czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Mia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mia » 08 sie 2006, 21:09

Samanthii pisze:(a te cipy ,co moje resztki wziely - dawno juz za nie zaplacily !!! :twisted: :twisted: :twisted: :wink: )
Sam! co to znaczy :?: jakaś zemsta zza grobu? :wink:

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 08 sie 2006, 21:32

Clouver...ten psychopata ...to jakis oblakaniec ktory wyssie z Ciebie wszystkie sily....jak czlowiek moze az tak gleboko utknac w czyms tak niszczacym i ponizajacym....i jest tyle rzeczy ktore wiaza Ci rece....i tak ciezko to znosic...czy masz jakis plan Kochana???!!! Moje krwawiace serducho(w drodze do uleczenia) rozumie Cie jak najbardziej....
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
Mia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mia » 08 sie 2006, 21:45

ghost - w swoim poscie podmień imię na swoje i pomyśl o sobie też :!: :wink:

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 08 sie 2006, 21:50

Aj... ja wiem Mijeczko i powoli zaczynam widziec (przejrzalam) jak wiele spraw koloryzowalam i mialam mega wielkie rozowe okulary :( Bastard!
Nie znosze go i super ze nie ma go w domu...moge spedzic czas tez z Wami :wink:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
Mia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mia » 08 sie 2006, 22:05

zostaw już tego dupka (to chyba najłagodniejsze określenie :roll: ), pomyśl o sobie, swoim nowym życiu i nowym możliwościach... idż na te studia, poznaj nowych ludzi, ja tez dziś zapisłam się na podyplomowe PR :D

Awatar użytkownika
Magia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Magia » 08 sie 2006, 22:06

Tak trzymaj Ghostdog! :) Pokaż burakowi gdzie jego miejsce. Najważniejsze, że się nie załamujesz i ustalasz swoje warunki. Płacząc po kątach i chodząc ze zbolałą miną dałabyś mu podwójną satysfakcję. Mówię Ci, jeszcze będzie tego gorzko żałował :!: i błagał Cię o wybaczenie. Teraz wydaje mu się że wygrał los na loterii ze swoją lodzią ale obudzi się za chwilę z ręką w nocniku bo dojdzie do niego co stracił ale wtedy będzie już za późno. Zasłużył sobie żeby ta blacharka kopnęła go w d... :D

Clouver, czy próbowałaś kogoś poprosić o pomoc? Jeżeli ten faszysta tak Ciebie traktuje to wyobrażam sobie, że także nie pozwoli Tobie odejść. Może na początek poszłabyś do psychologa, który pozwoliłby Tobie poukładać się i zastanowić co dla Ciebie jest najważniejsze co ważne a co pilne. Żyjąc tak tyle lat zostałaś zaszczuta i stłamszona przez bydlaka. Ktoś z zewnątrz pomoże spojrzeć Tobie na to wszystko obiektywnie.
W gre wchodzi też kwestia dzieci, na pewno próbując odejść od niego (jeżeli oczywiście myślałaś kiedyś o tym) będzie używał całej swojej władzy i pieniędzy aby pozbawić Cię możliwości opieki nad nimi (patrz Anna Samosionek). Najważniejsze jest to, że określiłaś już problem. Dalej musisz zastanowić się co chcesz zrobić. Na pewno znajdziesz oparcie w swojej rodzinie i możesz też liczyć na nas. Prawda dziewczyny :)

Awatar użytkownika
kabar
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kabar » 08 sie 2006, 22:11

Clouver on Cie wyniszczy,wytrzymasz tak pewnie jeszcze troche a potem to juz koniec.Zle Cie traktuje,rozmawials moze z nim o tym?
a tak na marginesie uciekaj od niego czym predzej!!

Ghostciku ciesze sie ze u Ciebie idzie wszystko do przodu!!pomalu bedziesz wracala do "zywych" :)

a u mnie jest dobrze juz.najlepsze u mojego faceta jest to ze zaraz po klotni jak sie juz pogodzimy to on potrafi planowac nam wyjazdy,sylwestra itd. hahah
tutaj z jednej strony gada tak,a z drugiej inaczej,och ci faceci :roll: :lol:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 08 sie 2006, 22:14

Mia pisze:
Samanthii pisze:(a te cipy ,co moje resztki wziely - dawno juz za nie zaplacily !!! :twisted: :twisted: :twisted: :wink: )
Sam! co to znaczy :?: jakaś zemsta zza grobu? :wink:

reflexion aaaaaaaa kiedy umarlam ?! :lol: :wink:

(dwie suczki wziely sie za moich dwoch ex. Jedna ,jak juz z moim chlopakiem prawie zerwalam a druga w trakcie - jak wyjechalam sobie na wakacje :?
Obydwie daly dupy i nic tym nie osiagnely - bo ci faceci, potraktowali ich jak szmaty......... A wiadomo ,byly facet zrobi dla Ciebie wszystko - zeby Cie odzyskac (zwlaszcza jak popelni taaaki blad :) ),wiec troche sie wyzylam http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/haha.gif
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /zabic.gif

Awatar użytkownika
Mia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mia » 08 sie 2006, 22:18

Sam - ten grób to oczywiście metafora Twoich zakończonych zwązków...

dobrze że dałaś popalić tym hienom (bo jak je inaczej nazwać :roll: )

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 08 sie 2006, 22:27

wiem, wiem ,ze metafora - :lol: :wink:

teraz nie mam problemu z Hienami - bo ciagle strasze meza moja tesciowa - a on boi sie mamusi jak wlasnej zony !!! :lol:
(odkad sie hajtnelam zaznaje duchowego spokoju ) http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1275.gif
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1401.gif

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”