Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 25 kwie 2008, 12:56

Samanthii pisze:KTO ???
chlopak z dziewczyna ;) laske nawet znam z widzenia...dziewczyna moja imienniczka kasia ;) mieszka w okolicach sp13 ;) a chlopak z zawarcia Tomek ;) przemili ludzie :-D
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 25 kwie 2008, 13:46

misialeczek24, juz myslalam kotek,ze sie okaze ze chodzisz do tego co ja,bo ja tez do polskiego w samym centrum jak masz lindla przy Henry St, jest to centrum St. Moll Mall czy jakos tak i tam maja niesamowite...zreszta kumplujemy sie,ale lozka bajka,maja nowosc i jak zawsze chodze po 10minut tak na tym 10 to max i wychodze brazowa jak nigdy.
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 25 kwie 2008, 17:43

kur** a czemu ja tu nie mam polskiego solarium??? ale macie super laski!!! w ogole to mam zamiar zacząc chodzic i cwiczyc od maja.. to bedzie ponad 3 mies. po operacji.. mozna juz????

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 25 kwie 2008, 20:48

sylwiach, slyszalam o tym co mowisz dzis nawet obok przechodzilam ;) ale nie mialam czasu zajrzec nastepnym razem moze ;) kolezanka mi z pracy mowila ze sa mocne lozka tam ze sie strasznie spalila...
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 26 kwie 2008, 05:18

Laseczki ja tez nie mam PL solarium :x moze sama otworze hihihi...
W Dublinie bede rano o 8ej w piatek 2 maja a wylatujemy o 7 w poniedzialek 5tego...niespodzianka gdzie sie zatrzymamy bo nie wiem :roll:
Misia te micro rings to takie mini obraczki z pasemkami wlosow- i co najwazniejsze nie na klej :-D wiec nie niszczy wloskow :-) ...a ze ja bardzo chce te wloski zrobic to posiedze u laski 2h...chyba ze sie nie odezwie to zrobie w PL ;)

Otarlam sie dzis o celebrity u nas w klubie oh(w1 oh(t1 ...byli kolesie z Woo Tang Clanu ze Stanow i jeden nawijal mi makaron na uszy(czyli komplementowal itp) a ja mu na to utarte formulki bo takich kolesi zawsze sie trafi(nie to zebym nie byla skromna hehhehe ;) ) a dopiero po fakcie moj Mis mowil ze ci kolesie z Woo Tamg Clanu byli u nas na VIPACH...oj bym sobie przynajmniej fotke strzelila ;) :roll:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 26 kwie 2008, 13:23

Wu-Tang Clan....pisalam nad ranem i chochlik bledny sie wkradl :badgrin:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 26 kwie 2008, 18:14

ghostdog, no no niezle... moj misio ich lubi... nawet bardzo.. z resztą on lubi wszystko co niegrzeczne i luntrusowskie hehe... a wiesz moze to i by nie byl zly pomysl zeby PL solarium otworzyc hehe....

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 26 kwie 2008, 19:07

Tia...moj Mis taaaaki sam.. :roll:
Ale jestem wsciekla i na siebie i na moje ciastko :evil:
Poszlam z Piesiem na lake a tam go maly karakan na 1cm lapkach chcial ugryzc...a ze nie doskoczyl do szyji to zlapal za gorna czesc lapy(psi biceps ;) ) i mi psinka kuleje bo ma 2 slady zabkow ale nie leciala krew i nie ma ranki...no i ja biegnac i lapiac psy by sie nie gryzly machnelam torba papierowa z ciastkiem kremowym...a dwa pedzie wlascicile tego drugiego psa nawet swojego zlapac nie umieli :evil: bo bez szelek czy obrozy :evil: debile....no a ciastko rozsmarowane po pudelku....a ja gruba JESTEM :cry: a i tak chcialam je wpiericzyc...juz nie mam do siebie czasami sil...odchudzam sie 3 dni a na 4 widze ze waga sie nie rusza i lece po ciacho :badgrin: :evil: ...i tak w kolko i mi sie z dzinsow sadelko wylewa :doubt: :oops:
Jutro wskocze na diete owocowa i chyba bede na niej forever :badgrin:
A tu metoda micro rings przedluzania wlosow...z tej firmy skorzystam bo laska z dublina wciaz milczy :| http://www.4great-hair.com/info_pages.php?pages_id=8 oraz http://www.4great-hair.com/info_pages.php?pages_id=8
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 26 kwie 2008, 19:43

ghostdog, :roll: ja nie wiem z czego ty chcesz sie odchudzac ale to szczegol :roll:
ghostdog pisze:Wu-Tang Clan
:?: :oops:
a ja wczoraj pobalowalam ;) ale dzis zyje kaca nie ma cale szczescie ;) tylko padnieta jestem bo rano musialam wstac do pracy,ale cale szczescie juz po :-D polezalam w wannie a teraz ide do lozka odespac nocke ;)
buziaki!
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 26 kwie 2008, 19:46

a tak ,mialam kiedys te micro rings... jak dla mnie okazalo sie gównem za przeproszeniem.. zsuwaly mi sie z moich wlosow i wychodzilo jakies 10 dziennie.. mam nadzieje ze tobie sie tak nie bedzie dzialo....
i biedny ten twoj piesio.... dobrze ze nic powaznego mu sie nie stalo...
a co do diety to ty lepiej nic mi nie mow....

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”