Kim Kardashian

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Kim Kardashian

Post autor: alicjachrupek » 02 kwie 2017, 01:40

Ja mysle ze to raczej chodzi o rozumienie i dostosowanie sie do pewnych sytuacji. Na plac zabaw nie nosimy szpilek bo mozna w piaskownicy nadepnac ta szpilka dziecku na reke!!! I nie swiecimy biustem przed dziecmi w dekolcie do pepka. Bo park z dzirckiem to miejsce na zabawe a nie prezenie sie i szukanie meskich spojrzen. No troche wyobrazni... idziemy milo spedzic czas.
Tak samo makijaz jest zarezerowany na pewne sytuacje. Eh ostatnio bylam na basenie i przyszla laska z nalym dzieckiem wlosy ulozone itd i wiadomo kupa dzieci i co chwile byla ochlapana. W nerwach chwycila to dziecko i wyszla byli moze z 10 minut. Mysle sobie: no czub!!!
Nad basenem jest akurat silownia i cwiczacy faceci widza caly basen i ona odpindrzona przyszla lapac spojrzenia meskie na basen w pelnym make upie...

Awatar użytkownika
anettaka
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: anettaka » 02 kwie 2017, 09:01

w szpitalu unika się tipsów - pomalowanych szponów nie ze względów etycznych - moralnych, lecz ze względów septycznych i tego, że mogłabyś zgubić swój pazur np. w otwartej ranie pacjenta

w kwest make up
mówiąc make up- chyba nie macie wciąż na myśli takiego a la femme fatale - wieczorowego, ostrego jakbyście szły do nocnego klubu lub kolację z przystojniakiem

wchodzicie w jakieś extremum - jakby nie było tu środka
otóż jest ten środek stawiający po dwóch stronach typ kobiet
jedną - zero makijażu ( dla mnie osobiście bez urazy to typ kocmołucha ) i na drugim biegunie typ ,, blachary,,
przerysowanej pudernicy

tylko tak postrzegacie kobietę zadbaną ? otóż ja wychodzę bez makijażu jak Natalia - czasami gdy idę do śmietnika
- tam to pasuje
znając własną urodę , wiedząc co zrobić i jak by wydobyć z siebie samej największe piękno - i wyglądać jak mln dolców mam z tego nie korzystać?
opowiedziałam mój przypadek o tym jak chodziłam z moim maleńkim dzieckiem w wózku na spacer - zawsze pięknie ubrana , zadbana
a inna z was dopisała mi tu historyjkę o piaskownicy ? pchać niemowlę w piach i wtaczać tam piękny wózek? prędzej opieka zabrałaby ci dzieciaka jakby cię zastała w takiej sytuacji

ja wiem, że wiele kobiet stylizuje sie na mamuśkę - no ja nie
i właśnie o tym mówię, że od razu widać , która tą mamuśką jest - potrafię to wytypować bezbłędnie na ulicy, i nie sądzę by inni mieli z tym problem

oczywiście jeśli mamuśka chce byc mamuśką to kto jej w tym zabroni, a proszę bardzo:)
smacznego

w kwestii choćby przebywania w szpitalu (no chyba, że jesteś śmiertelnie chora ( a to co innego) ) powinnaś szczególnie zadbać o własną higienę i nie dać się pogrążyć w szpitalnym łożu
no tak, możesz zawsze zapuścić kocura tu i tam, nie korzystać ze szczotki do zębów i perfum , nie brac kąpieli, i wywalić kremy do twarzy i balsamy do ciała
też tak mozna, widziałam to nie raz - i czułam nie dwa ....

powodzenia
szczęśliwa:)
11.03.2013 powiększanie piersi - dr Daniel Furmanek, implanty 425Ml mentor okrągłe( wyjściówka była DD/E)
22.04.2015 powiększanie ust

Awatar użytkownika
bellaluna
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bellaluna » 02 kwie 2017, 09:50

anettaka pisze: jedną - zero makijażu ( dla mnie osobiście bez urazy to typ kocmołucha )
Wspolczuje toku myslenia ... sa kobiety, ktore nawet bez grama makijazu sa piekne

Rozumiem oczywiscie, ze Ty do nich nie nalezysz i musisz sie malowac, tylko czemu na sile narzucasz to innym kobietom, ktore byc moze nie musza i przy tym je obrazasz?... bez urazy oczywiscie

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 02 kwie 2017, 10:27

Aneta wybierasz jakies kawalki rozmowy i zmieniasz ich sens.

