy nie byłam. Łatwiej mi było wybrać sie na lifting (giggle (giggle . Powiedzcie ile trzeba czasu zarezerwować na taki zabieg i czy mogę mieć makijaż? Pewnie tak ale kosmetyczka mi go zmyje...A co z oczami? Chyba pomalowane rzęsy nie przeszkadzają i nie będę musiała zmywać?
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 31 paź 2011, 07:57

babinko gdzies ty sie uchowala? wnioskuje ze skore twarzy masz sucha bo jakby byla cera mieszana jak moja albo nie daj boze tlusta to musialabys kosmetyczke odwiedzac...ale nie wazne mnie kosmetyczka najpierw zrobila czysczenie manualne potem peelong kawitacyjny, bo mialam troche zaskornikow potem ta mikrodermabrazje potem maseczke wyciszajaca potem odzywcza kawiorowa w sumie to zajelo ponad 2 godziny ale mam isc na drugi zabieg i pytalam ile bedzei totrwalo to mi powiedziala ze do godziny...minal tydzien i twarz wygldada na wypoczeta pare osob mi powiedzialo wlacznie z osobisym menem ze ladnie ostatnio wygldam powinna dzis pojsc na zabieg ale dzis nieczynne wiec pojde w srode u mnie bez grupona kosztuje 90 zl troche kasy to jest moze na gruponie wykupie na wiosne bo tu skolei dostalam karnet i 5 zabieg bedzie gratis w sumie troche kasy wydam ale cos za cos niewiem czy za te 39 zl tez bedziesz miala 2 maseczki , makijaz ci zmyje bo skora musi byc czysta nie wiem czy zmyje ci oczy mnie zmyla wszystko pisz jakie wrazenia po

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 31 paź 2011, 10:33

Tak się chowałam po kątach bez kosmetyczki 54 lata (giggle (giggle (giggle (giggle . Jak mówiłam mam większy stres niż przed liftem. Cerę mam dobrą {szczególnie po kuracjach zoracowych , a wszystkie zabiegi robię sama. Polecam wszystkim maseczkę z aspiryny i pilling z płatków owsianych. Idę z ciekawości (giggle i dla relaksu. Dzisiaj sie relaksuje u dentysty , bardzo to lubię i idę bez stresu....
Na tą dermabrazję pójdę po 15.Relację zdam.
zadowolona

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 31 paź 2011, 11:59

babina7 pisze: Dzisiaj sie relaksuje u dentysty , bardzo to lubię i idę bez stresu....
:-o
kochana czy moglabys sie wcielac we mnie na czas moich wizyt u dentysty, ktore to przyprawiaja mnie o bezsennosc juz na tydzien przed?

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 31 paź 2011, 18:26

Chętnie. Dzisiaj przysnęłam na fotelu (giggle (giggle (giggle .Może u kosmetyczki będzie jeszcze przyjemniej???
zadowolona

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 31 paź 2011, 21:32

Ja chyba tez jestem cyborgiem - ostatnio przysnelam podczas makijazu permamentengo ust. Byly co prawda znieczulone ale linergistka powiedziala, ze to pierwszy raz w jej karierze gdy klientka odplynela :-)

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 31 paź 2011, 21:51

niebieska pisze:
babina7 pisze: Dzisiaj sie relaksuje u dentysty , bardzo to lubię i idę bez stresu....
:-o
kochana czy moglabys sie wcielac we mnie na czas moich wizyt u dentysty, ktore to przyprawiaja mnie o bezsennosc juz na tydzien przed?
Za mnie też proszę (emo
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 01 lis 2011, 10:04

Moja znajomo poszla z siostrą do kosmetyczki. Wysmarowal je róznymi mazidlami które po chwili zrobily sie jak maska.Wygladaly jak mumie.Mialy wyciete otwory na usta i oczy. Jak siostra mojej kolezanki zobaczyla jak wygladaja,zaczeła sie tak smiec ze sie posikala!!! (giggle
Przyszla kosmetyczka, a ta co sie posikala pyta
-Czy miaal pani kiedys pacjentkę która sie posikała w trakcie zabiegu?
kosmetyczka -Nie
-No to juz teraz pani ma (giggle
Kosmetyczka byla bardzo wyrozumiala i taz zaczela sie smiac.
Pokazaly mi filmik i fotki na telefonie komórkowym i smialam sie na ulicy tak, ze musialm kucnąć, bo tez bym sie posikała!!! O matko jak one wygladaly hahha (yes) (rofl
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”