znane osoby po korekcie noska

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 02 sie 2005, 20:04

mila myslisz ze taki czubek jak Victoria Silvstedt ma by mi wyszedl????

Gość

Post autor: Gość » 02 sie 2005, 20:09

madzia

ona ma zupelnie inny nos od ciebie...mysle ze moze podobny ale i tak u ciebie bedzie to inaczej wygladac, bo ona ma waski nos na cej dlugosci ty chcesz jednak w szpic .....?

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 02 sie 2005, 20:43

Chce taki ten czubek wlasnie waski.....zeby go zrównac.

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 02 sie 2005, 20:48

Mila zobacz jak wypchne usta do przodu, jakbym chciala wypchnac nos to on sie zweza i wyglada tak, ale jak normalnie rusza twarza to jest taki jak widzialas...i najgorszy jak sie usmiecham, jakos sie rozciaga chyba wtedy :(
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 057508.JPG

Co Wy na to? Ogladajcie i doradzajcie poki jest......hehe.

Gość

Post autor: Gość » 02 sie 2005, 20:51

no tak jak tutaj na tym zdjeciu jest sporo wezszy i nie widac tej krzywej kosci .....moze ci wyjdzie taki szpic, bo swoj masz tak zakonczony....
wyslij maila jeszcze do swojego dr....z zapytaniem i z tym przykladem nosa.... :wink:

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 02 sie 2005, 20:54

Zaraz Nas wywala z tego topiku.....ale co tam. Wiesz ja mam pociagly nos i taki mi pasuje do twarzy, jakbym miala okragly to by mi lat odjelo. Chce tylko zeby on byl taki waski, moze wtedy nie bedzie widac krzywosci, jak mowisz.

Gość

Post autor: Gość » 02 sie 2005, 20:56

Madzilka1 pisze:Zaraz Nas wywala z tego topiku.....ale co tam. Wiesz ja mam pociagly nos i taki mi pasuje do twarzy, jakbym miala okragly to by mi lat odjelo. Chce tylko zeby on byl taki waski, moze wtedy nie bedzie widac krzywosci, jak mowisz.
a dostalas odpowiedź w sprawie tej kosci ....i ogolnie w sprawie czubka nosa.....ja ciebie rozumiem ze chcesz tylko delikatna korekte , ale pamietaj zawsze moga byc powiklania .....nawet przy delikatnej korekcie a tym bardziej jezeli masz cos z przegroda nosa .....bo zeby , bo wyszczupleniu czubka nie pojawily sie problemy z oddychaniem.....to , o czym ci pisalam wczesniej.....moze tez zrob przegrode , albo poradź sie laryngologa....i jeszcze raz kilku lekarzy....powysylaj do nich @ ze zdjeciami i popytaj , co ci oni proponuja.....

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 02 sie 2005, 21:04

Przegrode to bym zrobila na kase chorych , lekarz rodzinny mi proponowal, ale co dziwne nie zajrzal mi do nosa a powiedzial na oko. Ide do laryngologa, jednka krzywa przegroda chyba daje jakies odczucia???Cos sie czuje a ja normalnie oddycham.

Gość

Post autor: Gość » 02 sie 2005, 21:12

tak przegrode mozesz zrobic na kase chorych....ale lekarz nawet nie zajrzal a stwierdzil,ze masz krzywa przegrode :?: :roll: to sa dopiero eksperci ....na oko wiedza , co komu dolega... :lol: koniecznie sie wybierz pprzed op na badanie laryngologiczne ,zeby miec pewnosc...

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 02 sie 2005, 21:16

Jakie to okropne, idzie pacjent do lekarza i on jak go widzi to mówi "ma pani krzywa przegrode", wiec sie pacjnet zastanawai skad on to wie.....bo ma krzywy nos. I kompleksy i doly rosna....to poprostu smutne.

To nie fikcja.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”