gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
agma27
- Aktywna Beauty

-
Kontakt:
ja mam dzis podly nastroj.Moj mi wczoraj zrobil dym o forum,po pierwsze,bo uslyszal ze chce wstawic fotki-powiedzial ze sie na to nie zgadza bo to prywatna sprawa-ale ogladanie cycuchow do tej pory mu nie przeszkadzalo.no i ze jak moge o wszystkim rozmawiac z kims kogo nie znam.jaka ja glupia , zawsze jestem szczera bardzo do bolu,a pozniej na tym cierpe,a jak mi kazdy mowi ze facet nie musi wszystkiego wiedziec to twierdze ze to nie jest zwiazek tylko falszywa bajka.wiec mam dola nie rozmawiamy i caly czas mi teraz siedzi i patrzy co robie na kompie-teraz spi.
-
Samanthii
- TOP Beauty

virriel pisze:A ja jestem u Mamy w Berlinie dopiero kilka dni, ale juz mam dosc tych Niemiec, a konkretnie Niemcow :| Najbardziej mnie denerwuje to, ze wiekszosc z nich ma Polakow za cos gorszego... ... nie wiem na czym oni opieraja te swoje przedziwne przekonania. Dosyc tez mam ogladania w metrze ich wiecznie naburmuszonych min

Ech... Malo swiateczny nastroj mam dzis

Nie sie ma co przejmowac , Virriel

... ...ja na takich zawsze lalam cienkim sikiem...!!!
...na pocieszenie powiem, ze malo ktory kraj przepada za Niemcami
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ahaha2.gif - nie tylko Polacy uwazaja ich za XXX
.. wiec cos w tym musi byc, prawda... ?
...a ja wlasnie wrocilam z Polski ...
Bylo baaardzo fajnie
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/rock.gif - w koncu mialam takie prawdziwe Swieta Bozego Narodzenia - rybka ,makowiec ,pierogi ,itd.itp.
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1700.gif
jednym slowem pozadna Wigilia - mnoswto gosci i prezentow... !
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1440.gif
...nawet na pasterke poszlam... :|
- a w przyszlym roku bede musiala znowu indyka zajadac w Swieta...
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... zyczek.gif
-
misialeczek24
- Przyjaciel Beauty

autor: misialeczek24 » 26 gru 2007, 19:18
Samanthii, ale ci fajnie...ja musialam indyka zajadac w swieta
po za tym takie swieta tu to nie swieta w pl jest jednak zupelnie inaczej :| ale co tam juz po swietach i przezylam jakos wiec bez marudzenia
agma27, nie ma co sie zloscic zwlaszcza w swieta

•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)

-
fondle
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
agma27, hehee faceci to tacy obłudni są ... mi moj mowi ze jestem smieszna z tym swoim forum ale nie krytykuje cale szczescie...co do fotek w galerii to jeszcze nie mowilam ze bede chciala wstawic no ale chyba sie domysla bo razem ogladalismy fotki innych... nie kłoćcie sie i nie złoscie na siebie bo to takie smutne... nie martw sie jutro sie pogodzicie i wszystko bedzie grało... a swoją drogą to on taki zazdrosny a raczej zaborczy jest???
-
viriel
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
A ja bylam sobie dzisiaj na wystawie Salvadora Dali- bilet kosztowal 11 euro, a szatnia 50 centow. Wszyscy Niemcy nie raczyli sie pofatygowac i wydac tego majatku woleli chodzic z kurtkami w reku... O dlubaniu w nosie i dzwoniacych komorkach to juz nawet nie wspomne...

A to niby jedna z najelegantszych ulic Berlina... Dziadostwo na kazdym kroku
Nie moglabym tu mieszkac- juz po kilku dniach czuje sie tu nieszczesliwa

Zal mi mojej mamy, ale ona sie juz do tego wszystkiego przyzwyczaila...

-
agma27
- Aktywna Beauty

-
Kontakt:
wiecie co postawilam sie w jego sytuacji i fakt-ja bym sie wsciekla ogromnie gdybym sie dowiedziala,ze on pisze cos o naszym zwiazku gdzies tam w necie.Troche ma racji,jest ok teraz,ale nie chce abym zbyt dlugo przesiadywala na forum

-
misialeczek24
- Przyjaciel Beauty

autor: misialeczek24 » 27 gru 2007, 18:59
moj maz tez mial dosc tego ze siedze tyle na forum ale wkoncu chyba zrozumial

ale co do moich fotek po op to nie widzial problemu sam ze mna oladal fotki na forum wiec uznal to za normalne
a u mnie dzis leje

:| porazka
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)

-
ewelina
- Miłośniczka Beauty

a nie lepiej byc troche bardziej tajemnicza, skryta ze swoimi sprawami, upodobaniami, tym co czytamy czy ogladamy?
niektore kobiety sa jak otwarta ksiazka a troche tajemniczosci doda tylko sexapilu...
takie obnazanie sie z kazdej pierdoly przed facetem jest zenujace. to tak jak podkladanie komus pod nos naszych wlasnych listow czy codziennego pamietnika.
oczywiscie spodziewam sie wrzawy ale prosze pamietac zlosc pieknosci szkodzi

Love em, my sweet 325CC made my life complete!
-
misialeczek24
- Przyjaciel Beauty

autor: misialeczek24 » 27 gru 2007, 23:13
ewelina, masz racje przeciez nasi panowie nie musza o wszystkim wiedziec

mi moj nie zaglada do kompa a ja jemu bo tez i po co

-
ewelina
- Miłośniczka Beauty

otoz to troche prywatnosci drogie panie, nie badzcie takie "oczywiste",
taka otwartosc jest zbyt mdla.
znam kobiety ktore maja osobna lazienke, ja az tak daleko sie nie posowam ale mysle ze takie zachowanie tylko dodaje pikanterii i zapobiega nudzie w zwiazku, po co faceci maja wszedzie widziec nasze golarki, walki i tampony....
Love em, my sweet 325CC made my life complete!