Gdy nie pomyślało się o antykoncepcji....

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 18 lip 2005, 14:49

są ludzie i półmózgi... coż... powinni eliminować a nie skrobać w takich przypadkach :evil:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 21 lip 2005, 23:01

ja jestem za aborcją! dodam jeszcze,ze tabletki antykoncepcyjne powinny byc za darmo- niektorych poprostu na nie nie stac i ot są takie przypadki moirderstw dzieci itp.

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 21 lip 2005, 23:13

kasiaczek_78 pisze:ja jestem za aborcją! dodam jeszcze,ze tabletki antykoncepcyjne powinny byc za darmo- niektorych poprostu na nie nie stac i ot są takie przypadki moirderstw dzieci itp.
To raczej nie z powodu biedy, bo na flachę i papierochy mają :? tylko z powodu kościoła, który uważa to za grzech i z powodu niewiedzy.

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 22 lip 2005, 09:42

Ja uwazam ze w pewnych sytuacjach powinno sie uniemozliwic kobietom ponownego zajscia w ciaze. rzeciez sa na to pewne sposoby.
U nas po osiedlu spaceruje sobie po smietnikach pewna parka.Mloda dziewczyna i chlopak. Ona dosc mocno uposledzona, on tez jakis dewiant seksualny( wspolzyl ze swoja matka, dusil dzieci w domu dziecka itp.)Kiedy ponad rok temu zobaczylam ta laske w ciazy, to sie zalamalam, ale wczoraj patrze, a oni z wozkiem po smietnikach buszuja a ona znowu w ciazy! I co z takich dzieci bedzie?szkoda mi ich, bo rodzice ulomni a dzieci czemu winne?a czy szpital przy 1 porodzie nie widzial stanu psychicznego tej laski?krew mnie zalewa jak takie przypadki widze.A niektore kobiety latami czekaja zeby zajsc w ciaze lub adoptowac dziecko.... szkoda gadac

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 22 lip 2005, 15:16

sugar jesli chodzi o patologię to taką matkę powinno sie wykastrowac ,bo tyko krzywde dziecku robi wydając je na swiat i wychowując w takim srodowisku :(

Awatar użytkownika
joanna2828
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: joanna2828 » 22 lip 2005, 22:31

Fakt. Nie rozumiem dlaczego ludziom upośledzonym pozwala sie na to żeby robili pełno dzieci, są takie przypadki, nikt tego nie kontroluje i nie działa w takich przypadkach. Ci ludzie są niepełnosprawni umysłowo i nie wolno ich winić, ale są zdrowi, którzy powinni sie tym zająć. Np. kastracja czy to kobiet czy mężczyzn, bo przecież tacy ludzie nie kontrolują swoich popędów. Ale niestety kościół na to nigdy by nie pozwolił i koło się zamyka.

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 23 lip 2005, 13:39

no i dlatego zawsze bedzie bieda, pijnstwo,patologia -fe

Jasmin
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Jasmin » 02 sie 2005, 17:23

to ja moze troche inne spojrzenie na ten temat.
Dziewczyny pomozcie-wyskoczyla mi na piatek super impreza-basenowa-basen, lampiony, pochodnie, plywajace drinki itp. a ja mam wlasnie dostac miesiaczke :cry: :roll:
Co zrobic, zeby ja troszke przesunac???? NIe biore tabletek antykoncepcyjnych i w tym problem-moze slyszalyscie o jakiejs metodzie na chwilowe przesuniecie okresu

Moja ginekolog na wakacjech i nie odbiera komorki-wiec zostalysie mi tylko WY :P :P :P

Bede bardzo wdzieczne za kazda porade :D

Awatar użytkownika
Metaxa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Metaxa » 02 sie 2005, 17:41

W miescie gdzie mieszkam jest taka para ekhm... mieli już kilkoro dzieci, wszystkie im odebrano. A tej 'pani' podwiązano jajniki, ażeby więcej razy nie zachodziła w ciąże... :roll:
So sweet..

Awatar użytkownika
Metaxa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Metaxa » 02 sie 2005, 17:45

Rozmawialam kiedyś z jedną dziewczyna, która miała zaplanowaną operacje i dostała jakieś specjalne tabletki na przesunięcie okresu, bo akurat przypadał jej na termin w którym miała być operowana. Niestety nieznam nazwy tych tabletek :roll:
So sweet..

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”