Wasze telefony komórkowe

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 20 lut 2006, 22:15

ja od piątku mam nokie N70 na symbianie 6..... co za ch..nia........ nawet z grzybiom bym powiedziała :lol: podobała mi się ale jej obsługa po używaniu normalnego systemu jest fatalna.. mam nadzieje, że sie porzyzwyczaje bo chyba trzeba sie juz na tego symbiana przestawić zaczynają to pchać do większości modelów.... :cry: rozstałam sie z nokią6230 i teraz chyba żałuje jej prostota i funkcjonalnośc to bylo na prawde coś pomimo, że mialam ją juz 2 lata prawie (z czego zdałam sobie sprawe po dacie na gwarancji jak ją pchnelam dalej..) chyba bede za nią tęsknic......
na dodatek nie mam do N70 jeszcze zestawu głosnomowiacego do auta i bardzo cierpie wiec póki mam jeszcze 6230i to sie przerzuciłam dopóki nie kupie zestawu a N70 lezy na półce :lol:
jutro dostaje SPV M3000, z orange. to taki palmtopowy komputer z telefonem i aparatem 1,3M pikseli. zobacze co lepsze może nawet calkiem sie pozbede tej N70..... :twisted: przynajmniej na tym moge sobie rownież nawigacje używać- choc jestem jej przeciwniczką :wink: ale swiadomośc ze moge jest kusząca......
no i słownik moge miec co mi sie bardzo przyda, ale N70 tez ma tą opcje.
poza tym musze koniecznie usunąc oprogramowanie orange z N70 bo spowalnia jego prace- wrzucili tam mase zbędnych pierdółek i aplikacji.... :roll:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 20 lut 2006, 22:20

Jak kupiłam 7650 to tez początkowo miałam problemy. ale jak po 2 latach wróciłam do normalnego oprogramowania to tak jakbyś z luksusowego auta wsiadła do trabanta. też jedziesz i na głowę nie kapie ale czegos ci brakuje.
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 28 mar 2006, 15:39

Kochani :)

Mam pytanko... :wink: czy wiecie jak to zrobić :?:

...mam nokie 6230...
...na komputerze mam dzwonek w formacie mp3...

Co zrobić, by dzwonek znalazł się w telefonie :idea: :?: :?: :?
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 28 mar 2006, 15:47

Valentina jak masz
a) kabel w oryginale to pdlacz i na dzwonku przycisnij prawy klik myszy.Powinno byc wyslij do .(tel powinien pojawic sie jako nowy spret)
b) jesli masz irde na kabelku oraz w telefnie przyloz irde blisko telefonu i tak samo jak w przypadku kabla...
c moze da sie spakowac maile i przeslac w formacie midi wma i wyslac z netu smsem
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 28 mar 2006, 16:19

Dzięki Savanna :D :wink:

...nie mam kabli, nie mam irde... :? ...ale już mnie sąsiad wyratował z opresji... :lol: :wink: ...ma taki sam telefon i ma do niego Bluetooth i wgrywa sobie wszystko :wink: ... wysłałam mu dzwonek na maila... on wgrał do siebie... kazał mi włączyć Bluetooth w tel. i się wychylić przez okno... :D ...no i już mam swój dzwonek w telefonie...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... a/jupi.gif

..tak mnie jakoś naszło z tym dzwonkiem :) ...a to w sumie taki stary dzwonek :wink: ...kojarzy mi się on z fajnym okresem w moim życiu... :wink:
...halo... to sem ja...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif ...w całości można posłuchać go tu... :lol: :wink: http://download.joemonster.org/mp3/Zvoneni.mp3
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
kira
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kira » 28 mar 2006, 17:40

Buheheheh
3.04 nowy nosek, czyli juz po :)

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 28 mar 2006, 21:20

Valentina pisze:
... kazał mi włączyć Bluetooth w tel. i się wychylić przez okno... :D ...no i już mam swój dzwonek w telefonie...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... a/jupi.gif
nie no Val umieram :lol: hehe pierwszy raz słysze o tak fajnym przesyłaniu piosenek na komórke :lol: 8)
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
malaczarna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: malaczarna » 29 mar 2006, 23:49

A ja niezmiennie od poczatku w Idei (Orange). O starych telefonach nie wspomne, ale mam sentyment do Nokii, poza prostota obslugi maja 1 plus: sa wytrzymale na upadki ;) nie wiem, jak ja to robie, ale moj telefon czesto ląduje na ziemi :D Od jakiegos roku zajawilam sie na tel z klapka, mialam krotko Motorolke V547, ale jakos nie moglam sie z nia zaprzyjaznic, wiec pchnelam ja w cholere. Ciesze sie ze od jakiegos czasu sa Nokie z klapka, ja mam 6101 i wreszcie mam to, czego chcialam w jednym (KLAPKA przede wszystkim, dzwonki mp3, aparat... wiecej mi ne trzeba) ;)

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 30 mar 2006, 11:24

Ja chcialabym jakis nowy,fajny telefon ale zupelnie nie mam pomyslu.Albo sie kiepsko rozgladam,albo nic fajnego osattnio nie wyszlo.Rozmyslilam sie z motoroli bo wszyscy wokol na nia narzekali ..i dobrze.Zreszta nokia ma wiele osob,jak jade do Polski biore ladowarke ojca i po problemie..Jak kupie np ,boscha czy alcatela,skad wytrzasne ladowarke??Bede musiala wozic tysiac przejsciowek do gniazdek..JAkies propozycje?
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 30 mar 2006, 12:17

savanna pisze:Ja chcialabym jakis nowy,fajny telefon ale zupelnie nie mam pomyslu.Albo sie kiepsko rozgladam,albo nic fajnego osattnio nie wyszlo.Rozmyslilam sie z motoroli bo wszyscy wokol na nia narzekali ..i dobrze.Zreszta nokia ma wiele osob,jak jade do Polski biore ladowarke ojca i po problemie..Jak kupie np ,boscha czy alcatela,skad wytrzasne ladowarke??Bede musiala wozic tysiac przejsciowek do gniazdek..JAkies propozycje?
a może nokia N90? całkiem ładny telefonik cena około 2000zł bądź 7370 cena około 1500zł...albo coś tańszego 6260 (mój miś ma i jest baaardzo zadowolony)

podałam przykładowe...nie wiem jaki przedział cenowy cie interesuje...

a poza nokią samsung ma tez nawet ładne modele...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”