Nawet o tipsach nikt nie wspominal...
Opieka zabralaby dzieciaka za bawienie w piaskownicy (giggle (giggle (giggle

Widzialam twoje fotki w watku bromy i bez urazy ale wolalabym wyjsc w dresie jak w takich ciuchach. Oczywiscie kazdy ma swoj gust ale dla mnie sa kiczowate po prostu. Jak w tych ubraniach tez czujesz sie jak milion dolarow to myslimy chyba o "innych milionach".

Awatar użytkownika
anettaka
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: anettaka » 02 kwie 2017, 11:21

wyrażam opinię ogólną - strasznie się burzycie jak takie starsze panie
nie powiedziałam , że ty czy ty wyglądasz jak kupa nieszczęścia czy jak moja gosposia
podczas gdy jedziecie per Ty do mnie bezpośrednio
więc wyluzujcie się, napijcie , umówcie na randkę - od razu poziom stresu wam się unormuje
(makeup

co do moich zdjęć , to nie ma ich w żadnym Bromie , ale na str 32 Dr Furmanek- zapraszam
zachęcam też to pokazania do zaopiniowania moich fotek waszym partnerom - chętnie zapoznam się z ich opinią-
słucham tylko męskich opinii rozumiecie prawda?
co do ubrań - fakt, nie każda może sobie pozwolić tak wychodzić na miasto, przecież mówię cały czas o seksapilu, i nie jest to czcza gadka tylko fakty
chodzę w butach na wysokich obcasach i skąpych mini i zawsze mam seksi bieliznę
wiecie, jak się lubi takie laski jak Kim samemu też trzeba coś ze sobą robić , a nie tylko podglądać
jak facet zza firany

ponadto moje zdjęcie jest w awatarze, a wasze też? to wy ? czy fotki innych dziewczyn wykorzystujecie do porte folio?

(makeup
11.03.2013 powiększanie piersi - dr Daniel Furmanek, implanty 425Ml mentor okrągłe( wyjściówka była DD/E)

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: bellisanka » 02 kwie 2017, 11:37

Anettaka Ty juz pol forum skrytykowalas w innym watku a pozniej usunelas post ze zadne Ci sie piersi nie podobaja kazda ma dwie kule przyklejone do klaty a twoj lekarz jest najlepszy bez komenatrza.Sexapil ma sie albo sie go nie ma i mozna byc ubrana w dres a emanowac sexapilem.To co przyciaga facetow to usmiech potrafi wiecej zdzialac niz cycki wywalone na wierzch
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza

Awatar użytkownika
anettaka
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: anettaka » 02 kwie 2017, 11:44

wchodzisz na off topy wykorzystując mnie

a to już manipulacja
po primo - niczego nie usunęłam
po drugie powtórzę są tu może tylko jedne góra dwa zrobione biusty lasek , które mi się podobają
bo są w moim guście
Kim jest w moim guście także nawet ze zrobioną pupcią tym bardziej
Kim wywala cycki na wierzch a także kusi nagością - uwielbiam ją za to
i mężczyźni tym bardziej to wielbią
szkoda , że nie ma ich tutaj

powtórze pytanko : w awatarach to Wy kochane????

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 02 kwie 2017, 11:51

Nie my ale twoj avatar tez nic nie wnosi.... kawalek ust i piersi (giggle
Ja z takkmi rzeczami sie nie obnosze. Po co mam wklejac avatar swoich piersi???

Awatar użytkownika
anettaka
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: anettaka » 02 kwie 2017, 11:58

- pokaż tyle co ja a później przystąp do ataku

wklejasz fotkę obcej zupełnie kobiety - posługując się jej wizerunkiem?

p.s.
Kim jest piękna prawda?

Awatar użytkownika
bellaluna
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bellaluna » 02 kwie 2017, 11:59

anettaka pisze:

ponadto moje zdjęcie jest w awatarze, a wasze też? to wy ? czy fotki innych dziewczyn wykorzystujecie do porte folio?

(makeup
A nie przychodzi Ci do glowy, ze nie kazdy chce tu swoja twarza swiecic publicznie? Ty zaraz musisz dopatrywac sie drugiego dna ... a uwierz mi, ze sa tu na forum tak piekne dziewczyny, ze slabiutko przy nich wypadasz. A, ze chca pozostac anonimowe? Co w tym zlego?

To chyba Tobie potrzeba wiecej luzu, bo jak widac zdecydowana wiekszosc nie zgadza sie z Twoim usilnym narzucaniem swojego zdania a Ty nie potrafisz przyjac zadnej krytyki.

A opinie facetow na Twoj temat? Hmmmm jezeli pochlebia Ci zaszufladkowanie do pewnej grupy kobiet, to nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulowac.

Dla wiekszosci facetow Kim jest karykaturalna, chyba slabo znasz facetow jednak...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”