:lol: :lol: :lol:
ale się wkręcacie dziewczyny...a o to właśnie tym od show biznesu chodzi....bez takich emocji nie sprzedaliby towaru jakimi są Wiśniewscy...a tu chodzi tylko o kasę ... dla bardzo wielu ludzi. Mandaryna na pewno wie , że nie potrafi śpiewać ale kase lubi ..a , że nie jest astronautą , piekarzem, kierowcą rajdowym..to zrobiła to co mogła zrobić jedynego..wykorzystać sukces Michała.. :) oczywiście z pomocą sztabu ludzi tym zainteresowanych.
Zrobiła to perfekcyjnie a wy jesteści tego dowodem..bo jak długo będą o nich mówic ..tu ukłon do valentiny, za trafne spostrzeżenie ..tak długo oni będą mieli z tego kasę ...
A pieniądze nie śmierdzą szczególnie tak zarobione .....
Myślę, że Mandaryna leżąc w wannie pełnej koziego mleka, jedząc kawior popijany szampanem, smieje się z tych wszystkich komentarzy, które są w gazetach.

:lol:
A łzy po koncercie też można WYREŻYSEROWAĆ ...
Brawo dla tej Pani i dla tego Pana ...
Bo to jest tak jak z tymi zdjęciami lasek, które wklejacie ...wszystkie one są rasowane. Do tego stopnia, że większość z Was mogłaby być gwiazdami z okładek...ale co z tego ....wszyscy chca widzieć te podrasowane, a skoro chcą to to dostają. Żeby przebić się do tego Matrixa trzeba zrobić coś wyjątkowego....i potem wykorzystać szanse lub czasami swoje 5 minut.
Wiśniescy robią to perfekcyjnie...

:lol:
ps. ja nigdy nie słuchałem z własnej woli nagrań Ich Troje ani Mandaryny...bo dla mnie to tandeta i kicz..