Co potrafi zdziałac makijaż!!!

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Co potrafi zdziałac makijaż!!!

Post autor: ola banderola » 14 lis 2009, 16:39

Podobno nie ma brzydkich kobiet, są tylko zaniedbane...
Jest dużo prawdy w tych słowach,bo sama idąc nieraz ulicą spoglądam na twarze kobiet i uwierzyć nie mogę, że tak się zapuściły :-o a ewidentnie, co niektóre mają potencjał. Czasami patrze na nie i myślę sobie o tutaj inna fryzurka,trochę make upu i fajna kobitka byłaby z ciebie...
Ostatnio widziałam piękną kobietę, naprawdę piękne gęste blond włosy,ale odrost prawie na pół głowy, duże oczy,ale aż się prosiły o tusz i cera taka zaniedbana,Boże jakby ją wziął w obroty jakiś stylista i wizażysta to faceci padaliby jak muchy. Wiem, że wiele kobiet mówi: Eeeee jakbym była bogata,albo chociaż miała troszkę grubszy portfel to zrobiłabym coś ze sobą tyle, że tu nie chodzi o to żeby wyglądać jak na czerwonym dywanie,lecz wyglądać przede wszystkim schludnie...czasami tak nie wiele potrzeba żeby dobrze wyglądać ;)

Awatar użytkownika
kasia990kasia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: kasia990kasia » 14 lis 2009, 19:45

Kiedyś chodziłam do klasy z dziewczyną,która miała tak szpetną twarz,że ani ładna fryzura ani makijaż nic jej nie pomogły...po prostu jest brzydka i nie da się jej odpicować. Są i tacy ludzie,chociaż z większości da się coś zrobić :P
19.03.2010 powiększenie piersi ES VHP- 400 cc- Dr.Żukowska
15 Luty 2011 - Nosek i broda // Dr. Stępniewski
24 Sierpień 2012- poprawka nosa // Dr. Stępniewski ( niezadowolona !!! )
Wrzesień 2014 - koretka powiek + tłuszcz pod oczy // Dr Łoń
09.02 - poprawka powiek // Dr Łoń
28.03 - trzeci raz będę robiła nos (oby ostatni) - Dr Jadczak

Awatar użytkownika
avansavana1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: avansavana1 » 02 gru 2009, 15:22

Jak to mówią (ciut brzydko) "z gówna rzeźby nie wyrzeźbisz" i coś w tym jest.
Kobiety piękne z natury nie wymagają zbyt wielu poprawek makijażem itd., ale te, które nie grzeszą urodą, to nawet super makijaż, fryzura...w ich wypadku cudów nie zdziałają i nie ma oszałamiających efektów.
Najważniejsze to dbać o siebie i nie chodzić 'zapuszczonym'.
Wiadomo jednak, że z makijażem każda z nas wygląda lepiej:) (ale nie mówię, że bez jest tragicznie, żeby nie było ;) )
Zrobione piersi, usta, liposukcja ud, brzucha, bioder, teraz pora na ponowne powiększanie ust i korekcję policzków - 19listopad.

Awatar użytkownika
hoana
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: hoana » 02 gru 2009, 18:28

ja zdecydowanie lepiej czuje sie z makijazem.. chyba , ze jestem opalona to jak najbardziej - moge sie nie malowac ;) ale z natury jestem blada i powieki mam takie jakies rozowe i wygladam jak krolik.. samo nalozenie podkladu na twarz i rozu tyle daje, wiec zdecydowanie jak nie cche mi sie robic makujazu to chociaz tyle :badgrin:
np wiele ludzi mowi mi ,ze mam duze oczy.. i faktycznie jak sie umaluje to mam wieksze, ale bez.. kiedys przyszlam do pracy praktycznie bez make up'u to moj kolega spytał sie gdzie sie podziały moje duze oczy :badgrin:
27 kwiecieĂą 2009 - dr Kubasik - 325hp ES /juz po!!!!

Awatar użytkownika
avansavana1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: avansavana1 » 02 gru 2009, 21:18

Mnie makijaż również dodaje pewności siebie, lepiej się z nim czuję, nawet z bardzo delikatnym.
Zrobione piersi, usta, liposukcja ud, brzucha, bioder, teraz pora na ponowne powiększanie ust i korekcję policzków - 19listopad.

Awatar użytkownika
monimo
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: monimo » 09 gru 2009, 21:12

upload/1260389360_0.jpg

upload/1260389399_978247d0002a2af247e38840.jpg
Na pierwszym zdjięciu zapomniałam jak się nazywa ta pani ale makijaż bardzo ją zmienia a na drugim Kelly Brooks jej nie tylko przydaje sie make-up ale i biustonosz :-)
15.X.2008-400cc Niemkiewicz
12.X.2009 Nos (cz.chrzęstna) Węgrzyn-brzydki!
28.XI.2012 CKN Skupin
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=890" onclick="window.open(this.href);return false;
04.03.14 poprawka cz.chrzęstna Skupin
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 30#p934730" onclick="window.open(this.href);return false;
2 lata póżniej:
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=300" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 09 gru 2009, 21:14

Ja Cie, w ogóle nie podobna do siebie, na tym pierwszym zdjęciu :shock:
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 10 gru 2009, 11:27

Po tych zdjęciach widać, że czasami lepiej się trochę podmalować wychodząc do ludzi,oczywiście sprawa nie tyczy się wszystkich kobiet,bo są i takie szczęściary, które zupełnie bez make upu wyglądają olśniewająco ;)

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 10 gru 2009, 14:52

a ja się nie lubię malować i jakoś żyję :p
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
hoana
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: hoana » 10 gru 2009, 18:06

roznica jest.
laska na pierwszym zdjeciu nie wyglada zle bez makijazu, po prostu nie tak olsniewajaco jak jest umalowana
ta druga.. no coz.. jest na plazy, a kto sie na plaze maluje??? nie wiem jak wy ,ale ja nie :-)
27 kwiecieĂą 2009 - dr Kubasik - 325hp ES /juz po!!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”