Śpiew Mandaryny

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 19 wrz 2005, 00:15

o to chodzi!! skandal, kasa i do przodu.... przecież nikogo tym nie krzywdzą.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 19 wrz 2005, 10:34

owszem Gaga nie krzywdzą , ale wiedząc od początku że mandaryna spiewać nie potrafi a jej taniec pozostawia wiele do życzenia to lubiałm tylko na nią patrzeć, okłamywała wszystkich mysląc że się nabierają na to że jednak potrafi spiewać i sie dobrze bawiła tym. Naiwna. Ona nie ja.

Okłamywała i nie czuję sie w jakiś sposób skrzywdzna, nawet zadowolona że tak wyszło, nareszcie. Myslała ze może kłamać bo ma kasę i sie ludzie bardziej naiwni nie dowiedzą, a jednak. I dobrze.

Teraz niech przyzna że robi tylko show jak Michał robił i bedzie ok, a nie piepszy dlaej że ona na lekcje śpiewu chodzi i robi postępy, dalej zatapia sie we własnym g..., ale to na własne życzenie :wink:
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

Awatar użytkownika
agatha_s
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: agatha_s » 19 wrz 2005, 10:50

czytałam jakiś wywiad z Mandaryną po Sopocie, no więc laska twierdzi, że się zdenerwowała i jej nie wyszło. No ale skoro wszystkiego można się nauczyć (tak twierdzi Pani M.), to ona ma nowego nauczyciela śpiewu i dalej będzie próbować.

Tragedia, sama się zastanawiam czy nie zacząć śpiewać, w końcu głosy mamy podobne, a ja zawsze o tym marzyłam :wink:

Podziwiam jednak pannę za siłę psychiczną, bo ja po takim występie nie pokazałabym się prasie, i z pewnością chodziłabym kanałami. Nie ma to jak odwaga.

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 19 wrz 2005, 12:06

w końcu zona Wiśniewskiego!
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 19 wrz 2005, 23:16

:lol: :lol: :lol:

ale się wkręcacie dziewczyny...a o to właśnie tym od show biznesu chodzi....bez takich emocji nie sprzedaliby towaru jakimi są Wiśniewscy...a tu chodzi tylko o kasę ... dla bardzo wielu ludzi. Mandaryna na pewno wie , że nie potrafi śpiewać ale kase lubi ..a , że nie jest astronautą , piekarzem, kierowcą rajdowym..to zrobiła to co mogła zrobić jedynego..wykorzystać sukces Michała.. :) oczywiście z pomocą sztabu ludzi tym zainteresowanych.
Zrobiła to perfekcyjnie a wy jesteści tego dowodem..bo jak długo będą o nich mówic ..tu ukłon do valentiny, za trafne spostrzeżenie ..tak długo oni będą mieli z tego kasę ...
A pieniądze nie śmierdzą szczególnie tak zarobione .....

Myślę, że Mandaryna leżąc w wannie pełnej koziego mleka, jedząc kawior popijany szampanem, smieje się z tych wszystkich komentarzy, które są w gazetach. :wink: :lol:

A łzy po koncercie też można WYREŻYSEROWAĆ ...
Brawo dla tej Pani i dla tego Pana ...

Bo to jest tak jak z tymi zdjęciami lasek, które wklejacie ...wszystkie one są rasowane. Do tego stopnia, że większość z Was mogłaby być gwiazdami z okładek...ale co z tego ....wszyscy chca widzieć te podrasowane, a skoro chcą to to dostają. Żeby przebić się do tego Matrixa trzeba zrobić coś wyjątkowego....i potem wykorzystać szanse lub czasami swoje 5 minut.

Wiśniescy robią to perfekcyjnie... :wink: :lol:

ps. ja nigdy nie słuchałem z własnej woli nagrań Ich Troje ani Mandaryny...bo dla mnie to tandeta i kicz..

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 20 wrz 2005, 10:36

Wyjątkowo trafna wypowiedz... :D
Brawo dla tego Pana. :D

Awatar użytkownika
gosia29
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: gosia29 » 20 wrz 2005, 12:39

Jak to mawia moja mama to nawet krowę jak się odpowiednio podrasuje mozna na okładki wlepić :) a co do śpiewu... ludzie o co tyle szumu przeciez Mandaryna nigdy nie umiała spiewac nawet jak był ten show reality to juz była próbka jej wokalu i raczej nic w temacie się nie zmieniło... ale niech się uczy dziewczyna w koncu cos trzeba robić między solarium kosmetyczka i fryzjerem a zakupami no nie?;)

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 20 wrz 2005, 15:38

bbpp77 pisze:Wyjątkowo trafna wypowiedz... :D
Brawo dla tego Pana. :D
...to żadna nowość :wink: ...ten Pan ma zawsze trafne wypowiedzi... 8)
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 20 wrz 2005, 16:26

Wiem :D zauważyłam. Ma tu nawet swoje sympatie i antypatie.. tez zauwazyłam... :)

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 20 wrz 2005, 17:16

No dzięki dziewczyny :oops: myślałem , że mnie nie lubicie :cry: a tu taka miła niespodzianka :) .....muszę to pokaza Kate ....niech będzie trochę zazdrosna 8) .

bbpp77 jak wiesz coś o moich sympatiach to wal na pm. :lol: :wink:

val a ty nie zalewaj bo się czerwienię i będę Cię nazywał zalewajka :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”