Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
No to Mucha musi nieźle szaleć na wizji skoro wszystkie macie dość
Ja nie oglądam, więc nie jestem w temacie Natomiast co do jej wyglądu, to muszę przyznać, że wygląda całkiem, całkiem, ładna kobitka
toxic pisze:Mucha twierdzila ze w YCD trzeba miec osobowosc zeby wygrac program, a Egurola jej na to ze osobowoscia to mozna wygrac taniec z gwiazdami a w YCD trzeba umiec tanczyc
..... ....nie słyszałam tego ...dobrze powiedział...
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....
dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))
marta no faktycznie zasiedziała się troszeczkę , a ... szkoda gadać ... nie mogę na nią patrzeć a już nie wspomnę o słuchaniu : ą , ę, itp., itd. ...
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)
Matko, jak ona się zachowuje. jak przedstawiali jurorów to ona siedziała z gazetą i czytała jakieś bzdury z "Faktu" próbując dogryźć Egurroli i Pirogowi, ale na szczęście Piróg jej powiedział żeby nie marnowała czasu antenowego bo tancerze czekają. Masakra
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD