ja od piątku mam nokie N70 na symbianie 6..... co za ch..nia........ nawet z grzybiom bym powiedziała :lol: podobała mi się ale jej obsługa po używaniu normalnego systemu jest fatalna.. mam nadzieje, że sie porzyzwyczaje bo chyba trzeba sie juz na tego symbiana przestawić zaczynają to pchać do większości modelów....

rozstałam sie z nokią6230 i teraz chyba żałuje jej prostota i funkcjonalnośc to bylo na prawde coś pomimo, że mialam ją juz 2 lata prawie (z czego zdałam sobie sprawe po dacie na gwarancji jak ją pchnelam dalej..) chyba bede za nią tęsknic......
na dodatek nie mam do N70 jeszcze zestawu głosnomowiacego do auta i bardzo cierpie wiec póki mam jeszcze 6230i to sie przerzuciłam dopóki nie kupie zestawu a N70 lezy na półce :lol:
jutro dostaje SPV M3000, z orange. to taki palmtopowy komputer z telefonem i aparatem 1,3M pikseli. zobacze co lepsze może nawet calkiem sie pozbede tej N70..... :twisted: przynajmniej na tym moge sobie rownież nawigacje używać- choc jestem jej przeciwniczką

ale swiadomośc ze moge jest kusząca......
no i słownik moge miec co mi sie bardzo przyda, ale N70 tez ma tą opcje.
poza tym musze koniecznie usunąc oprogramowanie orange z N70 bo spowalnia jego prace- wrzucili tam mase zbędnych pierdółek i aplikacji....

MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....