Justyna Steczkowska

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
agnes78
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: agnes78 » 01 paź 2007, 13:01

turek.mg pisze:piersi ma robione reszty raczej nie
Zgadzam się osobiście czytałam z nią wywiad,twierdziła że urosły jej w ciąży i tak pozostały :roll: Ciekawe jakoś wszystkie kobiety marudza na piersi po ciąży,a ja tak los sowicie obdarzył :badgrin:

Ale zna się te bajki ;)

Awatar użytkownika
kik@
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: kik@ » 01 paź 2007, 18:16

cycyki tez mi sie wydaje ze robila...ale nos to jestem pewna na 99% :p ... z tego jak na nią patrze
bo to jest tak....ze co innego jak ludzik po operacji nosa patrzy na daną osobę ;)
u mnie wielu znajomych nie zajarzyło ze likwidowałam garbaty nos...dlatego ja widze te detale, które się u steczkowskiej zmieniły...bo tez sie jej nosowi niegdys przygaldałam (jako ze sama miala garbaty)...i takie juz moje zboczenie

a to ze ma tak czy tak zoperowany ten nos to juz inna bajka...ja widze roznice...i to na plus

niektorzy wyobrazają sobie, ze jak juz operowac nos to przykleic całkiem inny...i zeby roznice bylo widac na kilometr...nos najlepiej zeby byl hollywodzki /malutki, zadarty lekko i łukowaty/....ale kazdy ma inne wymagania, wyobrazenia wzgledem operowanej czesci ciała ;)...i nie kazdy chce duzych zmian...zauwazalnych dla otoczenia...zmiany mogę byc czasami subtelne...ale mimo wszystko pomagają w poprawie wygladu i co najwazniejsze w samoocenie pacjenta ;) (jezeli jest zadowolony z efektow op.)

ale ten 1% mogę się mylic :p ;)
kika -> 08.2005/07.2006 op. noska - dr Latkowski 8-)

NIE MODERUJE JUZ FORUM od 02.12.07

Awatar użytkownika
wictory
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: wictory » 01 paź 2007, 20:01

A ja ostatnio oglądałam jej występ w tv, było ujęcie z profilu i garbek na nosie nadal był. Nie wiem tylko z kiedy ten występ był ale z nową fryzurą- czyli musiało być niedawno. Moim zdaniem nosa chyba jednak nie ruszała, a piersi i owszem.
Dr. Skupin 17 marca 2008 - HP 300cc

Awatar użytkownika
mika36
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: mika36 » 02 paź 2007, 14:55

Mi się wydaje, że jednak zoperowała nosek, tylko bardzo subtelnie. Trochę zmniejszył się jej garbek - kiedyś miała normalnie "klamkę". I jeszcze chyba trochę został zwęzony.

Awatar użytkownika
AGNESS
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: AGNESS » 02 paź 2007, 21:23

ja tam nie widze u niej zadnej zmiany nosa ,dalej ma tą klame
ale cycki to robiła na bank.
5 11 .07 dr Brzuchański 375cc okrągłe pod gruczoł uwielbiam moją lewą pierś:)
poprawka prawej piersi 28 .05 2009 juz po :) niestety nic nie zmieniła :(

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 02 paź 2007, 22:52

Jak dla mnie to ona ma ladna figure to fakt ale z twarzy absolutnei brzydka.
7.09.07 --> To by³ mój dzien :)

*75C*

j.bella
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: j.bella » 03 paź 2007, 09:17

a moim zdaniem zmiana w jej wygladzie jest spowodowana inna fryzura, makijazem, sposobem ubierania sie... jakas taka bardziej kobieca sie zrobila. a co do nosa- moim zdaniem nic nie bylo ruszane. a dziwie sie, bo jest to chyba jedyna felerna czesc jej wizerunku. ja na jej miejscu bym poprawila.

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 03 paź 2007, 13:37

mika36 pisze:Mi się wydaje, że jednak zoperowała nosek, tylko bardzo subtelnie. Trochę zmniejszył się jej garbek - kiedyś miała normalnie "klamkę". I jeszcze chyba trochę został zwęzony.
zgadzam sie ;)

Uwazam, ze cycki robione na 100% 8-)

Wiele osob robi, ale tylko nieliczni sie przyznaja :?
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

j.bella
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: j.bella » 03 paź 2007, 15:18

wydaje mi sie ze gdyby juz miala poddac sie operacji, to zrobilaby sobie naprawde ladny nosek... nie malutki czy zadarty, ale chociaz mniejszy... podobno operacja konczy sie sukcesem gdy operowana czesc ciala zmienia sie, ale nikt nie dostrzga roznicy dzieki lepszemu dopasowaniu tej czesci do reszty, czy jakos tak...ale u niej mi nadal zawadza ten nos...ale to moze dlatego ze jestem przewrazliwiona na punkcie nosow.

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 03 paź 2007, 15:54

kik@ pisze:trzeba zwrócic uwage, ze tu tylko nie o wygald chodzi ale o jej głos...i moze zbyt radykalna zmiana niosłaby ryzyko zmiany tego głosu :roll: albo raczej "wokalno-technicznych" mozliwosci ... byc moze...nie wiem ...
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”