Najglupsza rzecz jaka zrobilas po %

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

hania
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: hania » 23 cze 2005, 10:18

...oj, tego jednego razu to do końca życia nie zapomnę...poprawiny u mojej siostry, pierwsze "kroki" znajomości z moim mężczyzną, a tu taka plama...do domu zaniósł mnie osobiście, a że najsilniejszy nie był to ikilka razy wylądowaliśmy w ...rowie :oops: ...na drugi dzień myślałam , że mam wysypkę poalkoholową...a to tylko pokrzywy były :lol: ale wstyd!

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 23 cze 2005, 15:19

co do krowki i wieku to ja na starym forum juz bylam w wieku 15 lat teraz mam 21 wiec troche sie juz siedzi w tym temacie
:wink:
ja przypominam sobie tylko ze jak popilismy to tanczylismy na stole malutenkim i robilismy konkurs ile osob sie zmiesci ,w pore przyszedl barman i nas uprzedzil ze inaczej nas wyprosi,moze i to dobrze bo jescze bysmy mu stolik rozwalili :roll:

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 23 cze 2005, 15:27

Pati przypomnialas mi! Pierwsze miesiace znajomosci z moim facetem impreza na pierwszym wspolnym wyjezdzie ja oczywiscie chcialam szczuplo wygladac, malo jadlam za to popilam! Chyba wiecie co bylo dalej!
On w garniturze.. co za obciach! Myslalam ze mnie zostawi!

a druga sytuacja to, tylko ja pilam a moj facet prowadzil! chcialam wysiadac z auta a tu nagle patrze i mam chodnik przy twarzy! Bardzo niespodziewanie tego dnia tracilam pion! :shock:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
Basia1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Basia1 » 23 cze 2005, 15:35

Ktoś oglądał kiedyż film "Randka z nieznajomą" z Kim Basinger i Brucem Willisem?
To ja czasami się tak zachowuje po alkoholu. Kompletnie nie panuje nad tym co robie, mam milion szalonych pomysłów. :roll:

Najgorsze w tym jest to że nie mogę następnego dnia spojrzeć nikimu w oczy ze wstydu :oops:
10 kwietnia 2006 - zmniejszenie piersi

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 23 cze 2005, 15:39

Basiu doskonale to rozumiem! Tez mam problem by potem sie pokazac publicznie! Szczegolnie jak jest sie dosc charakterystycznym jak ja i szaleje sie na monciaku w Sopocie :roll: 8)
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
Basia1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Basia1 » 23 cze 2005, 15:48

HI,hi. Monisia po nocmym szaleństwie, mam wrażenie że wszyscy pokazuje mnie sobie palcem na wzajem, mówiac że to ta pijaczka i wariatka :oops: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 23 cze 2005, 22:33

Dziewczyny, trochę mi lżej na duszy bo myslałam, że tylko ze mnie taka wariatka - na pijaczka :oops:
Ale i tak na razie http://www.kamilo.net/forum/images/uplo ... powiem.gif
Może opowiem cos jak się jeszcze troszkę lepiej poznamy, a jest co
Ale może to przyhttp://www.kamilo.net/forum/images/uplo ... piwko2.gif
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: megi » 24 cze 2005, 21:21

a ja nie piję a używek nigdy nie chciałam..i nie toleruję ich u innych ludzi..chłopak który robi jakieś takie rzeczy lub nawet pali papierosy nie ma u mnie szans
przed http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=530" onclick="window.open(this.href);return false;

1 dzień po - dr Kasprzyk, 06.06.2013 anatomiczne Silmed Natural - 410XH
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=380" onclick="window.open(this.href);return false;

7 miesięcy http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 72#p809172" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Basia1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Basia1 » 24 cze 2005, 21:36

Kidyś pamiętam jak spiliśmy ze znajomymi się na nartach we Włoszech ich miejscowym specjałem Bombardino i tańczyliśmy w butach narciarskich na stole :roll: Za naszym "pięknym" przykładem poszła cała karczma i była całkiem fajna imprezka :lol:

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 25 cze 2005, 13:46

Oj Basiu
Ja nie raz tańczyłam w butach narciarskich na barze :D właśnie we Włoszech, ale próbowaliśmy wtedy takie wódeczki z owockami. Nie pamiętam jak to się nazywa, ale w kieliszku do wódki, słodka wódeczka czy likier + owocek na wykałaczce.
Jak wróciłam do hotelu to w pomponie czapki miałam wbitych 50-kilka wykałaczek :oops: . Oczywiście nie wszystkie były moje, ale biorąc pod uwagę, że piliśmy w czwórkę (ja + 3 facetów) to o czymś to świadczy, no i nie od razu wpadliśmy na pomysł z tymi wyk. :wink:
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”