Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
kasiaczek oj to poszalejesz (a powiedz mi jak się czujesz ??? jak bimbałki??)
a ja właśnie zjadłam obiadek i czekam na mężusia ,pewnie zaraz wpadnie do domku głodny
marta2454 ja się super czuje, po operacji też było ok (oprócz pierwszego dnia oczywiście) aż w szoku byłam że tak dobrze jest, myślałam że gorzej będzie
a Ty jak? bo miałaś 2 dni wcześniej operację przede mną
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc
k_asiaczek pisze:no nowe nowe, już 4 tygodnie mają prawie ale ten czas leci a Ty w końcu wybierasz się wymienić na większe?
na razie odpuszczam z 3 powodów ale ... pożyjemy zobaczymy
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)
dzien doberek... a ja dzisiaj użerałam sie z urzędasami dramat...
ale i tak jeste zadowolona bo byłam w Zarze i kupiłam sobie piękny płaszczyk....
wieczorem wkleje fotki do zakupów...
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....
dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))
Majamaja ja też dziś całkiem dobrze, widocznei taki dzień był wczoraj. A do lekarzy to ja zaczynam mieć anielską cierpliwość. Właśnie się zaczyna 4 miesiąc mojego złego samopoczucia, spacery po lekarzach zakończyłam tydzień temu, więc teraz czekam aż samo przejdzie .
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)
dona hehe wojna... przed świętami albo jak jakieś dni wolne są i sklepy zamknięte to zawsze tak jest zwłaszcza w spożywczych, ludzi milion i kupują tyle jakby do podziemia się mieli chować na kilka miesięcy wczoraj to dopiero było, korki przez cały dzień takie że masakra, jakby ludzie z Krakowa uciekali
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc