Miejsca, które warto zobaczyć cz.II

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
kik@
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: kik@ » 31 lip 2007, 21:52

kika -> 08.2005/07.2006 op. noska - dr Latkowski 8-)

NIE MODERUJE JUZ FORUM od 02.12.07

Awatar użytkownika
kamelia_26
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kamelia_26 » 06 sie 2007, 15:11

a ja wczoraj wrocilam z Majorki. pomimo, ze bylam juz tam pare razy nigdy sie nie zawiodlam. jedno co mnie tylko martwi to najazd Rosjan na ta wyspe:(

hotel w Illetas "Maricel"- POLECAM!!!

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 06 sie 2007, 15:22

Rosjanie są jak wirusy -wszędzie ich pełno i nich ich nie chce :badgrin:

A fotki Kamelia --pochwal się :-D
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 06 sie 2007, 16:06

Michitka pisze:Rosjanie są jak wirusy -wszędzie ich pełno i nich ich nie chce :badgrin:
Niezle powiedziane choc do końca nie prawdziwe. Przykładowo w Turecji, Tunezji to bardzo porządani goście bo chętnie tam kasę wydają ;)
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
kamelia_26
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kamelia_26 » 06 sie 2007, 16:09

Awatar użytkownika
kamelia_26
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kamelia_26 » 06 sie 2007, 16:14

nesia pisze:Przykładowo w Turecji, Tunezji to bardzo porządani goście bo chętnie tam kasę wydają
nesia, sorry ale ja znam samych obrzydliwie bogadych Ruskow i tyle ile maja kasy tyle brak im kultury.
moj eks robil z takimi ludzmi interesy, poznalam ich "porzadnosc" dosc dobrze i dlatego staram sie unikac miejsc gdzie oni baluja...

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 06 sie 2007, 20:18

kamelia_26 pisze:
nesia pisze:Przykładowo w Turecji, Tunezji to bardzo porządani goście bo chętnie tam kasę wydają
nesia, sorry ale ja znam samych obrzydliwie bogadych Ruskow i tyle ile maja kasy tyle brak im kultury..
kamelio najpierw k woli wyjasnienia - napisałam nie "pożądni" a "pożądani" ;)
I całkowicie się z Tobą zgodzę co do ich kultury, samokrytycyzmu itp. W krajach, na ktore przykładowo się powołałam chetnie chcą ich gościć tylko dlatego, że wydaja tam kasę bez opamietania, jednak nie spotkałam sie tam z ani jedna osoba (tubylcem) mówiącym iz lubi Ruskich za ich osobowość. Nie, wszędzie mówią, że ruskie zadzieraja nosy, zgrywaja sie, sa chamscy itp, no tylko tę kasę im zostawiaja....
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
kamelia_26
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kamelia_26 » 07 sie 2007, 12:35

sorry nesia, ja jeszcze chyba na urlopie :badgrin:
buzka:)*

Awatar użytkownika
wictory
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: wictory » 08 sie 2007, 20:24

Nie wiem gdzie zapytać - więc pytam tutaj- dziewczyny czy teraz do samolotu nawet torebki nie można wziąć, jak to jest? Jeszcze jedno - jaką walutę najlepiej zabrać do Turcji?
Dr. Skupin 17 marca 2008 - HP 300cc

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 08 sie 2007, 20:47

Można mieć torebkę, bagaż podręczny
Zabroniony jest przewóz wszelkich płynów, chyba, że pojedyncze opakowania ww. produktów nie będą większe niż 100 mililitrów Dodatkowo wszystkie przewożone ww. produkty muszą być zapakowane do jednej, przeźroczystej torby plastikowej z systemem wielokrotnego zamknięcia.
ojęcie "płynu" obejmuje: żele, pasty, emulsje, płynne/stałe mieszanki oraz zawartość pojemników pod ciśnieniem, np. pasty do zębów, żele do włosów, napoje, zupy, syropy, perfumy, dezodoranty, pianki do golenia, aerozole oraz inne produkty o podobnej konsystencji, czyli np.:

• płynne błyszczyki do ust, (ale nie szminki do ust w stałym sztyfcie, których przewóz jest dopuszczony bez ograniczeń),
• tusze do rzęs, (ale nie puder do twarzy i tzw. róże do makijażu w kamieniu),
• jogurty, kefiry i inne napoje mleczne,
• płynne kremy czekoladowe, (ale nie kanapki z takim kremem, których przewóz jest dopuszczony bez ograniczeń),
• tzw. "lejące" sery - np. typu Camembert, (ale nie, tzw. twarde sery żółte np. Parmigano lub Edamskie, których przewóz jest dopuszczony bez ograniczeń),
• dezodoranty w kulce, (ale nie tzw. dezodoranty talkowe, których przewóz jest dopuszczony bez ograniczeń).
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”