czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 29 sty 2008, 21:37

ja też się rozwiodłam i po 2 latach samotności związałam się na nowo ale coraz częściej wracam wspomnieniami do tych dwóch lat samptności :roll: sama już nie wiem co lepsze...
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 29 sty 2008, 21:55

groszek,samotnosc nie jest lepsza. Owszem,nie ma kto zranic,nie ma ryzyka bycia zdradzonym,porzuconym ale jest ryzyko inne,tak samej bez nikogo,chyba nie warto... :?
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 29 sty 2008, 23:14

Ja nie umiem być sama chyba :(
Chociaz teraz nie czuje sie z tym nie najgorzej, sadze jednak ze na dłuższa metę tak nie będę potrafila. Juz teraz mi smutno jak spoglądam na zakochane pary :( Nie chodzi tutaj o zazdrość, ale o zwykłą potrzebę bliskości... :(

Awatar użytkownika
vitez
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: vitez » 31 sty 2008, 01:28

ariela pisze: Ja mialam podobno sytuacje po 1,5roku bycia razem usłyszlam mega niespodziewanie:"juz Cie chyba nie kocham" był to dla mnie mega szok bo wogle sie tego nie spodziewalam.
A ja to usłyszałem (tylko bez "chyba" ) po 4 latach (równo)...
Poszła sobie do innego, w poszukiwaniu namiętności.

"Co nas nie zabije to nas wzmocni"... a życie toczy się dalej... choć ciężko ale niech się toczy.

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 31 sty 2008, 21:19

Dziś koleżanka postawiła mi tarota- wyszło mi, że już się nie zejdę z moim ex, on wyjedzie daleko (pewnie do UK), a ja będę miała wielu mężczyzn w swoim życiu :| Średnia perspektywa- wolałabym jednego, ale tego właściwego :(

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 31 sty 2008, 21:26

virriel nie załamuj mnie, ciotka siadaj lepiej do sesji a nie po tarotach sie szwędasz oh(w1
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 31 sty 2008, 21:39

No to ja mam 2w1.
Jestem w zwiazku ale tak jakbym byla sama.
Tak to jest jak sie zona zolnierza zostaje ;)
Ostatnie dwa lata to ja mojego misia tylko z 3 miesiace mialam.
Wychodze zostawiajac pusty dom i wracam do pustego. Nikt mi nie powie, zebym uwazala na siebie jak wychodze - i nikt nie pocaluje jak wracam styrana do domku.
Uwielbiam jak jest w domu, sama obecnosci mi wystarczy - nie musi mnie za lapke trzymac. Wystarczy, ze jest w pokoju obok - a ja bede miala swiadomosc, ze w kazdej chwili moge pojsc i wgramolic sie mu na kolana :)
Mawiaja, ze do wszystkiego sie mozna przyzwyczaic.
Czy ja wiem?
Raczej mozna sie temu poddac i przyjmowac wszystko z pokora. Ale do przyzwyczajenia to daleko ;)

Ja czasami tez sobie stawiam tarot http://tarot.onet.pl/. Mozna zobaczyc tak z przymruzeniem oka... aczkolwiek u mnie sie sprawdza.. albo ja naginam do niego rzeczywistosc hehe.
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 31 sty 2008, 22:52

vivrriel, jestes pewna ze nie chcesz mu wybaczyc? nie bedziesz potem żałowac? choc moze po powrocie tez bys załowała ale tego nie wiemy...

swoja droga,dalej sie stara i chce wrocic?

Zycze Ci powodzenia oh(s1
7.09.07 --> To by³ mój dzien :)

*75C*

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 31 sty 2008, 22:55

ja sie boje tarota :evil:
fajny cytat znalazlam podczas przegladania... bardzo pasuje do tej sytuacji:

[glow=violet]Czekanie sprawia ból. Zapomnienie sprawia ból. Lecz nie móc podjąć żadnej decyzji jest najdotkliwszym cierpieniem. Paulo Coelho[/glow]

Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód. Paulo Coelho
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 02 lut 2008, 13:47

virriel, wiem jak to jest, napewno jest ci przykro i smutno po rozstaniu, ale jestes jeszcze taka młodziutka, daj spokój z wróżbami i ciesz się życim i młodością, znam ciebie z forum nie od dziś i wiem, ze masz jeszcze w życiu wiele planów i wiele do zrealizowania, a miłość sama przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie, zobaczysz ;)
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”