Śpiew Mandaryny

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 04 wrz 2005, 22:15

natala82 pisze:Tylko jeszcze jednego nam brakuje?Meza ktory nas wylansuje! :D Czy jakis boss z festivalu nie jest Twoim wujkiem? :D Przy odrobince szczescia juz w przyszlym roku jak Mandaryna zdobedziemy bursztynowego slowika??Tylko Ty jestes z w-wy ja z zielonej gory,ale to nic-damy rade!Mozemy uzadzac konferencje telefoniczne zamiast prob, przeciez w sumie nie musimy sie uczyc spiewac,bo doszly mnie sluchy ze wcale nie trzeba umiec spiewac!haha :D Tylko zrobmy sobie jeszcze po kilka operacji plastycznych co by sie nadawac! :D
eh dziewczyny wystarczy jedna proba tchin PDT_27 na mazurach :wink: :lol: bbrawa
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 04 wrz 2005, 22:20

A co Kamilko bedzie sie dzialo na Mazurach?To moze zalozymy zespol wszyscy z forum,nazwiemy go "Kamilo Family"! :D
Juz po!:)
Skupin 26 lipiec, mentor 300cc okragle.

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 04 wrz 2005, 22:40

No maz ktory nas wylansuje to jest - moj facet jest fotoreporterem i doskonale wie jak kilkoma fotkami wrzuconymi do odpowiedniego pisemka mozna doskonale kogos wylansowac - wlasnie biedak siedzi w Sopocie i lansuje co poniektore "gwiazdy"!
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 05 wrz 2005, 00:16

shilo pisze:No maz ktory nas wylansuje to jest - moj facet jest fotoreporterem i doskonale wie jak kilkoma fotkami wrzuconymi do odpowiedniego pisemka mozna doskonale kogos wylansowac - wlasnie biedak siedzi w Sopocie i lansuje co poniektore "gwiazdy"!
no no ,biedaczek ma ciezki orzech do zgryzienia!!!

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 05 wrz 2005, 00:38

kto wkoncu wygral Sopot? :roll:

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 05 wrz 2005, 08:11

Piasek ,a Doda dostala slowika od publicznosci.....
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 05 wrz 2005, 10:37

a propos zwyciestwa dody- to byl konkurs wokalny, a ona po raz kolejny udowodnila, ze glos ma, i tyle

a manadryna..............moim zdaniem jest glupia jak ten przyslowiowy but- przeciez skoro i tak ma tyle pieniedzy ile ma, a koniecznie chce wystepowac, to czy nie moglaby np zajac sie przygotowywaniem jakiegos show z tancem, muzyka, swiatlami itp.....a jesli koniecznie chce sie bawic glosem, moglaby cos na tej scenie poszeptac i tyle......przynajmniej robilaby to, co robic potrafi i wszyscy mieliby z tego pozytek. a tak- jedna wielka zenada.
co lenistwo robi z cz³owiekiem.....

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 05 wrz 2005, 10:51

agafijka pisze:a propos zwyciestwa dody- to byl konkurs wokalny, a ona po raz kolejny udowodnila, ze glos ma, i tyle

a manadryna..............moim zdaniem jest glupia jak ten przyslowiowy but- przeciez skoro i tak ma tyle pieniedzy ile ma, a koniecznie chce wystepowac, to czy nie moglaby np zajac sie przygotowywaniem jakiegos show z tancem, muzyka, swiatlami itp.....a jesli koniecznie chce sie bawic glosem, moglaby cos na tej scenie poszeptac i tyle......przynajmniej robilaby to, co robic potrafi i wszyscy mieliby z tego pozytek. a tak- jedna wielka zenada.
On nie jest głupia ...ona jest genialna i cwana. Bo powiedzcie mi jak z takim głosem można robić karierę i zarabiać na tym taką kasę.
To ludzie są głupi skoro kupują ten kicz.

I trzeba być odważnym wiedząc , że się nie umie śpiewać a jednak wyjść przed publiczność ......brawo dla tej Pani :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
megan75
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: megan75 » 05 wrz 2005, 12:02

Racja ma odwage w ogóle wyjsć na scene z takim głosem
Magdalena

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 05 wrz 2005, 12:21

Jesli moj maz bylby znanym "piosenkarzem" i chcialby abym i ja robila kariere piosenkarki... ...to nawet jesli nie mialabym talentu do spiewu ,to i tak doszlabym do czegos... PDT_13 ...niestety, moj maz zajmuje sie innymi sprawami i juz tez probuje mnie po malu w to wciagac... :roll: -chociaz ja nie mam pojecia o biznesie, w ktorym on siedzi... :wink:
Don- (chodzi o Mandaryne... )to nie odwaga, to chec bycia kims lepszym i chore ambicje...
Odwazna bedzie,jak wezmie rozwod z Michalem... :wink:
Ona wiedziala,ze nie umie spiewac... ...mimo wszystko- czemu nie sprobowac...???(ja tez bym probowala na jej miejscu PDT_15 )
A co do glupoty-(przemilcze :| ) .... wystarczy na nia popatrzec- cwana-byc moze... ...jak kazda kobietka :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”