Doszukałam się szczegółów w necie, szybciutko przełożyłam i oto one:
Katie i Tom rozstaja się...
...Przynajmniej wg Life&Style. Twierdzą, ze para definitywnie się rozstaje.
Life&Style zostało poinformowane o tym, że Tom i Katie podjęli wspólną decyzje o odwołaniu ślubu, i definitywnym rozstaniu.
Wielu przyjaciół potwierdziło informacje podawane przez Life&Style. Wśród nich wieloletni przyjaciel Toma: "Ich zwiazek jest już właściwie historią". Inny przyjaciel dodaje: "Oboje doszli do wniosku, że małżeństwo nie przetrwałoby i chcieli sprawę zakończyć, zanim zorientują się, że się nawzajem nienawidzą.
Przyjaciele mówią, że Tom ( 43 ) i Katie ( 27 ) zamierzają zachowywać pozory romantycznego związku do wiosny, kiedy to urodzi się dziecko. Do tego czasu para będzie zamieszkiwać wspólnie w domu Toma w Beverly Hills – sypiając jednak w osobnych łóżkach – do końca lata. Wtedy, najprawdopodobniej, ogłoszą separację – ale Tom planuje kupić Katie dom w pobliżu swojego, tak by mógł odwiedzać dziecko kiedy będzie miał na to ochotę.
"Będa oboje posiadali prawo do opieki nad dzieckiem", informuje przyjaciel twierdząc, że para zamierza podpisać papiery zabezpieczające dożywotnie utrzymanie materialnie Katie i jej dziecka. " Tom będzie utrzymywał Katie i dziecko", dodaje przyjaciel.
Coś mi to na grubymi nićmi szyte wygląda... Aranżacja i realizacja planu od poczatku do końca. Tam nie było miłości.