plotki, ploteczki cz.1

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 17 maja 2005, 19:02

mozecie mnie zlinczowac ale z tych top modelek to najbardziej obecnie podoba mi sie karilina kurkova (wiem, ze ma duzy i krzywy nos i konskie zeby) i natalia vodianova (jakby jej ktos tacka w twarz dal). sa takie... hmm... swieze. a ze starych top modelek to absolutnie piekna jest dla mnie nadja auermann (zimna blondynka o boskich nogach) i linda evangelista (kobieta kameleon). reszta do mnie nie przemawia.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Zazula
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Zazula » 17 maja 2005, 19:10

Valentina pisze:jedną z kobiet, którą uważam za piekną w jak najbardziej dosłownym tego słowa znaczeniu to Ines Sastre, obojętnie czy ma makijaż czy nie...
bije z niej piękno... tak osobiście uważam :wink: ...
Owszem, bardzo ladna.

http://www.art-dept.com/artists/donalds ... sastre.jpg
http://www.6778.com/wan.ben/mtmm/10/03+.jpg

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 17 maja 2005, 20:04

Karolina Kurkova jest piekna ma w sobie cos! Mara popieram Cie w 100% ! Co do Ines to ciemne kobiety w sensie poludniowej urody czesto maja mocne rysy a jak sa szczuple to wygladaja jak wyrzezbione! Mi sie bardzo podobaja ostre rysy! Tymczasme jestem bardzo lagodna blondynka!

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 17 maja 2005, 20:07

Kurcze i jeszcze jedno! Mara Kochanie, Ty jestes straszliwie w pozytywnym tego slowa znaczeniu podobna do auermann!!! Ale jak! Na niektorych fotkach jak siostry! :shock:

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 17 maja 2005, 20:24

monia! ja??!! na ktorych? napisz mi na gg o ktore ci chodzi bo nie da mi to spokoju... a moze sie podlizujesz? ;) napisz czego chcesz... ;)
Próżność to mój ulubiony grzech...

Marta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Marta » 17 maja 2005, 20:29

Nadal twierdzę że Weronika nie jest dla mnie pięknością.Spytałam się wczoraj mojego chłopaka co on o niej mysli,pokazałam mu jej zdjęcia i stwierdził, że ona nie jest w jego typie i nie widzi w niej nic nadzwyczajnego.Osobiście chciałabym zobaczyć ja na żywo i wtedy ocenić jej urodę,bo w telewizji i gazetach jest wiele retuszowane.Widziałam parę pięknych dziewczyn,które zachwyciły mnie swoją urodą.Nie były to kobiety wystrojone i wymalowane.Były naturalne i to przyciągnęło mój wzrok.Sugar w moim przypadku operacje plastyczne które przeszłam(to nieudane rekonstrukcje nosa)nie zmieniałam w sobie nic,chciałabym mieć nos taki z jakim sie urodziłam,to jest moje marzenie mieć nos z przed wypadku,niestety nierealne. :(

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 17 maja 2005, 20:46

Spadaj Mara :twisted: :P podlizuje sie bo wiesz... chce Bydgoszcz zwiedzic nie bardzo mam gdzie spac... takze wiesz! :lol:

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 17 maja 2005, 21:38

Ines piękna :) Kurkova też ma coś fajnego, ale Vodinaowa dla mnie nic. Taka kaczka ;)

Gość

Post autor: Gość » 18 maja 2005, 01:54

A ja uważam,że ta Nadja jest za bardzo bardzo męska, nie podoba mi się nic w niej, Karolina ma ciekawy typ urody i ma to coś , Natalia jest bardzo dzięwczęca, a przez to chyba wydaje mi się też bardzo ładna, a Ines po prostu śliczna.

A z tych topmodelek to podobają mi się jakoś tak szczególnie:
Isabeli Fontana, Natasha Poly, a kiedys Naomi Campbell-według mnie, ale to tylko moje zdanie -że żadna z obecnych tak nie chodzi po wybiegu jak Naomi... :shock: :shock:

Isabeli i Natasha
http://www.kamilo.net/forum/images/uplo ... odelki.jpg

Naomi-moje ulubione zdjęcie

http://www.kamilo.net/forum/images/uploads/mila/cam.jpg

Jasmin
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Jasmin » 18 maja 2005, 10:37

mila zgadzam sie z Toba-zadna nie potrafi tak sie prezentowac jak Naomi!! Nie pisze tu o jej urodzie tylko samej prezencji:)

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”