Wzrost - czy go lubicie, jakie ma znaczenie ?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 19 lip 2007, 19:34

Anulka, naprawde nie mozesz miec powodow do narzekania pod tym wzgledem. Dobrze, ze Malowanka mnie poparła ;)
31.05.2007 400cc okrÂągÂłe wysoki profil dr ÂŁÂątkowski.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 19 lip 2007, 22:16

anulka a ile masz lat?
ale nawet jeśli załapałabyś się wiekowo na jakias terapie hormonalna (w co wątpię) to moim zdaniem gra nie jest warta świeczki... To bardzo ryzykowne. A nieduże kobietki są pełne uroku... Ja czasami chciałabym być niższa (mam 175 cm).

Awatar użytkownika
anulka 12345
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: anulka 12345 » 19 lip 2007, 22:22

mam 24 latka to chyba juz za pozno co? :doubt:

Awatar użytkownika
anulka 12345
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: anulka 12345 » 19 lip 2007, 22:32

wiem ze ludzie maja naprawde gorsze problemy,ale mnie to meczy ,psycha mi siada. szkoda ze nie mozna operacyjnie sie wydluzyc hi hi hi byla bym pierwsza w kolejce.ciezko tak....

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 20 lip 2007, 00:33

No troszkę już za puźno... A operacyjnie da się wydłuzyć nogi, a tym samym dodać trochę wzrostu, ale powiem Ci tylko, że nawet nie chcesz wiedzieć na czym to polega...
Postaraj się tak tym nie przejmować...

Awatar użytkownika
nimeesha
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: nimeesha » 20 lip 2007, 01:40

co male to kochane :) Sprobuj sie tym nie przejmowac ;)
4.09.07 Nosek u Dr.Skupina ;DD

Marzenia s± po to by je realizowaæ, a nie tylko po to by je mieæ...

Awatar użytkownika
anulka 12345
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: anulka 12345 » 20 lip 2007, 10:47

no tak ale jak widze te laski co maja powyzej 170 cm wzrostu to normalnie bym je odrazu skrocila hi hi hi(oczywiscie zartuje) mojemu facetowi to nie przeszkadza ale mnie bardzo. najgorsze jest to ze jestem skazana do konca zycia na bytu na wysokim obcasie,a wiem czy na starosc nogi mi pozwola chodzic w szpilach. ja juz wszystkie opcje zyciowe przemyslalam ;) a jest tyle fajnych butow na plaskim i nie kupuje ich bo to bez sensu. nosze caly czas buty na korku i to najwiekszy jaki moze byc,teraz mysle o szczudlach hi hi hi bo chyba to mi pozostalo . buziaki dla was i dzieki za mile slowka

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: czy znacie jakies tabletki na wzrost?

Post autor: Madzilka1 » 20 lip 2007, 10:58

anulka 12345 pisze:hej mam 157cm wzrostu i poprostu nie nawidze tego,czuje sie fatalnie,taka mala,moze znacie jakies tabletki ,wystarczylby mi o 5 cm wiecej.kurde nie moge z tym zyc!!! najgorsze ze sie raczej juz nic z tym nie zrobie ,co chwile chodze i rycze ,chyba mam DEPRESJE!!! pomozcie
Mam prawie tyle samo i co.......I jest mi z tym naprawde super. Mam dobre proporcję, jestem szczupła dbam o ciało i linię.....nigdy nie zastanawiałam się nad tm że jestem niska, dręcza mnie inne mankamenty urody, ale nie wzrost, nosze najczesciej sportowe buty, a obcasy kłąde po to żeby sylwetka była bardziej smukła, nogi wydawały się szczuplejsze.....faktycznie one dodają cm. ale naprawdę nie czuje się żle ze swoim wzrostem.

najwazniejsze są proporcje i wygląd ogólny, a nie sam wzrost.

Hormon wzrostu, podawany w okresie dojrzewania powoduje wzrost, ale podawany u dorosłych powoduje dosłownie wzrost w szerz, zniekształcenie kończyń.

To kwestia psychiki, warto popracowac nad sobą, docenic w sobie inne walory fizyczne.

Awatar użytkownika
Malowanka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Malowanka » 20 lip 2007, 20:42

mi się podobają niewysokie kobiety, może dlatego, że uważam że moje 172 cm to trochę za dużo
Anulka podam Ci parę zalet, może łatwiej Ci będzie zaakceptować swój wzrost:
- wyglada się młodziej, taka drobna figurka jest bardziej dziewczęca
- wygląda się bardziej bezbronnie - więc mężczyźni mogą się wykazać swoją opiekuńczością i chyba chętniej wybieraja drobniejsze kobiety
- niższe osoby są sprawniejsze, zgrabniej wyglądają w ruchu, a taka tyczka jak ja, jak się próbuje ruszać, to wygląda to nieco sztywnawo :badgrin:
- łatwiej znaleźć faceta przy którym można chodzić na szpilkach i który nie jest wtedy od Ciebie niższy

patrz ile wspaniałych zalet! ;)

Awatar użytkownika
anulka 12345
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: anulka 12345 » 21 lip 2007, 12:51

jesescie naprwade kochane!!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”