A gdzie robiła Doda? cz.II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mathilden
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: A gdzie robiła Doda? cz.II

Post autor: mathilden » 23 kwie 2010, 08:05

wow ale zmiana! tez tak chcę :P

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 23 kwie 2010, 10:24

Co do tych zdjęć, które wkleiła Blue to na pierwszej focie ewidentnie widać, że Doda była trochę grubsza po buzi, a na drugiej już ewidentnie wersja slim (giggle
Co do jej poprawek to usta wiadomo, każdy głupi widzi...ale nos jeżeli coś robiła, to ja jedynie na tych zdjęciach dopatruję się samej części chrzęstnej, kość jak dla mnie nieruszana, ale ja nie jestem chirurgiem, więc mogę się mylić. A brwi hmmmmmm muszę się jeszcze przyglądnąć (happy

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 23 kwie 2010, 10:28

zmiana wielka ale mi sie najbardziej podobają jej zęby... (rofl
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
mathilden
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: mathilden » 23 kwie 2010, 10:35

ola banderola faktycznie to może być kwestia stracenia paru kilogramów Jak powszechnie wiadomo najpierw chudniemy na twarzy

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 23 kwie 2010, 12:36

nosy raczej nie chudna a ewidentnie widac ze czubek nosa ma wezszy i zgrabniejszy. cokolwiek robila i ktokolwiek jej to robil zmiana jest niesamowicie na +. chcialabym poznac jej sekret. (clapping
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
mathilden
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: mathilden » 23 kwie 2010, 12:47

czytałam że chudną ale są bardziej widoczne przy wyszczuplonej twarzy więc może rzeczywiście coś robiła a jak robiła to ja też bym bardzo chciała poznać jej sekret
mój kumpel zawsze chciał być jej mężem więc jak kiedyś jak przejdzie era Nergala i mu się to uda to go wypytam ;p

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 23 kwie 2010, 22:18

o jaka ona była pulchniutka na buzi szok
zmiana oczywiście na plus
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
JoannaOneInAMillion
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: JoannaOneInAMillion » 23 kwie 2010, 23:29

[quote="bluebeleczka"]nosy raczej nie chudna a ewidentnie widac ze czubek nosa ma wezszy i zgrabniejszy. cokolwiek robila i ktokolwiek jej to robil zmiana jest niesamowicie na +. chcialabym poznac jej sekret. (clapping[/quote]

No nareszcie ktoś to dostrzegł! Oczywiście, że zmiana nosa rzuca się w oczy!
To, że schudła to raz, ale... to że ma węższą i zgrabniejszą jak to pisały moje przedmówczynie- to dwa...
Dla mnie to widoczna zmiana, oczywiście bardzo korzystna... stąd chciałabym poznać ten jej sekret, jak Wy (giggle

O, wiem! Jako zdesperowane kobiety, borykające się z trudnościami i przeciwnościami losu, chcące wykonać operację nosa, borykające się z decyzją co do wyboru chirurga, napiszemy do Pani Dody petcję (giggle (rofl
Niech się zlituje i pomoże "biednym duszyczkom" w potrzebie (clin

A tak na dobrą sprawę, to mogła coś też robić z twarzą...policzkami... Choć oczywiście schudła i to dużo jej dało.
Jak to jest z tym nosem? On "chudnie" podczas redukcji wagi?
Diament- kawałek węgla, który zdołał zmienić swe Marzenia w Rzeczywistość...
Pilnie zamienię się na wcześniejszy termin konsultacji u dr Szczyta!!! Moja- październik 2014

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 24 kwie 2010, 08:04

Joanno nos moim zdaniem nie chudnie...Myslę, że ogólnie, gdy osoba gubi kg, to zmienia się buzia i dlatego można dostrzegać zmiany i doszukiwać się różnych rzeczy (happy

Sądzę również, że informacja odnośnie dr, który być może operował nos Dody nic, a nic Ci nie da, bo to, że jej nos wyszedł (o ile był faktycznie operowany), to nie znaczy, że Ty byłabyś zadowolona z efektu u tego samego lekarza.
Na forum ewidentnie widać, iż każdy chirurg ma zadowolone i niezadowolone grono pacjentów, więc jak dla mnie to czysta loteria (clin

Pzdr (rire

Awatar użytkownika
JoannaOneInAMillion
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: JoannaOneInAMillion » 24 kwie 2010, 17:36

Olu (rofl , jeśli Jej nosek był operowany, to chciałabym poznać nazwisko lekarza, który wyczarował takie małe cudo, gdyż mam podobny problem i podobny całkiem nos, a po drugie... zaspokoiłoby to moją kobiecą ciekawość (giggle
A co do chudnięcia nosa... to wybaczcie to pytanie... Kto pyta, nie błądzi (nod
Nawet jeśli to wbrew prawom logiki, to ja myślę, że przy wysubtelnieniu twarzy, subtelnieje i nos (rire
Mam taką nadzieję...
Diament- kawałek węgla, który zdołał zmienić swe Marzenia w Rzeczywistość...
Pilnie zamienię się na wcześniejszy termin konsultacji u dr Szczyta!!! Moja- październik 2014

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”